Şimdi Ara

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (749. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emrek96 , SEGHRİ , _Oğuzhan_ Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.430
Cevap
739
Favori
770.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
66. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet minimum böyle getirmeleri lazım artık. Nrg var bende bi de onu gece göremiyoruz ordan batarız kesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ortakta fon alımı da yapılabiliyormuş artık. Pasifsiz %46 getiri de şu süreçte gayet iyi gibi. %0,107 net getiriye tekabül ediyor. Bu oranda standart getiri veren ppf de pek kalmadı gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salimcelik -- 8 Şubat 2025; 1:24:47 >
  • dolcia kullanıcısına yanıt

NRG, FSK'yla benzer bir fon, muhtemelen ona yakın olur getirisi.

• mojno M kullanıcısına yanıt
    Evet umarım o da benzer getirir. Burdan yine geçen haftaki getirilere dönerse fonlar ortak daha cazip kalacak çünkü

• ronnettee kullanıcısına yanıt

Bu hangi platform?

• www.ekonomist.com.tr
    Şampiyon fon yöneticilerinden yatırım stratejileri
    https://www.ekonomist.com.tr/makale/sampiyon-fon-yoneticilerinden-yatirim-stratejileri-56787

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D.B.

Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 8 Şubat 2025; 2:28:18 >

• Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU]

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

BIH fonunu ben mi göremedim burda , yoksa almamışlar mı tabloya?

2.ocak.2024 fiyatı : 1,09275

2.Ocak.2025 fiyatı : 3,115198

Getiri: %185 gözüküyor.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

yogun hisse fonlari,mayis 2024 e kadar en iyi kazanc verendi,sonra manipüle ile cakildi..

mayis ayindan itibarden bir kac ay arbitraj fonlari kar verdi sonra onlarda düstü,altin savas zamani yükseliyordu,israil-iran gerginliginde yükseldi..

Para fonlari ise 2024 yilinin en kazancli fonlari oldu ama sevgili mehmet simsekcigimiz,para fonlarinin icinede comagi soktu..

Gogo nun verdigi linkler güzel,bütün fonlarda stopajlar yükseltildi,kala kala yogun hisse senedi 0 stopaj,sanirim o fonlara katilim orani az olsaki 0 stopajda tutmaya karar verdi...

Cogunuz diyecek neden bu kadar gerildin,gerilme sebebi,kazanclarimiza sürekli comak sokuyor ekonomi bakani mehmet simsek ve elemanlari,eski borsanin B si kalmadi..

Strateji bile yapamaz oldu herkes,borsa strateji isi ama gelde mehmet simsegin planlarina göre hareket ed,edemezsin,borsa istanbulu o yönetiyor sonucta..

Para fonlarindaki uzun süreli tuttugumuz sermayemizi resmen yillik kar olarak %10 lara düsürdü,borclanma fonlarindaki devlet tahvilleri ile millet biraz olsun kazandi ama demekki mehmet simsegin plani devlet tahvili yalani altinda,borsadaki karlara cökmekmis,6 trilyon TL sermaye borsada ise,bu sene hayli vergi alaca benziyor mehmet simsek..

Baktik yogun hisseler kar vermiyor,en son para fonlari dedik onunda icine ettiler resmen,simdi bir cogumuz icinde devlet tahvili degilde özel sektör tahvili olan fonlara yöneldi,yarin onada comak sokar mehmet simsek ve ekibi,unutmayin,borsanin verilerini devlet yönetiyor..bagimsiz bir borsadan ciktik manipüleli bir borsaya gecis yaptik..

Hepimiz kar etmek icin girdik borsaya,yeri geldi zarar ettik ama kimse anasinin veya babasinin hayrine girmiyor borsaya,kazanmak icin giriyoruz sonucta..

• ersin345 E kullanıcısına yanıt

Bedava kredi ve yaratılan hiperenflasyon ile her girenin kazandığı hisselerin son 3-4 senede 40 katına çıktığı borsa mi manipülasyonsuz borsa idi???

