olmuyor bak bence kendini biraz soyutla herşeyden herşeyi bırak ama herşeyi sadece kendini derse ver yoksa hayatta o sıkıcı şeyler ile uğraşamazsın
çalışmak lazım bitmiyo sonra adi okul
valla benim zaten uzadı ama bu sefer bitmek zorunda.2 tane uyuz ders var nasıl vercem bilmiyorum bayramdan sonra vizeler de var ya
yarın bayram için memlekete dönücem 20 kilo kitap ders notu götürüyom. Bayramdan hemen sonra vize haftası 5 tane derse 1 hafta içinde çalışmam gerekicek. ...çtım anlıcağınız. benimki zaten uzadı dahada uzamasın bari ya. Ders çalışçaklara kolay gelsin
yaşıtlar liseyi bitirdi.ben 2. sınıfa yeni başladım.bitmicek bu okul.adsl tarifeleri,irem,okul derken kuduruyorum sinirden..
Proje falan aynı sorun bendede olacak yakında sıkıyor ya...
ya bnm okulda sakatlık, insanı tembelliğe alıştırıo
BatuhanK_FB
Ne gibi? Hangi okuldu?
marmara
bende çalışamazdım sonra çok iyi bir taktik öğrendim.
kendini gaza getirme taktiği.kendini sinirlendirecek bir konu bul ve onu sadece ders çalışarak geçebileceğini düşün.bir süre sonra içinde ders çalışmadığın için bir boşluk hissedeceksin.o boşluğun da ders çalışarak giderebileceksin ancak.
bayramdan sonra benimde vizelerim var ne yapıcam hiç bi fikrim yok işin kötü tarafı çalışasımda gelmiyor..demek ki herkeste aynı dert varmış...bayramımı rezil edicek olan vizelere
ne güzel hort ya
di miiiiii
Yahu bende hiç çalışamıorum.Hade ilk sene öle böle verdik dersleri alttan ders yok. Ama bu 2. sınıf ne zormuş neymiş bu ya bu dersler nedir ya anlamıorum. Organik Kimya Quantum Analitik ... Bunlar nedir abi. Gecen gün derste quantumcu hayat quantum dedi klasik olarak dedim o zaman ben yaşamak istemiyorum!
Ondan öncede Yazdı bi eşitlik tahtaya şimdi hatırlamıorum ne oldugunu hatırlamakta istemiorum ama schrödinger eşitliği sanırım Hayatımda görmediğim semboleri yanyana getirmiş eşittir demiş bişiler yapmış sonra da dioki bunu yapabilmemiz için ne yapmamız lazım neye sahip olmamız lazım falan dio bizden cvp beklio bide milet susuo bakıo bende dayanamadım üstün bi zekaya dedim ne diim ki :D
Anlıcagınız işimiz b.ok çalışmadan geldik buralara bundan sonra ...e ...e çalışcaz heralde... Onuyda nasıl yapcaz ben hala bulamadım!
ya kesinlikle katılıorum ben 1.sınıfım ama bizde quantum gördük geçen gördüğüm an bende hayattan vazgeçtim eşitlik 1 tane olsa yine iyi bi tane deilki amip gibi maşallah türedikçe türüyo
off be
Çalışınca karşılığını bir şekilde mutlaka görüyorsunuz buna yürekten inanın...