Şimdi Ara

Yazdığım Wattpad Hikayesi (Psikolojik-Din-Aşk)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Umarım beğenirsiniz.

1.Part yayınladım.

(Ayrıca nasıl Wattpad takipçilerine hikayemi duyurabilirim? 1 saattir okuyan yok. )

https://www.wattpad.com/story/57381189-sorgulama-yanarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP.

• sen çanakkale li berk misin . yeni kayıt açmışsında . dh den seninle tanışıyorduk .
  • Din-Bilim-Darwin gibi olmuş hayırlı follower kasmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Din-Bilim-Darwin gibi olmuş hayırlı follower kasmalar

Hocam follower kasmak çokta önemli değil. Azda olsa, birilerine duyurmak isterim. Bir 10-15 kişi görüşünü söylese yeterlidir. Hikayeyi nasıl duyurabilirim? Sizde okuduğunuz halde, hala 1 kişi görüntüledi yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

sen çanakkale li berk misin . yeni kayıt açmışsında . dh den seninle tanışıyorduk .

Hocam, bir yanlışlık olmuş olmallı. O değilim.

• Ben de 5 kişi görüküyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En sevdiğiniz felsefi sözler .
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle hikayeyi o ergen mekanı Wattpad'den kaldırıp buluta yükleyin. Kimse Wattpad üyeliği açmaya uğraşmaz. Part part PDF yapsan elbette okunur.

Düzenleme: Üslup.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 19 Aralık 2015; 19:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

Öncelikle hikayeye o ergen mekanı Wattpad'den kaldır ve buluta yükle. Kimse Wattpad üyeliği açmaya uğraşmaz. Part part PDF yapsan elbette okunur.

Öyle yapıyım o zaman hocam. Wattpad nasıl bir yer bilmiyordum. Okumak için üyelik mi istiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustinCohle1963 -- 19 Aralık 2015; 19:49:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RustinCohle1963

quote:

Orijinalden alıntı: Montmartre

Öncelikle hikayeye o ergen mekanı Wattpad'den kaldır ve buluta yükle. Kimse Wattpad üyeliği açmaya uğraşmaz. Part part PDF yapsan elbette okunur.

Öyle yapıyım o zaman hocam. Wattpad nasıl bir yer bilmiyordum. Okumak için üyelik mi istiyor?

Genelde genç kızlar o sitede aşk hikayesi okuyor hocam. Ayrıca okumak için üyelik istiyor. Google Drive'a atabilirsiniz, boş zamanımda ben de okuyacağım.

Keyifli forumlar!

• UP.

• Hikayenin bir kısmını okudum da ayrıntıların çok kötü en iyi örnek karakteri hem nihilist hem humanist yapmışsın yapma gözünü seveyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Semyon

Hikayenin bir kısmını okudum da ayrıntıların çok kötü en iyi örnek karakteri hem nihilist hem humanist yapmışsın yapma gözünü seveyim

Hocam sonraki partları da okuyun, lütfen.
    Dengesiz bir karakter. Ondan öyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.