Şimdi Ara

Yaz için spor, kilo önerisi yardım dh!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yasım:15 Boy:1.70 kilo:52 
    Yaz için boy uzatacak kilo aldiracak öneriye ihtiyacım var.Basketbol oynamaya basladim 1-2 cm uzadım.Kilo almak istiyorum ama düzenli sekilde istiyorum.Fitness bilmiyorum evde kendi sartlarımla vücud yapmak istiyorum cok degil yani gosteriş için degil bana yeterli olacak sekilde..Eger ucuz spor icecekleri vb varsa alabilirim..Yazliga da 2.50 cm profil yapacagim hem boy uzatmak ve barfiks için ucuz spor ürünleri varsa alabilirim bir arkadasim gunde 2.5 lt kola icerek kilo almıs sagliksiz oldugunu düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o arkadaşına söle yumurtalıkları eline alması yakın, zayıf olan insana basit şeker yasaktır, kan şekerini yükselttiğinden tokluk hissi verir, düzenli çalış ye alırsın daha gençsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

o arkadaşına söle yumurtalıkları eline alması yakın, zayıf olan insana basit şeker yasaktır, kan şekerini yükselttiğinden tokluk hissi verir, düzenli çalış ye alırsın daha gençsin.

Kendisi 110 kilo..Kilo vermrk istiyor bu yaz vereceğim diyor..Peki basit hareketlerle (mekik, şınav, squat) istedigimi elde edebilir miyim? Beslenmem nasil olmalı??

• Benim boy 173 kilo 55 kas var ama boy kısa biraz da kilo almak istiyorum
    nasıl boyum uzar kilo alırım cevap????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.