Şimdi Ara

Yazılımcılık bitti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldığım duyumlara göre artık şirketler yazılımcı alımını durdurmuş, bu durumda yazılımcılık mesleğinin sonunun başlangıcı diyebilir miyiz?

• Evet durdurduk onun yerine kaynakçı arıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir yazılımcı olarak 34 yaşında işsiz kaldım gençler elektronik okumalı

• 12 senelik junior olarak işten kovuldum tıp için hazırlanıyorum hayırlı forumlar

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

Hocam sen kırıkla mı giriyon kırıksız mı

• Normal obp gelcek knk 22 girişliyim

Gmim mi istiyon duim mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayat bitti mi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla şuan dokuz Eylül gmim inşallah sen

Neden İTÜ değil ? Netlerin iyiydi. Ben tıp istiyorum ama gelmeyecek gibi. Sırasıyla itü ytü deü gmim giderim gelmezse

• 21 yıllık yazılımcıyım işten atıldım yksye hazırlanıyorum. yapay zeka hepimizi işsiz etti yazılım yazmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Netler aynı valla şuan ortalama 40K netleri var ben de üstten yazmaya başlarım tabi de DEÜ garanti gözüküyor iyi puan yapsam İTÜ yazarım tıp o kadar sene okuyamayacagima karar verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_Troll_Bükücü

Netler aynı valla şuan ortalama 40K netleri var ben de üstten yazmaya başlarım tabi de DEÜ garanti gözüküyor iyi puan yapsam İTÜ yazarım tıp o kadar sene okuyamayacagima karar verdim

Kanka İtü veya ytü gelir sana. Ben de en kotu DEÜ yazarım diyorum ama itüye gideriz bence

• İnşallah 😎👊

• siz ciddi misiniz? gerçekten işten çıkarılma var mı? yapay zeka devrimi diyorduk fakat bu kadar erken mi? şaka deyin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: 58 DAKIKA

siz ciddi misiniz? gerçekten işten çıkarılma var mı? yapay zeka devrimi diyorduk fakat bu kadar erken mi? şaka deyin lütfen.

İşten çıkarma daha çok etkin değil fakat yeni alım yok ve bu birçok sektörde böyle olacak. 2024 mezunlarını zor günler bekliyor.

9 eylül okuma çok pişman olursun pru oku ben de okumayı düşünüyorum

• 458143869 kullanıcısına yanıt

Niye yav

9 eylülde okuyan bi abi vardı okulu bıraktı fakülte askeriye gibi içtimalar hiyerarşik yapılar günde 12 saat okulda kalınan zamanlar falan üniversine hayatını bırak normal hayatın bile olmuyor bak sana bir tavsiye itü ve piri reis en iyi kurumlar ytü falan filan sektörde iyi değil itü ve pru kadar sen sen ol dokuz eylülden uzak dur itü veya pru oku

• 458143869 kullanıcısına yanıt

Duydum onu biliyorum olsun DEÜ iyidir

• Bu alana yönelik hedef düşünen öğrenci arkadaşlarımıza karşı negatif psikoloji oluşturmasak iyi olur. Yazılıma giren adam teknolojiyi ve alt üst branşların yeniliklerini iyi takip eden insan olmalı zaten. En kötü yapay zekada yazılım üretirsiniz. Kendi isletmenizi kurar kendinize hizmet sağlarsınız. Dijital alanda ej küçük alanda teknolojik bilginiz sizi kurtaracak, hangi alanda olursanız olun yenilikçi olun, sadece bir alana yoğunlaşmak bir yere kadar işinize yarayabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.