Şimdi Ara

YAZILIM İÇİN NOTEBOOK ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Android programlama ve kod yazmak için ileride de kullanılabilecek bir Laptop arıyorum.Öneri var mı? Hangi özellikler olsun neye dikkat edeyim bütün model ve özellik önerilerine açığım.

• Hocam oyun da oynarım demeyeceksen, ya da çok ağır data işleme işine girmeyeceksen öyle aman aman bir bilgisayar gerekmez bence. Bütçene uyan, kafana yatan seri çalışacak bir bilgisayar seni üzmez.
  • Hafif
    Yüksek ram min 8gb(16gb tercih edilebilir)
    kesinlikle ssd'li
    işlemcisi güçlü

hafif en önemi konu aslında dışarıda bir kafede şarjı uzun giden güzel hafif bir bilgisayar ile bütün iş yükünden kurtulabilirsiniz.

benim tavsiyem bu yönde önerebileceğim 2 model var

asus ux333fn(eğer macbook istemiyorsan)
    macbook pro
  • bütçe ne hocam ? ram en az 16gb olmalı, pci ssd , i7 son nesil olmazsa olmaz.
  • Bütçen ne kadar bilmiyorum ama incelemeni öneririm ;
    www.internetsiparis.com
    Lenovo ThinkBook S13 i7 8565-13.3'-8G-256SSSD-WPro
    https://www.internetsiparis.com/notebook/lenovo-thinkbook-s13-i7-8565-13.3-8g-256sssd-wpro

www.internetsiparis.com
    Dell Vostro 5581 i7 8565 15.6''-8G-256SSD-2G -Dos - FHDG56F82N
    https://www.internetsiparis.com/notebook/dell-vostro-5581-i7-8565-15.6-8g-256ssd-2g-dos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeTDeLiSi -- 6 Eylül 2019; 16:14:11 >

• Hocam Sağolun 3kya aldım
    Hp g7 İ5 8265u 8 gb ddr4 Ram 256 ssd nvidia mx110 2gb gddr5 ekran kartı 15.6 full hd laptop.
    Rami attırırım sorun değil yer var bir de hdd alırım 1 gblık beni 3 4 yıl götürür inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vip.dholucusu -- 11 Eylül 2019; 1:28:20 >
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Eyvallah aldım gelince bir inceleme konu başlığı açarım artıkın mühendis kardeş😀
  • NeTDeLiSi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bro aldığım bilgisayara yakın özelliklerde iyi fiyata buldum bakalım gelsin memnun kalırsam bir tavsiye yazısı yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.