Şimdi Ara

yeni avensis sahipleri ve sevenleri ( 1 üye )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar şimdilik yeni avensis kullanıcısı yok ama yeni alan arkadaşlar oldukça üye kaydımız başlayacaktırsizleri avensisin yeni eşsiz fotolarıyla başbaşa bırakıyorum...

yeni avensis sahipleri ve sevenleri ( 1 üye  )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP İVEDİKK -- 30 Mart 2009; 16:31:25 >

• Ben siparişi verdim kısmet ise mayıs ayında geliyor aracım inşallah ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: courageous77

Ben siparişi verdim kısmet ise mayıs ayında geliyor aracım inşallah ...
    Hayırlı olsun arkadaşım:
    1,6 yada 2.0 ? benzinlimi yoksa dizelmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RECEP İVEDİKK

Hayırlı olsun arkadaşım:
    1,6 yada 2.0 ? benzinlimi yoksa dizelmi ?

Alıntıları Göster
    Konsolun tasarımı çok mükemmel olmuş.Yalnız bana ön farlar hyundaiları hatırlattı.Pek hoş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ubust

Konsolun tasarımı çok mükemmel olmuş.Yalnız bana ön farlar hyundaiları hatırlattı.Pek hoş değil.

Alıntıları Göster
    1,6 Benzinli olanından sipariş verdim. En uygun ve en ekonomik yakıt sarfiyatı olanı opel ınsignia ile arasında cok gidip geldim, ikisinde birbirine benziyan yanları olduğu gibi + ve - leri var. ınsignianın arkası cok dar oluşu ve yakıt sarfiyatından dolayı kararı avansisten yana kullandım.

• quote:

1,6 Benzinli olanından sipariş verdim. En uygun ve en ekonomik yakıt sarfiyatı olanı opel ınsignia ile arasında cok gidip geldim, ikisinde birbirine benziyan yanları olduğu gibi + ve - leri var. ınsignianın arkası cok dar oluşu ve yakıt sarfiyatından dolayı kararı avansisten yana kullandım.

Alıntıları Göster
    mantıklı karar vermişsiniz insignia 115 bg yetersiz 180 bg liğinde daha fazla yakıcağı aşikar
    iyi günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: egunns

mantıklı karar vermişsiniz insignia 115 bg yetersiz 180 bg liğinde daha fazla yakıcağı aşikar
    iyi günlerde kullanın

Alıntıları Göster
    Teşekürler... Yeni avensis seven fazla yok galiba :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekürler... Yeni avensis seven fazla yok galiba :)

Alıntıları Göster
    yok olmazmı..var tabiki gizli fanatikleri..yani insignia gibi davullu zurnalı bir karşılama olmadığıda bi gerçek:)
    aracın biraz geç geliyomuş..kavuşunca paylaşırsın izlenimlerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: egunns

yok olmazmı..var tabiki gizli fanatikleri..yani insignia gibi davullu zurnalı bir karşılama olmadığıda bi gerçek:)
    aracın biraz geç geliyomuş..kavuşunca paylaşırsın izlenimlerini

Alıntıları Göster
    üstta hayırlı olsun yanlış anlamada bence eski kasa avensis daha şık ya yada en azından ön tarafını daha güzel yapabilirlerdi keşke önünü insignia gibi yapsalardı

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

üstta hayırlı olsun yanlış anlamada bence eski kasa avensis daha şık ya yada en azından ön tarafını daha güzel yapabilirlerdi keşke önünü insignia gibi yapsalardı

Alıntıları Göster
    Ben hiç ısınamadım eski kasaya, fuarda ilk görmüştüm yeni kasayı ozaman hoşuma gitmişti. Dogru ınsigniyanın onü daha güzel ama arkası hiçde fotolardaki gibi durmuyor canlı görünce, bir de arka kısmın darlığıda var

• insignia ortalığı daha doğrusu otomotiv topiğini sildi süpürdü ; adamlar 10 günde 48 tane insiğnia üyesine ulaştı.. bu toplamda passat kullanıcılar topiği 5 yılda 120 üyesi mevcutken insiğnia 10 günde 48 üye avensis ise 1 üye....
    nerde hata yaptı toyota ?
  • quote:

insignia ortalığı daha doğrusu otomotiv topiğini sildi süpürdü ; adamlar 10 günde 48 tane insiğnia üyesine ulaştı.. bu toplamda passat kullanıcılar topiği 5 yılda 120 üyesi mevcutken insiğnia 10 günde 48 üye avensis ise 1 üye....
    Avensis genel bilgi paylaşımı topğinden nerde hata yaptığını yazmıştım ama :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: giriş?

Avensis genel bilgi paylaşımı topğinden nerde hata yaptığını yazmıştım ama :)))

Alıntıları Göster
    Çünkü yok bu araçtan piyasada. Sanıyorum az sayıda ithal edilmiş olmalı. Daha piyasada görülmüyor, ben sadece bir tane gördüm.
    Yakın bir arkadaşım için ÖTV indirimi sonrası (1.600 CC) aradık. 5-6 ayrı ildeki bayileri aradık, mayısta teslim olur ve fiyat değişebilir dedi hepside.
    Toyata bu aracı fazla sürmedi daha piyasaya.
  • quote:

insignia ortalığı daha doğrusu otomotiv topiğini sildi süpürdü ; adamlar 10 günde 48 tane insiğnia üyesine ulaştı.. bu toplamda passat kullanıcılar topiği 5 yılda 120 üyesi mevcutken insiğnia 10 günde 48 üye avensis ise 1 üye....
    quote:

Orjinalden alıntı: RECEP İVEDİKK

son gülen iyi güler boşver

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RECEP İVEDİKK

aracın yenilenmeyen iç dizaynı ve yetersiz aksesuar, opsiyon seçenekleri olabilir mi acaba?!

• Ben bu aracı çok beğendim.Özellikle 2.0 olanı çok güzel ve yeterli donanıma sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netfriend

Ben bu aracı çok beğendim.Özellikle 2.0 olanı çok güzel ve yeterli donanıma sahip.
    toyota avensis in üzerine pek düşmüyor gibi türkiyede corolla yetiyor satece 3 donanım olması ondan ibaret
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakitsiz61

toyota avensis in üzerine pek düşmüyor gibi türkiyede corolla yetiyor satece 3 donanım olması ondan ibaret

Alıntıları Göster
    2 donanım

quote:

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

• maşallah nazar değmesin...
    ammada artmış üye sayınız...
    ee görünen köy klavuz istemezmış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerki

maşallah nazar değmesin...
    ammada artmış üye sayınız...
    ee görünen köy klavuz istemezmış....
    biz 10 yıl toyota corona'ya tepe tepe bindik,bir kere bile bizi üzmedi...2-3 defa hayatımızı kurtardı...Toyota on numara arabadır...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.