Şimdi Ara

Yaşar Nuri Öztürk hayatını kaybetti (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
1
Favori
6.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Toplumun malasef en kötü noktası
    yarı cahillik
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak

elif ba yı bilmeyen adam
    hayatından eline kuran almamış adam

ömrü kuranla geçmiş
    9 yaşında hafız olmuş bir alimi

eleştirbiliyor neden çünkü kulakdan dolma
    bazı gazetelerde siyasi görüşü tutmadığı için

allah bu ülkey, hala kahretmiyrosa
    yer altında yatan evlayaların yüzü suyu hürmetine olduğunu düşünüyorum

Namaz bu ümmetin başına beladır diyen bi iblisin ölmesine mi üzüldün! vah vah

herif son zamanlarını halk tv deki soytarılarla birlikte millete küfür ederek geçirdi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi okuduğunu anlamıyorsun veya okuyacak zamanın yok
    Dinlediğini de mi anlamıyorsun?

O cümleyi çarpıtıp kul hakkına girme evlat

YNÖ anlatırken "Prof Hüseyin Atay...Bana göre islam dünyasının Bugünkü yaşayan en büyük beyinlerindendir.Kıymeti bilinmemiştir ayrı dava...Şimdi o diyor ki -..... Bu kişinin chicago da konferans dolayısıyla bulunduğu 3 yıl da kazaya bir tek namazını bırakmadığını da vurgulayarak- "namaz,bu ümmetin başına bela edilmiştir Çünkü bu ülkeye yapılan bütün kötülükler de Cami ve namazı kullandılar"

Beladır demiyor bela ettiler dini kullandılar diyor olay bu.
    Çarpıtmayın...
    Duyduklarını gelip satmaya çalışmanın bir anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 24 Haziran 2016; 1:51:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barracudaaa

Sırf Atatürkçü diye bu şahsiyeti sevenler var. İyi de önemli bir şeyi unutuyorsunuz Atatürk ateistti.!!!! Sakın inkar etmeyin, bunu İlber Hoca bile programlarda söylüyor.

Tartışma olmamsı için editledim.

ya bırak git.Önceden bu konu ile yüzlerce tartışma yaşandı forumda bu forumda takılıyosun en azından onları okusaydın kitap oku araştır demiyorum sana.dinci olmayanı, dinle işini karıştırmayanı ateist ilan ediyosunuz. Ayrıca tatlı su müslümanları bir kimsenin ağzından duymadığın sürece ona ateist yada müslüman değil demek ne kadar günahmış onu araştır bari.Hadi diyelim umrumda değil iftira atmak insan olan birine yakışmaz

• hocanın televizyonlardaki üslübünü pek beğenmediğimi ama sanırım troll taklidi yaparak dikkat çekip fazla kitleye ulaşmaya çalıştığını düşünüyorum

şimdi o konuda hocanın söylediklerini anlayabilmek için beyin sahibi olmak lazım ve dini bir temelinin olması lazım.

namaz ümmetin başına bela edilmiş derken önde ve arkada söylediklerini neden algılayamıyorsun yada algılayamıyorsun?

Sizin gibi dini konusunda sıfır olup bazı kişilerin yorumlarıyla haraket eden insanlar için öncedende vardı.
    AL SANA ÖRNEĞİ

zamanın birinde köyde hacı abi kafayı yemiş ve artık namazlarını bırakmış çünkü unutur olmuş ne yaptıgını
    bir gün cami altında namazı beklerken bunu çağırmışlar buda

namaza çğaıran arkadaşlarına kafirler diye bağırmış siz kafirsiniz allah namaz kılmayın diyor siz namaz kılıyorsunuz

bunlarda korkmuş imamı çağırmışlar
    imam hacıyla konuşmuş,konu belli olmuş
    hacı ---Ey inananlar, namaza yaklaşmayın nisa 41 ilk cümlesini söylüyor,ve bunlar allahın ayetine uymuyor namaz kılıyorlar
    imam efendi bunlar kafir demiş

imam da ya hacım peki sonrasını niye söylemiyorsun
    ne söylediğinizi bilmeyecek kadar sarhoşken ve yolda değilseniz yıkanıncaya dek cünüpken. Hastaysanız, yahut yolculuktaysanız, yahut biriniz ayakyolundan gelirse, yahut da kadınlara dokunursanız, su bulamadığınız takdirde temiz toprakla teyemmüm edin, toprağı, yüzünüze ve ellerinize sürün. Şüphe yok ki Allah, bağışlayıcıdır, suçları örter.

