Şimdi Ara

YDUS 2022 Sınav Sonucu Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazılarının tıp sınavları hakkında az çok konuştuğunu duyunca bir soru sormak istedim...

Kardeşim doktor ve maalesef çevresinde sürekli kendisini yönlendiren parazit sağlık personelleri / tıp mafyası çomarları var. Cebelleşmekten artık bıktım, en son tüylerimizi diken diken eden İstanbul tercihi ve yerleşmesinden sonraki istifasıyla belki durulur demiştik ama şimdi de Eskişehir'de Onkoloji bölümüne yerleşti. Gün içinde ve geceler boyunca benim iğrenerek yazmayı bıraktığım kurucuları Eskişehirli olan Ekşi Sözlük ile aşk hayatı yaşadı ve aşkının meyvesini ağzına bıraktılar...

Ben çürümüş karnabahar veya lahana görünce kanser hücrelerine benzediğinden iğrenen abisi olarak kanserin bulaşıcı olduğunu da duyduğumdan gitmesini istemiyorum, artı Uğur Şahin Coronavirus deneysel sıvısından sonra mRNA deneysel sıvıları ile kanserle mücade edecek diyorlardı, Hataylı olduğu söylenen Uğur Şahin gibi ortalık malı kalitesiz ayak takımı bir doktor olmasını arzulamıyorum. Bazılarının da istenmeyen evlilik gibi gizli arzularını da hissediyorum

Üstelik ona binlerce kez benzer meslektaşlarıyla asla aynı olanaklara sahip olamayacağını, en azından maaş konusunda bile onların beşte birini aldığından emin olduğumu, YDUS için pek iyi şeyler duymadığımı, genellikle belirli bir amaçları olan karanlık şahısların (asker, polis, ajan Mit'çilerin) bu yollarla asla akademik personel olmadıklarını ama bir şeylere benzediklerini okuduğumu söylemiştim. Tek derdinin daha iyi insanlarla muhattap olmak istediğini söylüyor ama yolunun bu olmadığı konusunda bir türlü ikna edici olamıyorum, işsizliğimi öne sürüyor ve saygı duymuyor. Öyle bir klima altında ki, tutuyorlar s*ki koparıyorlar tövbe tövbe 😱😱😱

Mezun olduğu İstanbul Üniversitesi'ni bile dünya artık kaale almıyor, bu ne karanlık bataklık pislik, lanetler üzerinize şelale 🤮🤮🤮

• farukyldrm01youtube
    Sen ne anlatıyon be abla gözünü sevim be abi #shorts
    https://www.youtube.com/shorts/caJ6JkkJZLs?feature=share
  • neY
  • sınav esnasında paragraflar da böyle oluyor bir şey anlaşılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 27 Mart 2023; 17:27:27 >
  • Ciddiyetsiz de cevap yazsanız yazdıklarımı anladığınızı düşünüyorum, toplum olarak en büyük sorunumuz bu zaten...

Yoruldum artık, ruhumu tüketecek yolu buldular. Kimseyi böyle kaale almazdım ama kardeş olunca insanın yüreği boş bırakmaya izin vermiyor ve doktor egosuyla üzerime yürüttüklerinden çok ciddi bir problemle boğuşuyorum. Işık yakacak birisi varsa yakabilir mi lütfen? Tepe tepe kullanacaklar çocuğu
  • Bot musun kardeşim?
  • slotrate kullanıcısına yanıt
    Hayır, gerçeğin ta kendisiyim...
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Alla alla. Gecenin köründe kafana çip de takmışlardır senin
  • İşte sizin düzeyinizde doktor olmasın diye çırpınıyorum, tebrikler...
  • ama kafamız nası güzel

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Evet, kafam güzel mi siz karar verin; kardeşimin bu şaşkın ördek tavırlarından dolayı birisi annemin vajinasına bardak daldırmış su içmeye çalışıyormuş gibi düşünüyorum desem...

Çok ama çok kötü niyetler var; eskiden doğulular için kandırılıp dağa kaçırılıp terörist yapılıyorlar deniliyordu şimdi Arap Alevi'si bir çocuğu sağcı yaveri yapmaya çalışmak da bilemiyorum artık nasıl bir densizliktir. İstediğiniz kadar apolitik yetiştirin iyice koktu bu durum, bir kere daha deneysel sıvıyı vurduranlar hatalarını görsünler...