Borsa hiçbir zaman kontrol dışında olmadı zaten, adamlar buraya da hakim oldu... Yabancının malını bile karşıladılar ve uçuşa geçirdiler ve dünyaları kazandilar. Son 1-2 senedir de 40 katına çıkarttıkları hisselerde acitmadan çaktırmadan kar satışı gerçekleştiriyorlar...

Daha borsaya falan vergi getirildigi yok... Varsa yoksa birikim sahibine çökülüyor... Borsadakiler azcik ağladilar mi her şey geri çekiliyor... Ama çök mevduatcinin foncunun üstüne, nasıl olsa birikim yapanin aşağılandıgi, borçla iş yapanın ihya olduğu bir coğrafya ve kültürdeyiz...

• 2024 tüm getiriler gerçek enflasyonun yarısında kalmış , iyi sirkeleme olmuş TL duranlara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt
    Sirkeleme değil silkeleme. Ppf ve mevduat faizi bileşik getirili olanlar enflasyon üzeri getiri sağladı. Diğer emtialar kaybettirdi altın hariç.

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt
    Gerçek enflasyon tuik değil ,silkeleme

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Nasıl alalım? Gram alsak fiyatı arttığında bankalar makas farkını açıyor kar düşüyor bu sefer?

• arkadaşlar emtialarla ilgili forumda konu var mı bulamadım da?

• Kassady kullanıcısına yanıt
    İar platform var

• Hocalarım ortak uygulamasında faiz oranı şuan ne kadar

• MPower12 M kullanıcısına yanıt

Kullanıyor musunuz? Diğer bankalar gibi fiyatlar arttığında "sistemlerimiz bakımda" gibi sahte bir mesaj koymuyorlar mı ? :)

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

yatirim yapmayanlarin yorumlari pek ilgimi cekmiyor,ben 2024 subatta girdim borsaya,cokta iyi para kazandim,ama son zamanlarda dönen manipüle farkli bir olay,saniyorlar eflasyona karsi birsey kazanmadigimizi,ben evimi bedava dizdim borsa sayesinde,12 aylik giderlerim ise yurtdisindan aldigim maasimdan sadece 3/1 eksildi..

Manipülasyon mayisda basladi temmuz sonu agirlasti,ocak 2025 de ise iyice kontrol altina alindi..

Ocak ayinda 60.000 tl karim 40 bine düstü,20 bin tl az aliyorum mehmet simsegin manipülasyonu sayesinde..

Borsada parasini degerlendirenler bilir,degerlendirmeyenlerinki bos bogaz hic tenezzul bile etmiyorum onlara...

Borclanma fonu vardi tbt ve yot,yanina gtf yi aldim,önce tbt yi 1600 tl zararla sattim,hicde üzülmüyorum,dursaydim suanki zararim 5000 tl olmustu sadece tbt de..

Yot kardaydi,bir gün sonra bi baktim yottaki kar erimis,icerigine baktim,devlet tahvili %56 daydi,bir anda cikmis %70 derken zarar 1000 tl birgün sonra tahvili %87 cikarmis yot,2200 tl zararla yotuda sattim..

siz devlet tahvilinden zarar edeceksiniz ve sizin portföy agirligini yükseltecek,simdide tbt devlwet tahvili oranini geri assa cekmis..

gtf de yukari cekmis devlet tahvili orani,ondan zararsiz ciktim..

Birileri cikibta manipüle yok demesin,portföylerde bu isin icinde,kimbilir ne kadar komisyon aldilar mehmet simsekten..

Para fonlari zaten %10 agirlikta bazilari citayi biraz daha yükseltmis,unutmayin devlet tahvillerini devlet belirliyor,eflasyon düsmediginde nerden alacak vergiyi saniyorsunuz..

Tabiki para fonlarindan en fazla sermaye orda,bilincli düsük tutuluyor ppflerdeki kazanc orani,gelecek hafta düzelmezse malesef ppflerede manipülasyon girmis demektir,artik baska fonlara yönelmek veya geliri sabit olan n kolaydaki %45 faizden yararlanmak zorunda kalacaz..

Ben cebime giren paraya bakarim eger eksiliyorsa birde bir terslikler gidiyor demektir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 8 Şubat 2025; 17:29:48 >

• 
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.