demiş

hacım da ben hafız değilim o kadarını bilmem demiş

İşte bu zihniyet cahiliye devri zihniyeti

peygamber efendimize(sav) ,ayşe anamıza iftira atanların zihniyeti

Umarım hesap gününde
    Kıyamet günü için adalet terazileri kurarız. O zaman hiçbir kimse hiçbir haksızlığa uğratılmaz. Yapılan her işi, bir hardal tanesi kadar da olsa, adalet terazisine getiririz. Herkesin hesabını görmeye yeteriz.) [Enbiya 47]

Allah herkesi doğru yola soksun
    iftiracılara yanlancılara haramparayla geçinenlerinide sonlarının nasıl olacakları noktasında hidayete erdirip umarım doğru yolu gösterir

• Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Gelmişsin burda farklı meal veriyor diye İslam üzerine ömrünü vermiş,doktora yapmış,İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi kurucu dekanı olmuş, Yaşar Nuri hocaya bile senin gibi cahil bilgisizler şarlatan ,şirk koşuyor diyebiliyor adamı münafık yaptınız. Yaşar Nuri hocanın parada gözü yoktu hiçbir programdan para almadı zaten kendisi aynı zamanda hukukcu ve eski milletvekiliydi. Başka hocalar nasıl cesaret etsin doğruları söylemeye bu kadar cahil bilgisiz halk varken ilahiyat mezunu bir hoca çıkıpta doğruları nasıl söylesin senin gibi düz kafalar varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

Hadi okuduğunu anlamıyorsun veya okuyacak zamanın yok
    Dinlediğini de mi anlamıyorsun?

O cümleyi çarpıtıp kul hakkına girme evlat

YNÖ anlatırken "Prof Hüseyin Atay...Bana göre islam dünyasının Bugünkü yaşayan en büyük beyinlerindendir.Kıymeti bilinmemiştir ayrı dava...Şimdi o diyor ki -..... Bu kişinin chicago da konferans dolayısıyla bulunduğu 3 yıl da kazaya bir tek namazını bırakmadığını da vurgulayarak- "namaz,bu ümmetin başına bela edilmiştir Çünkü bu ülkeye yapılan bütün kötülükler de Cami ve namazı kullandılar"

Beladır demiyor bela ettiler dini kullandılar diyor olay bu.
    Çarpıtmayın...
    Duyduklarını gelip satmaya çalışmanın bir anlamı yok

düzeltiyorum.Namaz bu ülkenin başına bela edilmiştir!

islam düşmanları yaşar nuri iblisine sahip çıkıp yad ediyorsa biz Allaha şükürler olsun ki doğru yoldayız demektir..

• İslam düşmanı da oduk

Canın sağolsun ne diyelim
    "Ayrı müslümanlığın insanlarıyız"
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

hocanın televizyonlardaki üslübünü pek beğenmediğimi ama sanırım troll taklidi yaparak dikkat çekip fazla kitleye ulaşmaya çalıştığını düşünüyorum

şimdi o konuda hocanın söylediklerini anlayabilmek için beyin sahibi olmak lazım ve dini bir temelinin olması lazım.

namaz ümmetin başına bela edilmiş derken önde ve arkada söylediklerini neden algılayamıyorsun yada algılayamıyorsun?

Sizin gibi dini konusunda sıfır olup bazı kişilerin yorumlarıyla haraket eden insanlar için öncedende vardı.
    AL SANA ÖRNEĞİ

zamanın birinde köyde hacı abi kafayı yemiş ve artık namazlarını bırakmış çünkü unutur olmuş ne yaptıgını
    bir gün cami altında namazı beklerken bunu çağırmışlar buda

namaza çğaıran arkadaşlarına kafirler diye bağırmış siz kafirsiniz allah namaz kılmayın diyor siz namaz kılıyorsunuz

bunlarda korkmuş imamı çağırmışlar
    imam hacıyla konuşmuş,konu belli olmuş
    hacı ---Ey inananlar, namaza yaklaşmayın nisa 41 ilk cümlesini söylüyor,ve bunlar allahın ayetine uymuyor namaz kılıyorlar
    imam efendi bunlar kafir demiş

imam da ya hacım peki sonrasını niye söylemiyorsun
    ne söylediğinizi bilmeyecek kadar sarhoşken ve yolda değilseniz yıkanıncaya dek cünüpken. Hastaysanız, yahut yolculuktaysanız, yahut biriniz ayakyolundan gelirse, yahut da kadınlara dokunursanız, su bulamadığınız takdirde temiz toprakla teyemmüm edin, toprağı, yüzünüze ve ellerinize sürün. Şüphe yok ki Allah, bağışlayıcıdır, suçları örter.

