Şimdi Ara

Bir Aşk Hikayesi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencin birisi bir gün üyesi olduğu bir internet sitesinden çok hoşlandığı bir kıza ulaşır ve onunla konuşmaya başlarlar... Zamanla birbirlerini tanırlar ve günler sonra artık iyice anlaştıklarını ve sanki birbirleri için yaratıldıklarını düşünürler... Artık arkadaş değil de sevgilidirler... Birbirlerini deli gibi seviyorlardır sebepsiz nedensiz tertemiz bir sevgiyle...

Genç bir gün karar verir... Sevgilisini en yakın arkadaşıyla tanıştırmaya... Okuldan çıktıkları gibi internet kafeye giderler... Genç, kızın fotoğrafını açmış ve arkadaşına söylemiş;

- İşte resimdeki kız...

Ama arkadaşı o an bir başka resimde bir başka kız görmüş ve ona tutulmuştu bir anda... Ekrandaki resme bakmak yerine kendi gördüğü o küçük resimdeki kıza takılmıştı gözleri... Genç arkadaşına dönüp yineledi;

- Sana diyorum resimdeki diye, dedi...

Arkadaşı ise;

- Peki o tamam ama bu resimde ki kim ? diye sorar...

Genç ise o resimdeki kızın, kendi sevgilisinin kuzeni olduğunu söyler... Fakat o kızın aşka meşke inanmayan, böyle bir şeyin olmadığını olmayacağını düşünen birisi olduğunu söyler... Gencin arkadaşı bunu duyunca üzülür... Ama elinden de bir şey gelmez...

Aradan bir hafta geçer ve genç, yakın arkadaşının yanına gelir soluk soluğa ve ona bir müjdesi olduğunu söyler... Arkadaşına;

- Senin ki ile iddiaya girdim aşkın varlığını ona sen göstereceksin seninle tanıştıracağım der...

Okul çıkışında yine aynı internet kafeye giderler ve genç sayesinde kız ve arkadaşı tanışırlar... Aradan bir kaç gün geçer ve kızla çocuk sevgili olmaya karar verirler... Bizim aşka meşke inanmayan olmadığını şakadan hayalden ibaret olduğunu düşünen kız bizim gencin arkadaşına sırıl sıklam aşık olmuştur... Gencin arkadaşı da kızdan başkasına asla bakamamaktadır, çok fena tutulmuştur kıza...

Gencin arkadaşının doğum gününe anlaşırlar... 2 çift buluşacaklardır... Zaman geçer günler geçer ve herşey fazlasıyla yolundadır derken buluşma vakti gelir... Genç ve arkadaşı tam saatinde buluşma yerindedirler... Beklemeye başlarlar... Aradan tam 4 saat geçmiştir ve üzüntülü bir şekilde iki arkadaş eve dönerler... Genç bu işin bir oyundan ibaret olduğunu düşünmeye başlamıştır... Arkadaşı ise pozitif düşünmeye çalışmaktadır... "Belki de başlarına bir şey geldi ?" , "Belki de ailesiyle ilgili bir sorun çıktı ?" gibi sorularla kendini yatıştırmaya çalışır... Ve bir gün sonrasında öğrenirler ki iki kızın da teyzesi vefat etmiş ve aceleyle oraya gitmek zorunda kalmışlar... Bizim gençlerin içi rahatlamıştır artık, oyun değilmiş diye düşünürler... Başka bir güne anlaşırlar buluşmak için...

Buluşma günü ve saati gelmiş ve bizim gençler yine tam vaktinde tam yerinde beklemeye başlamışlardır... Gencin sevgilisi
    görünür uzaktan ama gencin arkadaşının sevgilisi görünürde yoktur... Genç sevgilisi ile hasret giderdikten sonra hemen sorar kuzeninin
    nerede olduğunu... Kız onun hastalandığını ve ateşlendiğinden dolayı bugünde gelemeyeceğini söyler... Gencin arkadaşı onları başbaşa
    bırakırken göz yaşlarını çaktırmadan silerek merak içinde evine döner... Sevgilisi ile konuşunca biraz olsun rahatlar...

