Şimdi Ara

YBS (MIS) berbat bir bölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun intro dersini görüyoruz bölümde. Bizim bölüm başkanı veriyor, adam bile sevmiyor resmen. İşletmenin IT sektörü için özelleşmiş tarafı tamamiyle, sayısal pek bir şey yok. Aşırı sıkıcı ve iğrenç bir ders. Bu dersin midterm ve finaline çalışırken hayattan soğudum. Neden ea'cılar uçuk sıralama ile bu bölümü yazıyor anlamıyorum. Josetti trolü gelsin de anlatsın bi.

• yeşil forumun yarısı ybs istiyor

• Jamser kullanıcısına yanıt

yeşil forum hangisi l4n

Yesil forumcular yazılımla ilgili herseyi """havalı""" zannettiğinden olabilir mi aceb YBS (MIS) berbat bir bölüm 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technopat Sosyal YBS (MIS) berbat bir bölüm 

• Pîr kullanıcısına yanıt

Yok, onlar YBS okuyup siber güvenlikçi (hekır) olacaklar YBS (MIS) berbat bir bölüm YBS (MIS) berbat bir bölüm YBS (MIS) berbat bir bölüm 

Az önce oraya girdim ve gördüğüm baslıkların yarısı ybs ile alakalı puahahahahahhaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Noktalama işaretinden ban yedim ardından recep'e küfür ettim banladılar o gündür girmem :D

• o forum cok kasıntı engelli tipler surekli noktalama pesinde

https://www.technopat.net/sosyal/konu/son-6-ayda-ktue-ybs-kazanilir-mi.3575451/

Bu nasi forummus yaw en tepedeki uni konusu buydu hayata bakis acim degisti

Yaw burada da Akdeniz ybs var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 29 Aralık 2024; 22:0:54 >

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Ctis yokYBS (MIS) berbat bir bölüm 

• Akdeniz ybsde okuyorum ve bırakmayı düşünüyorum. Dışarıdaki peri masalına kulak asmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umutdarici kullanıcısına yanıt

Niye hocam

• Wolfun hayatını kurtaran bölüm boun ybsdir

• Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt
    Geldiğimde beklentim daha yüksekti. Zamanla ders içerikleri ve hocalarla tüm hevesim kırıldı. Örneğin computer vision dersinde (bilgisayarla görü) kodu geminiye yazdırıp colabta çalıştırdık. Dahilinde kapsayıcı bir ders içeriği yoktu. Hoca yapay zekanın yazdığı kodu açıklayıp geçti sadece. Bu minvalde birçok ders var. Ahmet Türkmen ve Tayfun Yörük gibi pırlanta hocalar bir yana tutuyorum fakat genel olarak benim için zaman kaybıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutdarici -- 3 Ocak 2025; 7:14:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.