demiş

hacım da ben hafız değilim o kadarını bilmem demiş

İşte bu zihniyet cahiliye devri zihniyeti

peygamber efendimize(sav) ,ayşe anamıza iftira atanların zihniyeti

Umarım hesap gününde
    Kıyamet günü için adalet terazileri kurarız. O zaman hiçbir kimse hiçbir haksızlığa uğratılmaz. Yapılan her işi, bir hardal tanesi kadar da olsa, adalet terazisine getiririz. Herkesin hesabını görmeye yeteriz.) [Enbiya 47]

Allah herkesi doğru yola soksun
    iftiracılara yanlancılara haramparayla geçinenlerinide sonlarının nasıl olacakları noktasında hidayete erdirip umarım doğru yolu gösterir

bak birader! yaşın kaç bilmiyorum ama beyin konusunda söylediklerine katılıyorum.

"namaz bu ümmetin başına bela edilmiştir. cami ve namazla bu milleti aldattılar" sözü tipik bir laik yobaz ve ateist ifadesidir! bir müslüman alim bunları söylemez.anlatabiliyomuyum?

dervişin fikri neyse zikride odur!

yaşar nuri denen zavallıyı siz sevgi ve saygıyla yad edin! bende ateşler içinde olsun diyorum.bu kadar basit..

• quote:

Orijinalden alıntı: s_g_m_s

İslam düşmanı da oduk

Canın sağolsun ne diyelim
    "Ayrı müslümanlığın insanlarıyız"

seni kastedmedim. forumda çok var bu tiplerden! alayı yaşar nuri ye sahip çıkıyor..

tencere yuvarlanır kapağını bulurmuş!

olay bu..

• "namaz bu ümmetin başına bela edilmiştir. cami ve namazla bu milleti aldattılar" sözü tipik bir laik yobaz ve ateist ifadesidir! bir müslüman alim bunları söylemez.anlatabiliyomuyum?

O cümlede anlatılmak istenen Namazdan,cami ye koşmakktan,evvel elinize Kur'anı alın okuyun.(videonun bütünü izlenmeli)

Sence de bize namaz kılmayı öğretmekten önce kim için namaz kıldığımızı ve Bize gelen kitabımızın bizden ne istediğini Yaradınımızın ağzıyla gönderilen Kuranı okutarak başlanılsa daha hayırlı olmaz mı?

İşte YNÖ bunu savundu hayatı boyunca
  • high speed dirt kullanıcısına yanıt
    ben bu zat için diyeceğimi demiştim aslında. ALLAH adaletiyle hükmeylesin diye, o kadar çok şeyvarki bu yazılanlara söylenecek. hepsine vakitde yok, söylensede algılanabilecek durumda yok sanırım

seni alıntılamamdaki sebep ise, senin mantığına göre bir iş yapılırken uyulan kurallarda bela olarakalgılanabilir, bir doktorun ameliyat öncesi ve sonrası yaptığı işlemler, yada bir mühendisin, proje çıkarırken yaptığı işlemler vs aynı mantıpa göre bela olarak nitelendirilebilir.

kılınan namazdaki davranışlar insanların keyfiyetine göre bırakılmış birşey değildir. hani bu zata ve bazılarına göre Kur'-an-ı Kerim Hz. Peygamber s.a.v. siz indi zanı ile düşünüp, hiçbir surette Hz. Peygamber s.a.v in yaptıklarını kaale almayıp, ama ne hikmetse onun aktardığı kur'an-ı kerimi baz alıp konuşma aklını sergilemişler. Kur'an-ı Kerimin yaşayan örneğidir Hz. Peygamber s.a.v.
    senin aklınca alay etmeye çalıştığın şey müslümanlar için değerlidir. sonra birde bunun karşılığı hoşgörü beklemeye devam ederisiniz.