Bizi bu halde bırakanlar utansın, doktor oldu yine de yönünü bulmakta zorluk çekiyor. Çok üzüntü verici bir şekilde atışmalarımız "sen doktorsan ben işsizim"le bitiyor ve bu cümleleri kurmayı çok asaletsizce buluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 29 Mart 2023; 13:47:46 >

• çok garip bi konu
  • Yazabileceğiniz bir şeyler olmalı konuma...

Ekranlara şuradan buradan devşirdiklerini çıkarıp tapınma ayinleri yapmaya bayılır Türkiye kabileleri malumunuz, şimdiden listeye muhtemel mRNA p*zevengi doktorları hazırlıyorlar, işi nasıl sistematik olarak ticarileştirdiklerini ve Kızılay gibi holding mantığına büründürdüklerini görüyorsunuz. Kanser aşısından önce hastalık etmenlerini ve genetik kusurlu insan ve insan benzerlerini temizleyin, aynı depremin değil binanın öldürmesi gibi kötü müteahhitleri, kötü mühendisleri ve bu yapılara izin verenleri ayıklayın önce denilir ya...

Bu kez babam da istemiyor annem ise neden bilmiyorum önce istemiyorken ona bırakıyorum demeye başladı (sanırım yine klimaya maruz kaldı ve kandırıldı), keriz silkeler gibi doktorları birçok kez farklı sınavlar için Ankara'ya yoruyorlar ve gele gide sistemin işine yarayacak bir yere tüm koşulları sağlayarak yerleştiriyorlar, asla hayır diyemiyorsunuz. Şu an depremzedeyiz, yanında da gidebiliriz ama asla tuzağa düşmek istemiyoruz. Ankaralı parazitlerin hile hurdayla yerleştirdiği yetmiyormuş gibi atamayla gelin kurası da yapılmış, şu an ailemizde kokmuş ruhu dolaşan bir gelin ve kaynana var, tüm elektriğini hissediyoruz, namussuz gelin arzu etmiyoruz 😱😱😱 Bakire annemden sağcılığa meyletmiş düşkün Alevi çıkarıp doktor da yaptılar ya, gerçekten bu sondur umarım ve istedikleri olmayacaktır...

TUS ile gittiği Kars'tan gelince iyice delirtilmiş olduğunu hissetmiştim ve bu durum forumlarda da okuduğum üzere gittikçe artıyor, doğuya sürdükten sonra gel bir de Eskişehir'de çiğneyelim onurunu diyorlar. Bir de çevresindekiler hocam hocam diyip gaz veriyorlar, meslektaşları da "tıpta eğitim bitmez hocam" gazını vermiş, aynı cümleleri ve benzer klişe cümleleri sürekli bize servis ediyor 🤮🤮🤮

Ah bu Anadolu çocuğu saflığı ve Bizans k*hpeliği...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 30 Mart 2023; 21:15:58 >

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

+1

• Forumun ünlü şahıslarından @Ankaratıplı da "anlamıyor ben ne diyon sen" demek istemiş. Anlaşamıyoruz işte veya anlaşılmak zorumuza gidiyor, toplum olarak zaten derin farklılıklarımız varken birleştirici görünen siyasi şer odakları bölünmemimizi derinleştiriyor. Eskiden gruplar arası kavgalar olurdu şimdi ailenin içinde derinlemesine kavga yaşıyoruz. Yanlış yaptığını bile bile inanılır gibi olmayan ezik başlı bir kabullenmişlikle kervan Türkiye'de bu diyor doktor kardeşim ve YDUS ile akademik kariyer yapmasının kötü bir şey olmadığını savunuyor...

İşte bu yüzden sefaletten ve 3. sınıf işlerden bir türlü kurtulamıyoruz Girdiği yolun ailemize ve özellikle abisi olarak bana yükü var, bunu anlamak istemiyor. Hem klima yapacaklar hem de geceleyin boşalmalı rüyaları çok yaşayacağım çünkü akıntı kontrolü oluyor pis işlerinden bir şey fark ettik mi diye ve onun getireceği kendisi gibi olan gelinciği de kabul etmiyoruz...

Sadece magandavari fiziksel ve sözlü şiddetini annemi babamı şahit göstersem kanıtlarım, birilerinin iradesini ele geçirdiği çok açık çünkü inanın böyle değildi veya bu kadar değildi diyeyim. Çok şükür ben öyle değilim ve onu yamulacağı yoldan doğrularak çıkması için ikna etmeye çalışıyorum, "imdat" diye bağırıyor ona karışıyorum diye asıl ben şimdi 911 yazmayı bırakıp "imdat" diye bağırmalıyım...

