Şimdi Ara

Yaşama Sevinci ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşama sevincimi kaybettim .. Zaten bunu tam anlamıyla hiç yaşayamadım .. Hayat bana tat vermiyor sürekli rutin işler .. Okula git, uyu , uyan , oyun oyna .. Sürekli rutin arkadaşlarla muhabbetler .. Monotonluğu yok etmek için sinemaya gidip film izleme çabaları .. Sonuç yine aynı .. Hiç değişmiyor .. Ne dersiniz dostlar problem nedir ?

• hangi oyunları oynadın ve bilgisayarda günde/haftada kaç saat oturuyodun ayrıca tv de hangi dizileri izledin?
  • Wow oynadım 5 sene üniye gelince bıraktım şimdi lol oynuyorum günde 2 saat falan .. Televizyon izlemiyorum ..
  • Bende aynıyım kendime bi hobi buldum onlan ilgileniyom fazla tatmin olmazsın ama kendi yağında kavrulursun
  • Neymiş o bilader merak ettim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuhancuri

Neymiş o bilader merak ettim ..

saksıda bitki ekiyom yetiştiriyom örnek:limon tohumları ,mandalina tohumları v.b tohunları ekiyom yaklasık 25 içersinde çıkıyolar saksılarını değiştiriyom bakımlarını yapıyom odanın çeşitli yerlerine koyuyom (tohumlar özel değildir. limon, mandalinadan çıkartıp ekiyom )
  • Bu problem kimde yok ki..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Allahım(çaresizlik)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Al bir problem daha .. Herşeyi zamana bırakmak gerek desem bekleye bekleye ölücem ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.