reenkarnasyon sevdalısı olanlar, ve biride ayetler vermiş. islamda reenkarnasyon var diye :) o ayetlerin başıan sonuna bakmadan, meallerine bakmadan aklınca birşeyler söylüyorsun. dirilme bu dünyadamı oluyor sanıyorsun. ve mucize olarak ölülerin diriltilmesi vakaalarını reenkarnasyon olarak görmek hangi aklın ürünüdür acaba, peki siz bekleyin yaşar nuri öztürkünüz tekrar dünyaya gelir diye araştırın yeni doğanlara sorarsınız sen kimsin yada önceki hayaında kimdin diye

son olarak, bür müslümana küfürü hakareti, asla yakıştıramıyorum. bu insanın müslümanlara zararı çok olmuştur. insanları düşünceleri ile islamdan uzaklaştırmıştır, yada islamı yanlış yaşamalarına sebep olmuştur. ama bizle buna karşılık küfrederek hakaret ederek hareket etmemeliyiz.

not: bence uygun olanı bu zatın kılınacaksa cenaze namazı, onu hakeden tek kişi varsa oda "mümin kokan putindir". bence o kıldırmalı cenaze namazını

Hayırlı cumalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 24 Haziran 2016; 3:30:12 >

• atayizdi kendisi aynı ben gibi.cehennem varsa büyük ihtimal oraya gitti geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Muslumansa Allah rahmet eylesin.

Açmayın şöyle konuşarı dicektim tamda Ağız İshali Araplar yorum atıp sinirlerimizi hoplatıyor yazacaktım biri atlamış bile.Müslüman mı değil mi bilmem şerefli namuslu bir insandı.

Mesaji atarken aklima geldi aynali kefal cok olur gelir oltaya ,dedigim gibide oldu.

Ulan gereksiz insan Benim inancima gore ben bile olurken Musluman olup olamayacagimin garantisini veremiyorken baskasi icin ne rahmet okuyacagim.
    Hakaret ederek agiz ishali kim belli oluyor.

Rte muslumansa Allah rahmet eylesin
    K.k muslumansa allah rahmet eylesin
    Ataturk muslumansa Allah rahmet eylesin

Ornekleri cogaltayimmi yoksa ice dogru micma eylemine devammi edeceksin.
    Hadi simdi ifade orzgurlunun herkese hak oldugunu hatirla ve sus.!

Rahmet istemek vefad eden kisinin inancima gore degil senin inancina gore olur

Ateist ölsede ben Allah rahmet eylesin derim.
    Cunku benim inancima gore boyle.

Ama ateist olsaydim ve bir musluman ölseydi öyle demezdim. Cunku rahmet edecek bir gucun olduguna inanmazdim.

Sizin inanciniz ne hocam.

İnancimin ne onemi var.

İslamin ne demek istedigi kitabinda apacık ortada.
    Hatta kendisi bile kurani apacık yollamadik mi diyor.
    Bir de oku diyor.

Okumaktan aciz olmayan biriyim iste.

Hayir inanciniz islamsa islamda musliman olmayana rahmet okunmazda onun icin sordum. Yoksa beni ilgilendirmez okumaniz yada okumamaniz yoksa herkes kendinden sorumlu.

Bende size diyorum ki;

Kimin inancli olup olmadigi ancak Allah katinda belli olacaktir.
    Kuran boyle soyler.
    %100 inancsiz öldü diyebilecegimiz birisi var mi? Var ise ne biliyorsunuz? Acip kalbinin icine mi baktiniz?

Ben yaşar nuri öztürk için değil müslüman olmayan kişiler için dedim zaten.
    Adamın birisi apaçık şekilde hristiyan, yahudi vs olduğunu söylüyorsa ve aniden ölüyorsa bu adamın müslüman olarak mı gittiğine inanacağız.
    Görünen köy kılavuz istemez. Son zamanların modasının biriside bu oldu kimse namaz kılmaz oruç tutmaz ama benim kalbim temiz Allah benim niyetimi biliyor demek.

