Yazılım mühendisi maaşının yılda 360 bin dolara kadar çıkması
-
-
maaş konusunda hala tartışan varsa şu videoyu bırakıyorum alta onu izlesin, tepkimdir.
Emir youtubeKeşfet kesfetteyiz keşfet beni öne çıkart Komik Efsane eğlence #komik #komikvideolarhttps://www.youtube.com/watch?v=YERpz3MTbeM -
Nasip olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hani para girişimcilikteydi maaşlı çalışan mı olmaya karar verdin :D bir iki sene önce silikon vadisinde 110 bin dolar veriyorlardı
-
yav para elbette girişimcilikte de 23 yaşında mezun olup şirket mi kurayım, amerika'da yaşamıyoruz? Belli bir sermaye, sektör bilgisi, tecrübe lazım. Ama şimdi hayat ne gösterir bilemem, güzel bir fikir bulurum, yürür gidersem bunların hiçbirine gerek yok. Ben yine de teknik becerilerimi geliştirmeye öncelik vereceğim. yılda 360k dolar maaş alan bir yazılımcı olsam herhalde ileride de riske girmem bizim ctis'ten biri silikon vadisinde facebook'ta 15 sene çalışıp kendi işini kurmuş mesela, aldığı maaş 500k dolar (orta seviye yönetici olmuş). mesaj attım da cevap vermedi. birkaç soru soracaktım.
ekşi sözlük kurucusu sedat kapanoğlu, sözlüğü açtığında microsoft'ta yazılım mühendisiymiş, ne zaman sözlükten kazandığı para microsoft'takini geçince istifa etmiş. bu da sözlüğü kurduktan 3-4 sene sonra oluyor. Ben de böyle bir yol izlemeyi düşünüyorum. para girişimcilikte deyip avel gibi dolanmanın anlamı da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 14 Temmuz 2024; 14:44:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X