Şimdi Ara

yazılım eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Boş zamanlarımı doldurmak istiyorum.Yazılım eğitimi almak istiyorum.Mühendislik öğrencisiyim.Kursların fiyatları hakkında bilginiz var mı?Faydası olur mu acaba bana kurslara katılmanın ?

• thugbehram kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim konya da yazılım eğitimi veren CODER Bilişim Akademisi var ama siz neredesiniz bilmiyorum ancak Konya daysanız görüşmenizi tavsiye ederim.
  • Hocam istanbuldaysan Bilginç IT Academy var ben Java sertifikasyona katılmıştım hafta sonları uygun ve güzel eğitim tavsiye ederim.
    Bilginc IT Academy
  • quote:

Orijinalden alıntı: software55

Hocam istanbuldaysan Bilginç IT Academy var ben Java sertifikasyona katılmıştım hafta sonları uygun ve güzel eğitim tavsiye ederim.
    Bilginc IT Academy

selamlar, konu eski ama bende java eğitimi arıyorum. yazılım kursu için en çok bilginç önerilmiş, acaba fiyat aralığı nedir? Siz hangi eğitimi aldınız? aşağıdaki eğitim java yazılım uzmanı olmak için yeterlimidir? teşekkürler cevabınız için şimdiden

http://www.bilginc.com/egitimkampanya/1/oracle-sertifikali-java-programcisi-ocpjp

• quote:

Orijinalden alıntı: sdt2495

quote:

Hocam istanbuldaysan Bilginç IT Academy var ben Java sertifikasyona katılmıştım hafta sonları uygun ve güzel eğitim tavsiye ederim.
    Bilginc IT Academy

selamlar, konu eski ama bende java eğitimi arıyorum. yazılım kursu için en çok bilginç önerilmiş, acaba fiyat aralığı nedir? Siz hangi eğitimi aldınız? aşağıdaki eğitim java yazılım uzmanı olmak için yeterlimidir? teşekkürler cevabınız için şimdiden

http://www.bilginc.com/egitimkampanya/1/oracle-sertifikali-java-programcisi-ocpjp

Hocam ben Java ile Android Yazılımı eğitimi aldım Sertifikalı java eğitimi daha detaylı sertifikaya almaya yönelik olucaktır. Tam bir bilgim yok ama eğitmeni tahminimce aynıdır ve çok iyi bir eğitmendir gidip tanışırsan ya da eğitimi aldığında anlıyacaksın. Java yazılım uzmanı olmak için yeterlimi bu senin azmine çalışmana kalmış birazda ben sana olacakları söylim eğitim bittikten sonra çok iyi derecede bileceksin ama 2 hafta yüzüne bile bakmassan javanın unutursun. Bu arada bence Java yı alır almaz android de kendini geliştirebilirsin eğitim içeriği Java ile Android Yazılım Eğitimi İçeriği buradan ulaşabilirsin başarılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sdt2495

quote:

Bilginc IT Academy

Hocam ben Java ile Android Yazılımı eğitimi aldım Sertifikalı java eğitimi daha detaylı sertifikaya almaya yönelik olucaktır. Tam bir bilgim yok ama eğitmeni tahminimce aynıdır ve çok iyi bir eğitmendir gidip tanışırsan ya da eğitimi aldığında anlıyacaksın. Java yazılım uzmanı olmak için yeterlimi bu senin azmine çalışmana kalmış birazda ben sana olacakları söylim eğitim bittikten sonra çok iyi derecede bileceksin ama 2 hafta yüzüne bile bakmassan javanın unutursun. Bu arada bence Java yı alır almaz android de kendini geliştirebilirsin eğitim içeriği Java ile Android Yazılım Eğitimi İçeriği buradan ulaşabilirsin başarılar.

teşekkürler hocam, ilerde sorun yaşamamak için java eğitimi için biraz daha araştırma yapıyorum daha sonra karar verip birini tercih edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algolia -- 8 Mart 2016; 12:01:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAZILIM KURSU İÇİN TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.