Şimdi Ara

Yazılım Mühendisliğine başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İnşallah seneye Bahçeşehir Yazılım Mühendisiğine gidicem. Okula başlamadan önce tatilde veya boş zamanlarımda yazılımla alakalı şeyler yapmak istiyorum. Aynı zamanda Üniversiteye hazırlık gibi.Sizede sorum bu yönde.Okula başlamadan önce yazılım la alakalı çokta zor olmayacak şekilde neler yapabilirim? Cevaplar için teşekkürler.

• ingilizce çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

ingilizce çalış.

Adam özetlemiş :)

Benimde istediğim yer Türkiye için orası şu anda (İki Seneye değişmesse tabii ki)
    İngilizce çok çok önemliymiş ama burda daha da önemli. Benim de açıkçası çok iyi değil İngilizcem ama neden önemli olduğunu şöyle anlatabilirim belki
    Şimdi mesela biz Türkler olarak Elementler tablosunu hemen ezberleyemedim değil mi( mesela noldu hidrojen helyum hemen aklımızda kaldı neden çünkü ilk harfleri falan ama mesela latince olduğu için kısaltmalar Latince bilenlerin aklında daha çabuk kalır ve daha çabuk öğrenmezler mi?
    Yazılımda da programlama dillerindeki komutlar benim bildiğim kadarıyla hepsi ingilizce.
    Heh ilerde belki dersin ki ben yazılımı istemiyorum. O zaman da ingilizcen en azından bir sene hazırlıktan kurtarır seni :)
    Belki aynı yere gideriz ikimizde sen benim bir üst sınıfımda olursun. İstersen iletişimi koparmayalım. Pm atabilirsin istediğin zaman :)
    İyi günler..

• Bahçeşehir yazılım mühendisliği tam burslu olarak dün yerleştim ben size bilgi veririm önden ama büyük ihtimalle hazırlık okurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAGRNT -- 24 Temmuz 2015; 12:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAGRNT kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun iletişimi koparmamak için ben pm atıyorum o zaman?
  • Arkadaşlar grup kurabiliriz. Benim ingilizcem üst seviye bu yüzden yazılımla alakalı acaba ne yapabilirim diye sormuştum ama biraz araştırdım bikaç tavsiyede bulunanlar var onlarıda size yazarım.
  • öncelikle tavsiye konunu burada değil, ikinci linkteki bölüme açarsan daha sağlıklı tavsiye alırsın.

Bu birinci link
    Burada ilk başlayacak olan biri için fazla olsada, yinede yararlı bilgiler mevcut. Hemen öğrenmen zorunda olmasan bile fikir edinebileceğin birçok kaynak mevut.

Bu ikinci
    örnek,tavsiye, başlangıç isteyenlerin açtıkları konular faydalı olur.

ingilizce için kaynak bonusu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehm ci için yazılım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • syrena1 S kullanıcısına yanıt
    Kuralım hocam. Whatsapp değil mi?
  • cakiroglu_m.ali kullanıcısına yanıt
    Uyar bana farketmez.
  • Bende beykent yazılım okuyacağım kısmetse bu sene, ama ilk sene hazırlık var ve bu yüzden ingilizcesi çok iyi olmayan biri olarak ağırlıklı ingilizce çalışıp, ara sıra java ve algoritma takılırım. Fikriniz varsa açığım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.