Türkiye'deki ırklara benzetmeye çalışıyorlar bizi, tek tipleştirme politikası yürütüyorlar, "kardeşini ye" yapıyorlar ama en büyük farkımız bu işte: "adalet" varsa ki var "ne hali varsa görsün"...

• Kardeşim nuh diyor peygamber demiyor, aile içi konuşmalarında inanılmaz bir çirkinliğe "büründürüldüğü" gibi asla kararından vazgeçirilemiyor. Sanki gizli eller anlaşma yapmış ellerindeki davarı satmışlar gibi 🤮🤮🤮 İster inanın ister inanmayın ebeveynlerim ölsün evi satıp seni sokağa atacağım diyor 😱😱😱 Maaşından küçük hediyeleri dışında 1 kuruş istemedim veya harcamadım asla borcum yok (hatta kendisinin var) yine de bunu söylüyor. Bu noktada evimize göz koyanların bu basit mevzuda bile beyin yıkama konusundaki başarılarını görün, işte bu tiplere hizmet etmeye gitme diyorum sen istediğini söyle diyor...

Kırılıp darılmayın ama akademik personeli gözüm tutmadı. İç savaşta Toyota kullanmış terörist tipliler veya insanlıktan nasibini alamamışlar var gibi ve burnuma çok ama çok kötü kokular geliyor. Kardeşime verilen doktorluk sıfatı kucağımıza bırakılan atom bombası gibi, abisi olarak beni yıpratmasından bunaldım, anne babama karşı da çok adi cümleler kurmaya başladı, imdaaattt...

• Konuyu aktif tutmak adına ufuk açıcı bir bilgi aktarımında bulunmak istiyorum. Yazılarımda çıkar gözetmediğimi, şer odaklarını "rahatsız" etmek istediğimi ve "kardeşlerimizi" uyandırmak istediğimi söyleyebilirim...

ÖSYM normalde YDUS sonuçlarını doktorların burnunu siteye sürte sürte açıklar, onları hayatlarından bezdirirdi. Neden bilmiyorum doktor forumları da eskisi gibi herkese açık değil, TUS böyleydi YDUS için de sürekli dava açılıp süreç yavaşlatılıyordu. Özellikle dikkat çekmek isterim: "seçim" var diye mi bilinmez süreç bu kez çok daha hızlı ve davasız ilerliyor. Herkes bu seçim için diğerlerinden çok farklı olduğunu söylüyordu ve buna bizzat şahit olduk...

2 olasılığı düşünüyorum. Ya RTE bu sefer gerçekten "gelecek" ve benim kardeşim gibi saf Alevi Anadolu çocuğunu bile liyakatsizlerin arasına koyduk biz büyük Türkiye'yiz masalını devam ettirecek ya da aleviliğine saygı duymadığım Kemal Kılıçdaroğlu başa gelirken AK Partililere kardeşim gibilerini sattılar ve anlaştılar çünkü üniversitenin kadrosundan ürperdim 🤮🤮🤮

Ne yapacağımı bilemiyorum, kardeşime muazzam bir dönüm noktasında olduğunu söylüyorum. Polislik olmak istemiyorum kardeşimle, öyle mutlu olur ki çevremizdekiler (gitse bile mutlu eder anlamıyor) 😱😱😱

Lanet olsun, imdaaattt...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 22 Nisan 2023; 12:8:19 >

• cık cık cık, özelikle "Eğitim ve Sınavlar" bölümünde şunu yapmalısın diyen olmaması maalesef "The Texas Chainsaw Massacre" diye sosyal medyada inleyenleri aklıma getirdi

Mutlaka çevrenizde bu şekilde tersine başkalaşım yaşayan vardır. Yazarsam silinecek biliyorum ama yazmalıyım; konuşma tarzını, hareketlerini görseniz Koç Holding'in AK düzeninin simalarından esintiler görürsünüz. Küçükken de hafif ezik tavırları olurdu ama asla bu noktaya geleceğini bilmezdim; annem ilk çocuğunu düşürdü, birikimlerini çaldırdı, kocası felç geçirdi, depremzede oldu, şimdi de küçük çocuğunu kaybediyor...

Kıskanma diyenler varsa lütfen kendinize gelin, bu noktada kişisel haklarıma saldırı ve ırza geçme var. Tercih ettiğin yolun bundan sonrası kirli siyasetle hemzemin, bizi mahvedeceksin diyorum anlamıyor...

