< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (750. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ppn görebilen varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolar bazlı şirketlerin ve tahtacıların elindesin. Yürüttüğünü yürütür yürütmediğini yürütmez bunu bilerek kumar oynayacaksın borsada. Yüksek risk yüksek kazanç 6 ay verir 6 ay alır girmesini çıkmasını bileceksin bilmiyosan bulaşmayacaksın. Borsa böyledir. Ben risk almıyorum pek sepet yapıp fonlara girelim dedik 15 günde 20 bin faize göre eksideyim yapacak bişey yok. Bekliyorum bu hafta düzelmezse portföyü komple boşaltıp anadolubank 50 orandan atar geçerim parayı arkama bakmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Oğuzhan_ -- 8 Şubat 2025; 17:32:48 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
n kolay da makas farkı sadece 25tl gram altında
-
borsa riskli ama nede olsa cikar düsüncesiyle yaklasirsan kaybedersin,takib sart,dönen oyunlari görmek zorundasin,bazilari tereddute kapiliyor,zararla satmasini bilemiyor,ben zararla satarken hesaplama yapiyorum bu zarari hangi kalemle kazaanirim tekrar,,benim anlayisim böyle..
Ben böyle kazandim cogu fonlardaki karlarimi,ilk girdigimde bana dünyanin saldirisi oldu,panikletme milleti,güncelleme var dediler 1 hafta bekledim güncelleme olmadi,10 gün sonra 50 bin tl karimdan eridi,bil bakalim,ne oldu o fonlara hepsi cakildi,güncelleme yerine al assa gitti..
Ben dogru karari aldim ve ciktim,yani 50 bin tl karimdan eridi,bekliyeyim geri cikar yapmadim,150 bin tl karla hepsdine sastis verdim,ben satis verdikten sonra o fonlarin hepsi sdert düstü,insanlar eski sicak paranin döndügü dönemdeki güncelleme saniyorlar ama o eskidendi ozaman sicak para vardi simdi yok :)))
O fonlardan biri ICZ :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 8 Şubat 2025; 17:40:20 >
-
Evet kol kesmeyi bileceksin zamanı gelince kaptırmayacaksın paranı. Gel gel yaptılar öpücüğü kondurdular. Garanti getiri harici riskli varlıklara bulaşılmaz bu ülkede acı acı her seferinde tecrübe ettiriyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
alismislar beklersek geri cikar,yogun hisse senedi fonlari 8inci ayina girdi,halen ellerinde tutuyorlar,halbusiki unutuyorlar,bosta durdugu sürece sermayeniz yazik ediyorsunuz,cikmasini bileceksiniz,cikmazsaniz ve beklerseniz bazen istediginiz olmayabilir,ben zarar ettim ama ciktiktan sonra 50 bin eriyeni geri kazandim..
Suan 3800 tl yot ve tbt zararim var onuda n kolayda 1 haftada geri kazaniyorum..para böyle kazanirsiniz,beklemek eskiden modaydi,sicak para döneminde fed ve ecb de faizler -1% deydi..
Son birsey daha diyeyim,milyardere soru sorulmustu,siz nasil milyarder oldunuz,adam cikti bes kurusun bile hesabini yaparask,ogünden sonra giden her kurusun hesabini yapiyorum,giden gider ama gelen gelir,tutarda beklerseniz ve gelmezse elinizdeki sermaye sizi feci üzer,6 ay yogun hisse fonlarini bekledim,son 130 binlik ekleme yaptiktan sonra 6inci ayin sonunda 22500 tl ile ciktim,halbusiki o fonlar,60000 tl getirmesi gerekir borsa endeksdi ciktiginda dedim,bekledikce zarar yükseliyor,hepsini sattim.satmasini bileceksiniz,kariniz azda olsa,anca böyle para kazanirsiniz..
Eskileri unutun,eskiden olsaydi sanirim suan milyonlari kazanmistim yinede kazandiklarima seviniyorum azda olsa sonucta kar kardir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 8 Şubat 2025; 17:59:11 >
-
-
bu videoyu kesinlikle seyredin iyi kafa açıyor.
-
Buradaki vergi hesabını chatgpt ye nasıl yaptırıyorsun hocam?
-
sanırım konu linki yok o yüzden buradan bilgi rica edeceğim.
altına yatırım yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum; çeyrek, gram veya cumhuriyet altını bunlardan herhangi birine yatırım yapıldığında altın fiyatları arttığında getiri oranları hepsinde aynı yüzdeyle mi kazandırıyor? birbirlerinden oransal olarak kazanım farkı var mı arkadaşlar?
-
Getiri yüzdesi aynı olur. İçinde barındırdıkları altın miktarı farklı olduğundan getiri miktarları farklı olacaktır.
-
-
Merhaba Arkadaşlar
Katılım fonlarını tercih ediyorum.
Atlas Portföy
KLH Katılım hisse senedi Serbest fonu
Son 6 ay getirisi %40
Son 3 ay getirisi %60
Son 1 ay getirisi %5
Yatırımcı sayısı 72
Atlas Portföyü pek bilmiyorum. Bu fona 500k bağlanırmı sizce 3,4 aylığına?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 8 Şubat 2025; 21:38:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilemeyiz,RTE nin siyasi rakiplerini hapislere attırıp ülkeyi kaosa sürüklemeyeceğinden eminsen al.
-
Hocam burada chatgpt ye girdiğin matrah tutarına örneğin senelik 100.000 TL lik kira gelirimiz olsaydı onu da +100.000TL olarak ekleyecektik değil mi? Yoksa onun farklı bir hesabı mı olur?
-
o başka.
kira için bu
https://kira-vergisi.hesaplama.net
yurtdışı hisse veya emlak değer artışından kaynaklı kar hesabı için bu
not: yabancı hisse değer artış kazancında istisna oranı yok tek fark bu
-
Kira ve yurtdışı hisse için ayrı ayrı mı hesaplıyorum bu durumda?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X