< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebati06 -- 6 Nisan 2016; 2:49:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebati06 -- 6 Nisan 2016; 2:49:22 > |
böyle şey olmaz aynı aracın J kasasın da aynı motoru kullanıyorum ortalama sürat 29 , ortalama tüketim 7.8 - 8.0 arası ben ankarasına istanbuluna da bakmıyorum da artık bu kadar yanlış bilgilendirme tarzı olmaz 5 km tatlı inişi 80 ile inersin ayağıda gazdan çektinmi ortalam tüketim olur 4.0 lt , ortalama sürat olur 70-80 3-5 de çok hafif dokunşlarlau sokak arasında gezinirsin orada da ortalama sürati çekersin 30 lara olur sana 30 ortalama sürat , 5.0 lt tüketim neyse en azından ilerleme var artık erskiden direk tüketimi koyup bu kadar yaktı denirdi sonra millet uyandı ortalam sürati bir görelim demeye başladı ondan sonra 60 ortalama sürat ile tüketimler gösterilmeye başlandı aa o da ne , 120 ile 400 km gitsen 3 çiş 2 sigara molası versen ortalama süratin 70 lere indiği görününce o da yemedi valla arkadaşım kusura bakma ama öyle bi tüketim olmaz öyle bir tüketim olduysa normal bir kullanımda hiç olmaz araba kapıda duruyo gelin görün nasıl gittiğimde nasıl tükettiğini tamam lise yıllarında bilgisayarda colin mcrae oynadık ama arabanın canına o kadar da okumuyoruz |
2500 km lik bir yolun 1000 km si sehir disiysa Ortalama hızın 27 olması matematiken mümkün değil. Fotoğraf ekler misiniz.
|
|
Abi bu nasıl bir çekememezlik, bu nasıl bir kıskançlıktır? Forum nasıl böyle bir hal aldı aklım almıyor. Adam 2600 km nin ortalamasını koymuş nasıl kullandığını belirtmiş yazılan yazılara bak gülerek okudum.
|
Konuyu açan arkadaş yanlış yere açmış.
Çünkü bu forumda sadece tsi az yakar,çok kaçar.Hatta yakıt üretir. |
Bende Ankara' da yaşıyorum ve Kocaman C4 picasso ile evden - işe , ve tamamen şehir içi 6.0 la geziyorum.Araç tork konvertorlu otomatik şanzımana sahip.Daha 3000km de ve kışlık lastikler takılı.Yazın 6 nın da altına düşeceğim. Adam resim paylaşıyor daha ne yapması lazım bilemedim. Tüm yolculuğunu videoya çekip yayınlasınmı ??? |
Vay anam vay neler dönmüş nasıl bir çekememezlik nasıl bir kıskançlık okurken utandım. Sebati hocam güzel değerler arabada güzel kazasız belasız devam inşallah konuyu güncellemeyi de unutmayın lütfen arkadaşlar anca 10bin km ortalamayı görünce anlayacaklar herhalde
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 6 Mart 2016; 11:18:24 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 6 Mart 2016; 12:05:00 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebati06 -- 6 Mart 2016; 12:14:14 > |
|