Annemi de sessizleştirdiler, telkin alıyor ve çevremizde yeni yeni belirmiş AK Partili komşularımızın temasları onda kötü izler bıraktı, eskiden olsa çok kızardı şimdiki hali beni çıldırtıyor 😱😱😱 Gideceği üniversitedeki bir öğretim üyesi hiç sevmediğim bir komşumuza benziyor...

Ne yazık ki temiz yüzlerine kanıp kardeşimi İstanbul'da o zamanlar "varlığını bilmediğimiz bir şer odağının" yurduna bırakmıştık çünkü tanıdığımız kimse yoktu ve kardeşim benim gibi tek başına yaşayacak kapasiteye sahip değildi. Kaşıkla meslek verdiler kepçeyle alıyorlar, beyin yıkama başarıları inanılır gibi değilmiş, çok üzgünüz babam ile ben. İşin enteresan tarafı ben anneme kardeşim babama çekmiş gen dominantlığı açısından ancak babam bile boş işlerle uğraşma diyor. Maaşı çok azalacağı gibi kiralar almış başını gitmiş, işin o tarafı için de "kıroyum ama para bende" tavrı sergiliyor, ben böyle kardeşin varlığını tüm benliğimle reddediyorum 🤮🤮🤮

Hanımlar beyler, lütfen dikkat: biz Türk hekimlerine emanet edilecek kadar untermensch değiliz...

• quote:

Kardeşim nuh diyor peygamber demiyor, aile içi konuşmalarında inanılmaz bir çirkinliğe "büründürüldüğü" gibi asla kararından vazgeçirilemiyor. Sanki gizli eller anlaşma yapmış ellerindeki davarı satmışlar gibi

quote:

2 olasılığı düşünüyorum. Ya RTE bu sefer gerçekten "gelecek" ve benim kardeşim gibi saf Alevi Anadolu çocuğunu bile liyakatsizlerin arasına koyduk biz büyük Türkiye'yiz masalını devam ettirecek ya da aleviliğine saygı duymadığım Kemal Kılıçdaroğlu başa gelirken AK Partililere kardeşim gibilerini sattılar ve anlaştılar çünkü üniversitenin kadrosundan ürperdim

Yazılarımın arasında geçen şu cümleler doğrulandı. Kemal Kılıçdaroğlu seçim ile ilgili bir konuşmasında Uğur Şahin ve Özlem Türeci'ye değinip bir şeyler söylemiş. Sana söz denilip blok zinciri, Bitcoin'i öven bir şahıstan hiçbir hayır beklemeyin, aynı milli dijital para yaratacağız diyen RTE gibi. Kardeşimin Bitcoin'den zerre kazancı yok ama Onkoloji doktoru olarak bu deneysel sıvıları sattıracaklar kendilerine 😱😱😱 AK Parti ve CHP, dolayısıyla Türk statükosu parayı yine deli gibi kazanırken kardeşim gibi doktorlara zırnık koklatırlar "belki" bu kez ama yine de ailecek arzu etmiyoruz

Çalıştığı hastaneden Onkoloji bölümüne yerleşenler var. Umarım daha başlamadan vazgeçer çünkü bu kez kendisinin de tadı kaçtı ve rahatsızlık hissetti gibi her ne kadar Türkiye'de işlerin böyle yürüdüğünü kabul etse de 🤮🤮🤮 Görüyor musunuz nasıl teşvik edip kandırdıklarını

YDUS'a ilgi çok azaldı, kontenjanların % 90'ının boş kaldığı zamanlar olmuş. Ekonomik kriz de üzerine eklenince bu sınava girenler ve yerleşenlere aptal diyenlerin ağzına sağlık, bu toplum için o yaşta akademisyenlerin ağız kokusunu çekmeye değmez diyenlerin önlerinde eğilip kalkıyorum

Ruhen ve hücresel olarak gerçek bir solcuyum, Uğur Şahin ile Özlem Türeci'yi destekleyen Almanlara da buradan üzüntülerimi iletmek istiyorum. Kimle konuşsam Alman malı diye Covid deneysel sıvısını vurdurduk diyor ama inanmayın bunlar Masonik pislikler diyorum ki bu da doğrulandı. Biz Almanya'nın Nazi tarafına aşığız ve onlara kurban da olabiliriz ama bu şekilde nein, nein, nein

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.