Şimdi Ara

yaz lastigiyle spin attim şarampole uçtum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun istanbuldan afyonun cay ilcesine gidiyordum. Aksam 6 civari afyon cevreyolunda 60la giderken bi anda saga sola kaymaya basladi. Sonra frene bastim filan derken kendimi sarampolde buldum. Bu bana ders oldu arkadaslar sizin de basiniza gelmeden kis lastigi alin lutfen. Ben bisey olmaz diyordum ama oluyormus iste.

• Bugun vw caddy aracimla 4 adet goodyear ug9 kis lastiklerimle sinoptan samsuna gittim yaklasik 100 km boyunca yol kar ve buz kapliydi duz yolda 100 km hizda seyrettim ortalama virajlarda baya yavasladim kayma teklikesine karsi yokuslarda inislerde kesinlikle problem yasatmadi arac kis lastigi bence cok gerekli
  • kış lastiğini yazın alın kazıklanmayın
  • Bence de kislik lastik yazin alinir. Simdi lastikciler servisciler tok. Patinaj ceken arabayi surten lastikcide serviscide aliyor solugu. Benim kislik lastikle isim olmaz. Kar yagdi servisler metrobusler metrolar hepsi benim.
  • Bakiyasar B kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun marka model nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakiyasar

Bugun istanbuldan afyonun cay ilcesine gidiyordum. Aksam 6 civari afyon cevreyolunda 60la giderken bi anda saga sola kaymaya basladi. Sonra frene bastim filan derken kendimi sarampolde buldum. Bu bana ders oldu arkadaslar sizin de basiniza gelmeden kis lastigi alin lutfen. Ben bisey olmaz diyordum ama oluyormus iste.

Türkiyede İleriSürüş teknikleri adı altında eğitim veren belli başlı kurumlar vardır. Bkz İnternet.

Hepsinde ortak ve ilk ders , Aracın hiç bir şartta kaza yapmadığıdır.
    Yani ne lastik , ne hava koşulları , ne motor , nede içeri giren arı sizin kaza yapmanıza sebep olmaz %2 lik mücevir sebepler hariç.

Yani kazayı siz yaptınız lastik değil.

Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cavalier79 -- 8 Ocak 2015; 22:14:55 >
  • Bunun nedeni sadece yaz lastiği değil esp olmayışının suçu da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Bunun nedeni sadece yaz lastiği değil esp olmayışının suçu da var.
    ne derler bilirsin.

no ss no güven.

geçmiş olsun
  • Bende yaz lastigimle bir gezintiye cikayim dedim 60-70km hizla agirlik transferi(pandul) bir koydum, bir saga bir sola, sonuc orj yuruyen olmasina ragmen iyidi bir kac kontra ile topladim
  • 4 gündür aracım kapının önünde yatıyor. Üstünde de bir karış kâr var. Gideceğim yerler için toplu taşımayı kullanıyorum. Macera aramaya hic gerek yok. Her taraf buz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

4 gündür aracım kapının önünde yatıyor. Üstünde de bir karış kâr var. Gideceğim yerler için toplu taşımayı kullanıyorum. Macera aramaya hic gerek yok. Her taraf buz.
    Buz üstünde malesef kış lastiğinin de pek şansı yok. Yol tutuş %10-%15 daha iyidir.
  • Bile bile lades demişsiniz yazlık lastik Dediğimiz lastiklerin üretiminde kullanılan materyaller genellikle 8 derece civarında özelliklerini kaybediyor yani 8 derecenin altında kış lastiği şart şehir içi v.b yerlerde idare ediyoruz ama yaptığımız bile bile lades demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

4 gündür aracım kapının önünde yatıyor. Üstünde de bir karış kâr var. Gideceğim yerler için toplu taşımayı kullanıyorum. Macera aramaya hic gerek yok. Her taraf buz.
    Kar lastiği bile bir yere kadar çok güvenmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Avensis hocam 99 model. Ama arabayla alakasi yoktu kazanin tamamen lastigim buzda kaymasi sebep
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakiyasar

quote:

Orijinalden alıntı: b2580x

Avensis hocam 99 model. Ama arabayla alakasi yoktu kazanin tamamen lastigim buzda kaymasi sebep

Alıntıları Göster
    adam şarampolden yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

ne derler bilirsin.

no ss no güven.

geçmiş olsun

O anin verdigi telasla hic aklima gelmedi hocam ss almak. Yasamadan bilimmiyo o yuzden paylasmak istedim.
  • Bu havada o yolda yaz lastiği, iyi cesaret. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Bence de kislik lastik yazin alinir. Simdi lastikciler servisciler tok. Patinaj ceken arabayi surten lastikcide serviscide aliyor solugu. Benim kislik lastikle isim olmaz. Kar yagdi servisler metrobusler metrolar hepsi benim.

Aynen arada calistrtrrum o kadar yattin 1 ay masraf yapamam simdi
  • Bu karda afedersin totom donacaksa ben bu arabayı neden aldım ?
  • Bizim bi arkadaş da kışlık lastikle yazın şarampole yuvarlanmıştı. Ilginç gerçekten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.