Selam arkadaşlar 2 ay sonra sıfır bir apartmana taşınacağım ve apartmanda 5 daire mevcut bunların 2 si boş bende taşınınca 3 daire oturuyor olacağız. Sorun şurada başlıyor internet başvurusu yaptırmak istediğimde hem Türk telekom hem de Superonline binanızda internet yok denildi ancak sokak dan fiber altyapı geçiyor ve binalarda sağ sol karşı bina hepsinde fiber mevcut. Dün Türk telekom u aradığımda ön başvuru yapabiliriz minimum 2 ay maximum 24 ay içinde sonuçlanır denildi. Ancak 24 ay diyince korktum sonuçta dağ başında oturmuyorum Antalya nın göbeğinde bir mahalledeyim ve altyapı sokakta mevcut. Fiber değil de ADSL/VDSL mevcut mu dedim o da hayır diye cevap aldım ve fiber için ön başvurumu yaptım ve SMS geldi SMS de de alt yapı çalışması yapacağız tamamlandığında sizinle yeniden iletişime geçeceğiz denildi. Superonline da yetkili ile görüştüğümde 5 dairelik apartmana yatırım yapmıyoruz ancak %50 si 3 daire onay verirse yöneticinizle beraber ön protokol başvurusunu alabilirz denildi. Şimdi sorum şu ben 2 ay içinde eve taşınacam ve internet olması şart bu süreci hızlandırabilmem için ve mutlu sona ulaşabilmem için nasıl bir yol izlemeliyim ? NOT: apartman sahibi ile görüştüğümde iskan alırken Türk telekom altyapısı için uygunluk belgesi gibi birşey istenmiş o da mevcutmuş internet için |
Yeni apartmana internet
-
-
Bölgenizdeki TurkTelekom müdürlüğünün keyfine kalmış bir durum, gidip bol bol konuşun ekiplerle, gerekirse biraz ikramda bulunun, yaptıkları çalışmaları kutlamak için şekerleme baklava falan götürün ki size değer verip proje çizsinler
-
Konyaaltı veya muratpaşa taraflarında mısınız? Superonline Fiberi o taraflarda var sanırım. Sıkılayınca 2 aya tamamlanır bence. Sokaktan fiber kapakları varsa kazı işlemi vs çok uzun sürmez.
-
Konyaaltı'ndaysanız superonline her yerden kablo geçirdi bu sene, başvurunuz sonucunda hızlıca apartmana çekilir diye düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: miskindvdBölgenizdeki TurkTelekom müdürlüğünün keyfine kalmış bir durum, gidip bol bol konuşun ekiplerle, gerekirse biraz ikramda bulunun, yaptıkları çalışmaları kutlamak için şekerleme baklava falan götürün ki size değer verip proje çizsinler
Aklımdan geçmedi değil ama bu sefer rüşvet muhabbetinden dolayı başım yanmasın :D
-
Konyaaltındayım hatta şuan oturduğum ev de konyaaltında 2009 dan beri var burda ancak yeni evde altyapı için kime ulaşmam lazım hemen işleme girmesi için ? Çağrı merkezini aradığımda pek yardımcı olmuyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maqen_07 -- 20 Ağustos 2021; 15:8:9 > -
- Muratpaşada ki Fiberant Turkcell Superonline Fiber Çözüm Merkezi'ne bir sorun. 0 (242) 999 19 99 Email: bilgi@fiberant.com
iletişim bilgilerini web sitelerinden aldım.
-
rüşveti veren değil alanın başı derse girer hocam
-
@thelordof @lordindarkness ön protokolü imzaladık inşallah en kısa sürede bağlanır bana verilen süre 3 ay :D bu süreyi hızlandırmak için tavsiyeleriniz varmıdır acaba :D
-
Sık sık rahatsız etmekten başka bir yol bilmiyorum.
-
Bugün ev sahibim beni aradı ve müjdeyi veri turuncu kablo çekilmiş binaya :) Ancak şuan nasıl bir prosüdür var daha neler yapılacak hiçbir bilgim yok prosüdür hakkında bilgisi olan varsa aktarırsa sevinirim :) NOT: Superonline mı Türk Telekom mu çekti bu hatta bilmiyorum ikisine de başvurmuştum :D
Benzer içerikler
- superonline altyapısını kullanan firmalar
- son bağlantı kurmanızdan bu yana bazı bilgiler değişti
- geniş banda erişemezsiniz
- internet wan bağlı değil ne demek
- los ışığı kırmızı yanıyor
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- statik ip
- zyxel modem kurulumu
- internetim çok yavaş
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X