Şimdi Ara

Yeni alınan paspas kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün n11 üzerinden yeni bir havuzlu paspas aldım. Paspas çok kötü plastik kokuyor. Havalansın diye balkona koydum. Bu koku geçer mi? Ne yapmak lazım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yeni Paspas Kokusu Nasıl Giderilir?

Yeni satın aldığın bir paspasın yaydığı rahatsız edici koku, evinin veya aracının havasını bozabilir. Bu koku, özellikle kauçuk veya plastik paspaslarda daha yoğun olabilir. Paspas kokusundan kurtulmak için uygulayabileceğin birkaç yöntem mevcuttur:

• Havalandırma: Paspası dışarıda havalandır. Güneş ışığı ve hava akımı, kokunun giderilmesine yardımcı olacaktır.

• Kabartma tozu: Paspasın üzerine bol miktarda kabartma tozu serpin. Bir gece boyunca bekletin, ardından kabartma tozunu elektrikli süpürgeyle temizleyin.

• Sirke: Bir sprey şişesine beyaz sirke doldurun. Paspası sirkeyle püskürtün ve bir saat bekletin. Ardından paspası soğuk suyla durulayın.

• Çamaşır suyu (sadece beyaz paspaslar için): Büyük bir kapta su ve çamaşır suyunu 1:10 oranında karıştırın. Beyaz paspası çözeltiye batırın ve 30 dakika bekletin. Ardından paspası durulayın ve iyice kurutun.

• Kahve telvesi: Paspasın üzerine kullanılmış kahve telvesi serpin. Bir saat bekletin, ardından kahve telvesini temizleyin.

• Aktif kömür: Aktif kömür paketlerini paspasın üzerine yerleştirin. Aktif kömür, kokuları hapsetmede etkilidir.

Araba Paspas Kokusu için İpuçları:

• Güneşte tutma: Araba paspaslarını güneş ışığı altında birkaç saat tutmak, kokularını gidermeye yardımcı olabilir.

• Sirke püskürtün: Araba paspaslarını beyaz sirkeyle püskürtün ve 30 dakika bekletin. Ardından paspasları silin ve pencereleri açarak arabayı havalandırın.

Kauçuk Kokusu için Öneriler:

• Havlu ile silme: Kauçuk paspasları nemli bir havluyla silin. Bu, kokuların hapsedilmesine yardımcı olacaktır.

• Bebek pudrası: Kauçuk paspasların üzerine bebek pudrası serpin ve birkaç saat bekletin. Ardından bebek pudrasını temizleyin.

Bu yöntemleri uygulayarak paspas kokusundan kurtulabilir ve evinin veya aracının havasını daha keyifli hale getirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Malzeme kalitesiz ise koku yapar, zamanla burnunuz alışır ama koku tamamen yok olmuyor kalitesiz malda. Ben 2. kez sahler marka paspas aldım, en ufak bir kötü koku yok üründe. Bu vesile ile tavsiye de etmiş oluyum.
  • geçer hocam, bu hafta boyunca arada bir sıvı sabun ile yıka ve açık havada beklet. ben de n11'den almıştım LLocker 3D paspas, 3-5 günde koku falan kalmadı.
  • Kalite ile alakalı, geçen senelerde bir marketten almıştım 1 hafta dayanabildim ne yaptıysam kokusu çıkmadı. Araca binince mide bulantısı baş ağrısı yapıyordu mecburen attım. Şuan rizline marka 3d paspas var, ilk gün kutusundan çıkarırken bile koku yoktu. Yıkama ile falan çözüleceğini sanmıyorum ancak deneyin, olmazsa zaman geçirmeden iade edin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerousman -- 19 Şubat 2020; 10:0:54 >
  • Yıkama işini deneyeceğim. Ben ucuza aldım ama hayatımda ilk defa bu kadar kötü bir ürün denk geldi.
    paspasa 180 - 200 lira da herkes veremez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni aldigim auris marka aracima tekzenden boss marka paspas aldim. Ne koku ne baska bisey hicbir sey yok tertemiz. Hic dusunmeden kullanabilirsiniz kalitesi de gayet guzel. 129-139 arasi alabilirsiniz. Sadece internet magazasinda satiliyor. Saygilar.

Yeni alınan paspas kokusu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de bugün ucuza promats marka 3d havuzlu paspas aldım. açar açmaz koku vardı sprey cif ile ovalayıp havalandırmaya bıraktım koku kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Sağolasın deneyeceğim inşallah gider. Bir daha da öyle iğrenç kokmaz.

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    Markasi nedir soyleyin de almak isteyenler bir kere daha dusunsun.

• Koku 1 2 gün olabilir sonra çıkar sahler marka öneririm çok kalitelidir

• LLocker alın, ucuz mal alanlar zengindir.

• Replax marka nasıl?
  • ben de almıştım böyle bir paspas. koku kesinlikle geçmiyor araç güneşte yarım saat kalınca tekrar eder. iade ettim markalı aldım. adını unuttum rus malıydı sanırım, 2 marka var zaten piyasada.

• Hatırlamıyorum. 40 liraya alınan bir paspas. O fiyat aralığının hepsi aşağı yukarı aynıdır herhalde.
    Valla memlekette pahalılık aldı başını gitti. Daha bir paspasa 200 lira verirsek bu ev nasıl geçinecek. Zaten 1500 lira kira veriyoruz. 400 binden aşağı ev kalmamış. Birde kriz var diyorlar. Varsa bu paraları kim veriyor anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trak76 -- 21 Şubat 2020; 7:32:25 >
  • Üretim esnasından hammadde fabrikadan gelirse koku yapmaz fakat eski çıkma lastikler vs gibi dönüştürülerek üretilirse koku yapar. Sahler, rizline, bosse gibi markaları tercih edin.

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    O evler satılmıyor ki. Yazın ev bakıyordum teklif ettiğim fiyatı kabul etmeyen müteahhitler sonraki ay teklif ettiğimin 10.000 Tl altına gel al diye yalvarıyorlardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.