Namaz kilmamayi oruc tutmamayi mi tavsiye etti bu olen rahmetli hayir soruyorum sadece ve diyorum ki namaz kilan orucluyum diyenlerin buyuk cogunluga sahip oldugu ulke dunyada hirsizlikta kadin cinayetlerinde ilk 5 ulkeden biri cumaya gidip ancak mesleginde para carpan hak yiyen yetim hakkina goz diken cok kisi tanididim bunlarin hepside ehli sunnet yolumdayim diyenlerdi? Bu bir celiski degil mi? Yahudi hristiyan dediginiz adamlar neler yapiyor ne hayat kurtaranlar ne bilime insanliga isik olanlar var en basitinden belgesel kanallarini acin bir kus bocek icin ne ameliyat caba harciyor gavur olanlar kimin nereye gidecegini sadece inandiginiz Allah bilir

Cumlemin basinda dedigim guibi benim hocayla ilgili bir sorunum yok. Ben sadece alinti yapigim arkadasin yanlisini düzeltmek icin yazdim.

Allah sadece bilmekle kalmiyor insanlarada apacik sekilde bildiriyor. Musluman olmayan birisi tum dunyayida kurtarsa cennete gidemeyecek.
    Nasilki cennet 7 katsa cehennemde 7 katdir herkes ameline gire yargilanip ona gore cehenneme gidecek.
    Hirsizlik yapan yalan soyleyen zina eden musluman direk cennete gidecek diye bisey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rahmetli hadisleri inkar ederdi...kuranla aramıza şu emevi zamanında uydurulan şeyleri sokmayın derdi..zaten hadisleri dinimizden çıkardın mı içi boşaltılmış bir islam çıkar ortaya yarım yamalak..ne garipdir ki kuranla aramıza bu uydurma hadisleri sokmayın diyen bu kişinin kuranla aramıza soktuğu onlarca eseri var..yüzlerce yıllık islam alimlerinin içtehatlarını kabul etmez tek doğrucu başının kendi olduğunu söylerdi..ne diyelim Allah nasıl biliyorsa öyle muamelede bulunsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Scheisse

Gelmişsin burda farklı meal veriyor diye İslam üzerine ömrünü vermiş,doktora yapmış,İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi kurucu dekanı olmuş, Yaşar Nuri hocaya bile senin gibi cahil bilgisizler şarlatan ,şirk koşuyor diyebiliyor adamı münafık yaptınız. Yaşar Nuri hocanın parada gözü yoktu hiçbir programdan para almadı zaten kendisi aynı zamanda hukukcu ve eski milletvekiliydi. Başka hocalar nasıl cesaret etsin doğruları söylemeye bu kadar cahil bilgisiz halk varken ilahiyat mezunu bir hoca çıkıpta doğruları nasıl söylesin senin gibi düz kafalar varken.

arkadaşım piyasadaki 9-10 meali okudun mu sen? komple okumana gerek yok. tartışmalı ayetlere bak bakalım. kadına dayak mesela; bütün diğer meallerde "dövün" kelimesi geçerken yaşar nurininkinde uyarın vs. yumuşatılmış alakasız laflar var. kimse çıkıp da yok arapça yoruma açık, doğrusu yaşar nurinin demesin. dayak yemek ile uyarılmak arasında bayağı bir fark var.

bu neden tehlikeli biliyor musunuz? sizin gibi kuranı okumayan ve gerçek islamı bizim yaşadığımızı zanneden aydın görünümlü cahiller yüzünden din tüccarları dini kullanmaya devam edebiliyor. bir konu tartışıldığında ucu dine vardı mı denilecek birşey kalmıyor, yaşar nuri gibi dini çok güzel birşeymiş gibi anlatanlar yüzünden. ve evet bu adam müslümansa açık açık şirk koştu, o kim islamın kurallarını kafasına göre değiştirmek kim. bu adama bir de islam alimi diyorsunuz. islamı en çok değiştiren adama. islama hayatını vermiş de, alimmiş de... geçin bunları. islam tüm dünyaya, en aptalından, en zekisine herkesin anlayacağı şekilde gelmedi mi kardeşim? neyin alimi bunlar? herkesin anlayabileceği bir kutsal kitabın alimliği nasıl oluyor? bizden fazla anladığını iddia eden bu güruh şarlatan değil de nedir?

