Şimdi Ara

Yaşamak haram bize haram...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün sonra bayram aylar öncesinden plan yapmıştım 9 gün tatil olursa şehir dışına gezmeye gidecem diye olmadı Allah kahretsin ... bizi dert sahibi ettiler isyankar ettiler bizi...

yaşamak haram bize hiçbir işim gücüm yolunda gitmez hiçbir isteğim yerine gelmez... bazen kendime kendime niye yaşıyorum ki ben diyorum....olmaz olsun....

• Sağlık olsun hocam üzmeyin kendinizi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt

yahu nasıl üzülmeyeyim.. çok heves etmiştim çok hazırlık yapmıştım urfaya gidecektim güyaa ordan kaçak elektronik eşya getirip atacaktım burda... :( :( :(

• quote:

Orijinalden alıntı: 7805

yahu nasıl üzülmeyeyim.. çok heves etmiştim çok hazırlık yapmıştım urfaya gidecektim güyaa ordan kaçak elektronik eşya getirip atacaktım burda... :( :( :(

Kaçak olayı belki başınıza dert olacaktı hocam bilemeyiz. Hayırlısı olsun hakkında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SuKurgusu kullanıcısına yanıt

fazla değil öyle 3- 5 parça birşey getirip burda satacaktım güya hemde gezecektim değişiklik olurdu moralim eksi sıfır oldu valla...

• ne oldu reis iş mi yine

• taııbuv kullanıcısına yanıt

yok be ya güya urfa taraflarından kız bakacaktık olmadı ona canım sıkıldı beee....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Persembe cumayi kendinize neden tatil edemiyorsunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Alfred Blalock kullanıcısına yanıt

valla onu da söyleyen çok oldu ama işe yeni girdik de izin vermezler diye söyleyemedim....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.