Gencin arkadaşı ve sevgilisi baş başa olmak istedikleri bir gün anlaşırlar... Gencin arkadaşı vaktinden önce buluşma yerine gelmiş ve
    heyecanla beklemeye başlamıştır... Aradan yaklaşık 45 dk geçmiştir ki... Genç kız yolun karşısından gülümseyerek gelmektedir... Genç
    kız yola tam adımını atmıştır ki acı bir fren sesi kızın tüm dünyasını karartır... Gencin arkadaşı ise o an ne yapacağını bilemez ve koşar
    sevgilisini kucaklar, kanlar içindeki o güzeller güzeli yüzüne bakar uyanması için yalvarır, ağlar göz yaşı döker... Bi süre sonra beklenen
    ambulans gelir ve genç kız sevgilisinin kucağında hastaneye kaldırılır... Yoğun bakıma alınmıştır genç kız...

Aradan saatler geçmiş ve saat tam olarak 20:00 olmuştur... Gençte arkadaşından haber almış ve hastaneye gelmiştir... Genç kızın ailesi, sevgilisi ve arkadaşı beklemektedirler çaresizce... Gencin arkadaşının telefonu çalmaktadır ve ailesi aramaktadır... Durumu o aileye de bildirirler... Gencin arkadaşının ailesi de bir kaç saat sonra hastaneye gelir... Dua etmekten başka çarelerinin kalmadığını bilmektedirler...

Aşırı kan kaybına uğramış olan genç kıza, sevgilisinin kanı verilmiştir ama vücudundaki kırıklar ve başına aldığı darbe onu hayattan koparmak üzeredir... Genç ve gencin arkadaşının ailesi eve dönmeleri gerektiğini söylerler... Genç kızın sevgilisi ise onları tersler ve sevgilisinin o güzel gözlerini açmasını beklemeye devam eder...

Tam olarak aradan 2 gün 11 saat geçmiştir... Gencin arkadaşı hala sevgilisini beklemektedir, gözlerini açacak ve ona sarılacaktır buna inanmaktadır... Fakat doktorların koşuşturmaları ve telaşlı halleri genç kızın sevgilisinin gözyaşlarının artmasına sebep olmuştur... Genç kız sevgilisine bir kez olsun sarılamamış, kokusunu çekememiş ve sesini bile duyamamıştı... İlk kez hayatında aşkı tanımış, ilk kez aşık olmuş, belki de ilk kez bu kadar sevilmiş fakat bunları tadamadan hayatını kaybetmişti...

Genç kızın sevgilisi ise o günden beridir hiç bir kimseye bir daha "Seni seviyorum..." dememiş, hiç kimseye o gözle bakmamış... Ölen sevgilisinin yanına gitmiş her 26 Eylül'de... Mezarında kenarda oturup saatlerce konuşup kimi zaman gülmüş kimi zaman ağlamış... En sonunda bu acıya o da daha fazla dayanamamış ve kendi yaşamına, sevdiği o kızın mezarı başında son vermiş...

"Aşk" denilen kelime sonsuzluktur... 3 harften oluşur belki ama içinde bir çok anlam barındırır, hayattır... Ama bunca güzelliğin yanında aşk imkansızdır... Belki her aşk için geçerli değildir bu fakat en yürekten en büyük aşklar acı sonlarla bitmeye yüz tutmuştur... Nice güzel aşklar hep sizlerle olsun, mutlu ve huzur dolu aşklar... Mutlu son'lu aşklar...

"Cpt.Nightmare35"

• Ağlattın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0643

Ağlattın

Çoğu kişiye abartı hatta saçma geliyor... Fakat ne yazık ki yaşanmış bir olay... Kendimi toparlayınca ancak yazabildim...
  • sıkıcı, yarıda bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_35

quote:

Orijinalden alıntı: Bilal0643

Ağlattın

Çoğu kişiye abartı hatta saçma geliyor... Fakat ne yazık ki yaşanmış bir olay... Kendimi toparlayınca ancak yazabildim...

Yaşadıklarınız gerçekten kötüymüş.Allah sabır versin en kısa sürede düzelmeye bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumak isterdim, ilk yorumu görünce okumaktan vazgeçtim..
    çünkü ben yeni ayrıldım, böyle içimde tarifi inanılır gibi olamayn bir acı var. daha üzüleyim istemiyorum.
  • çok klasik bir dram
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.