ekleme:

bak bu arada adam "doğruları" söylüyor olabilir, atatürkçü de olabilir. bunlara lafımız yok, eyvallah. bu adamın söylemediği "islamın doğruları"dır. garip garip "düz kafa" bilmem ne gibi de lafları kesin. karşısınızda askerlik arkadaşınız yok. yorum yapacaksan aç mealleri bak önce, karşılaştır sonra gel. bir de islamı güzelleştirmek, makyaj yapmak neden tehlikeli bir düşün. bunun gibiler yüzünden arabistan, iran, ırak vs. islamı bilmiyor (kendi dili arapça!) bir tek biz türkler biliyoruz diye geçiniyoruz ve kimse de bunu kullanan din tüccarlarının asıl getirmek istediği gerçek islamı göremiyor. bir yalan eninde sonunda ortaya çıkar ama çıkana kadar yüz bela açar başa. oysa gerçeği söylemek başta zor olsa da sonrasını inşa etmek daha kolaydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseus348 -- 24 Haziran 2016; 8:36:31 >

• adam en büyük güvenilir hadis alimlerine laf ediyordu kabul edilecek bir davranış değildi, bu resmen İslama inananların arasına fitne sokmaktır kafasını bulandırmaktır milletin, Ateşi bol olsun İnşallah
  • bir zararlıdan daha kurtulduk,

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Açmayın şöyle konuşarı dicektim tamda Ağız İshali Araplar yorum atıp sinirlerimizi hoplatıyor yazacaktım biri atlamış bile.Müslüman mı değil mi bilmem şerefli namuslu bir insandı.

Mesaji atarken aklima geldi aynali kefal cok olur gelir oltaya ,dedigim gibide oldu.

Ulan gereksiz insan Benim inancima gore ben bile olurken Musluman olup olamayacagimin garantisini veremiyorken baskasi icin ne rahmet okuyacagim.

Ama ateist olsaydim ve bir musluman ölseydi öyle demezdim. Cunku rahmet edecek bir gucun olduguna inanmazdim.

İnancimin ne onemi var.

Bir de oku diyor.

Hayir inanciniz islamsa islamda musliman olmayana rahmet okunmazda onun icin sordum. Yoksa beni ilgilendirmez okumaniz yada okumamaniz yoksa herkes kendinden sorumlu.

Bende size diyorum ki;

Kuran boyle soyler.
    %100 inancsiz öldü diyebilecegimiz birisi var mi? Var ise ne biliyorsunuz? Acip kalbinin icine mi baktiniz?

Adamın birisi apaçık şekilde hristiyan, yahudi vs olduğunu söylüyorsa ve aniden ölüyorsa bu adamın müslüman olarak mı gittiğine inanacağız.
    Görünen köy kılavuz istemez. Son zamanların modasının biriside bu oldu kimse namaz kılmaz oruç tutmaz ama benim kalbim temiz Allah benim niyetimi biliyor demek.

Namaz kilmamayi oruc tutmamayi mi tavsiye etti bu olen rahmetli hayir soruyorum sadece ve diyorum ki namaz kilan orucluyum diyenlerin buyuk cogunluga sahip oldugu ulke dunyada hirsizlikta kadin cinayetlerinde ilk 5 ulkeden biri cumaya gidip ancak mesleginde para carpan hak yiyen yetim hakkina goz diken cok kisi tanididim bunlarin hepside ehli sunnet yolumdayim diyenlerdi? Bu bir celiski degil mi? Yahudi hristiyan dediginiz adamlar neler yapiyor ne hayat kurtaranlar ne bilime insanliga isik olanlar var en basitinden belgesel kanallarini acin bir kus bocek icin ne ameliyat caba harciyor gavur olanlar kimin nereye gidecegini sadece inandiginiz Allah bilir

Cumlemin basinda dedigim guibi benim hocayla ilgili bir sorunum yok. Ben sadece alinti yapigim arkadasin yanlisini düzeltmek icin yazdim.

Allah sadece bilmekle kalmiyor insanlarada apacik sekilde bildiriyor. Musluman olmayan birisi tum dunyayida kurtarsa cennete gidemeyecek.
    Nasilki cennet 7 katsa cehennemde 7 katdir herkes ameline gire yargilanip ona gore cehenneme gidecek.
    Hirsizlik yapan yalan soyleyen zina eden musluman direk cennete gidecek diye bisey yok.

Kimin cennete gidecegini sadece yaratici bilir sen Allah misin ki kimin nereye gidecegine hukmediyorsun? Inandigin dini kaliba sokuyorsun hirsizlik yapan zina yapan musluman cennete gidecek ancak musluman olmayan dunyayi kurtarsa gidemeyecek hicbir akilci yani olmayan soylem kuranda bu tamamen ustu kapali soylenmekteki acik acik hicbir ayette bahsettigin sekilde bir soylem yok bahsettign sekilde gectigi bir kac ayette tamamen bambaska ayetlerle iliskili devami niteliginde genel olarak isine gelmeyen hocalar kendini kurtarmak icin o yanacak bu yanacak deyip duruyor kurani bilen bazi akilci hocalar ise ayetleri tamamen farkli yorumluyor bu da ehli sunet denen kaliplasmis kuranda adi bile gecmeyen sacma bir seyin aslinda sadece bazi insanlarin uydurmasi oldugunu acikca ortaya cikariyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 24 Haziran 2016; 9:27:42 >

• Orijinalden alıntı: teodosic17

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Orijinalden alıntı: RealW

Bakin musluman kardeslerim. Onemli bir sey soyleyecegim.

Ben burada yorum yapanlarin cogunun islam hakinda nasil dalga gectiklerini, Allahla ve Peygamberler nasil dalga gectiklerini felsefe ve bu bolumde hatirliyorum.

Allaha ve ve Peygambere hakaret eden bu kisiler sozde olen bu kisinin iste hakaret ettikleri Allah ve Peygamberin dinini anlatiyor ve bu insan islami en dogru anlatan kisi oluyormus.

Bu hocalardan sasmayin ; Cubbeli, Nihat Hatipoglu, Kadir misiroglu.

Millet bu kisilerden gercekleri hizla ogreniyor. Artik eskisi gibi zammin bile gazetelerde yasaklandigi devirlerde degiliz. Millet her seyi gittikce dahada cok goruyor.

Diğerleri eyvallahta Kadir Mısıroğlu nedir cidden bu adamı tarihçi ve din adamı olarak görüyor musnuz? Kendisi a haber ve beyaz TVden çıkmayan Atatürk ve cumhuriyet karşıtı birisi.

Lanetullahi Aleyhim

Peki sen bir Müslüman olarak Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı mısın?

Şu Müslümanlar İslamdan yemin ederim bihaber.

Birisi şunlara Cumhuriyeti savunmanın Şeriatı reddetmek dolayısıyla Kuranı vede Allah'ı reddetmek olduğunu söylesin yetti artık bu kadar cahillik. Şu dini iyi öğrenin.

Atatürk din düşmanı materyalist bir şahsiyettir. İslam'a zararları aklı selim bir Müslüman için ortadadır. Seviyorum diyen ahmaktır bilgisizdir açık ve net.

edit: yaşar nuri, yaşar nurinin çok sevdiği putin malum kişi ve müjdat iyi okey oynar. ikisi gitti taşları dizsinler. putinle gezen yolda.

Atatürkü sevmeyen insan kendi babasının kim olduğunu bildiği için rahatsız olan insandır.

Keşke o işi benim babam değilde bir yunan ingiliz askeri yapsaydı diyen insandır açık ve net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 24 Haziran 2016; 9:50:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İnancimin ne onemi var.

Bir de oku diyor.

Bende size diyorum ki;

Kuran boyle soyler.

Kimin cennete gidecegini sadece yaratici bilir sen Allah misin ki kimin nereye gidecegine hukmediyorsun? Inandigin dini kaliba sokuyorsun hirsizlik yapan zina yapan musluman cennete gidecek ancak musluman olmayan dunyayi kurtarsa gidemeyecek hicbir akilci yani olmayan soylem kuranda bu tamamen ustu kapali soylenmekteki acik acik hicbir ayette bahsettigin sekilde bir soylem yok bahsettign sekilde gectigi bir kac ayette tamamen bambaska ayetlerle iliskili devami niteliginde genel olarak isine gelmeyen hocalar kendini kurtarmak icin o yanacak bu yanacak deyip duruyor kurani bilen bazi akilci hocalar ise ayetleri tamamen farkli yorumluyor bu da ehli sunet denen kaliplasmis kuranda adi bile gecmeyen sacma bir seyin aslinda sadece bazi insanlarin uydurmasi oldugunu acikca ortaya cikariyor

boş yazmışsın Cuma namazınada mı gitmiyorsun imam her cuma İNNEDDİNE İNDALLAHİL İSLAM diyor hiç mi farkında değilsin gönderilen dinlerin bozulmamış hallerine inanlar ve bu iman üzere ölenler cennete gidecektir geri kalanlar cehenneme posta!!!! tebliğ ulaşmamış olanlar ise toprak olacaklardır

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.