Şimdi Ara

yeni başlayanlara noolucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar ben 18 yaşındayım ehliyetimi almak için başvurdum ama!!! normal arabaya binnmeemmm
    nese ya bizm valide hanımın bi cliosu war 1.4 motor ve 2001 model ya bi yardım edin parçalar satın alabileceğim (fikir edinebilceğim) bikaç adres İNTERNET sitesi spoiler,neon fln yardım lüütfeeeennnn

• Sen once bir normal arabayı kullan biras onu carp ci bi o donemleri atlat sonra binmezsin Bence bosuna para harcama zaten kendi araban olunca yaparsın ancak....

Bende cok kullandım ama Benim arabam demesi onu sadece sen kullanması farklı oluyor sen once bi normal e bin...
  • yok zaten araba benim olcak binbaşı kardeş ama ehliyeti alana kadar yani kısa bi süre sen boşverde parayı yardımcı olabilecekmisin??
  • ehliyeti alana kadar paşa paşa oturup bekliceksin. ehliyetsiz kullanmak yasak kardeş!!
    sabret işte başvurmuşsun alırsın az sabırlı olsun
    önce bi kullan piş ondan sonrada parça olayına girersin daha erken bence.
    ama illada parça konusunu istiyosan forumda aşağıdaki başlıkları iyi bir gözden geçir baya faydalı bilgilere ulaşırsın. o da olmadı -->www.tuninglinx.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just717067 -- 1 Mayıs 2005, 23:42:26 >
  • ya arkadaşım 1.si link yanlış "g" yi unutmuşsun
    2. yeteri kadar sıcağım birazdaha pişersem yanarım (türkiye benim gidi bi sürücüyü kaybeder)
    3.sü bana türkçe parça sipariş edebileceğim yada bakabileceğim TÜRKÇE türkiyeden siteler lazım yawwww
  • 1. si özür dilerim düzeltildi " g " eklendi.
    2. si senin gibi çok fazla sürücü var 1 tane daha trafik canavarı adayı istemiyoruz
    3. sü arama motarlarında TR sayfalarda tuning , modifiye parça gibi sözcükler yazarak istediğin bilgilere ulaşabilirsiz. ACT , Modifiyem , hondam gibi sitelerinde forum kısmında yer alan " nerede " bölümlerinde istediğin bilgiler mevcuttur bir göz at.
  • direk ikiden başlıyım
    ben trafik canavarı adayı değilim trafik canavarıyım
    şaka şaka içimdeki fırtınaları kontrol edebiliyorum:)
    3.sü için tşk ederim direk link verseydin iyi olurdu ama (biraz üşengeç bi yapım warda) sağolasınızz arkadaşlar
  • Yok sen biras daha piş sanki bana bu istek cok baslangıc adamı istegi geldii...

Ehliyeti aldıgın gibi araba senin olacaksa mutlu oldum simdiden Hayırlı olsun

Bu arada Tune icin birasdaha bekle bi ehliyet gelssin gerisi kolay...

Ya ehliyetsiz kullanmak meslesine gelince Yasalara gore yasak ama ben daha 17 ye girmeden trafiklerde idim simdiye kadar ciddi kazaam olmadı benden kaynaklanan simdi ise gayet profosyonelim ama Bunu baskasının yapmasını tavsiye etmem iradesi olmayan insanların yapmasınıda hayatta tavsiye etmem...
  • ben ehliyeti alana kadar hiç kaza yapmadım.......(3sene)
    ehliyeti aldım........ transite arkadan vurdum..........

sonuç olarak......... bu işten bi mana çıkartana helal olsun........

Bencede ehliyeti al...... bi kaç ay alış arabaya..tuning olayına sonra gir.........
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanTuran

ben ehliyeti alana kadar hiç kaza yapmadım.......(3sene)
    ehliyeti aldım........ transite arkadan vurdum..........

sonuç olarak......... bu işten bi mana çıkartana helal olsun........

Bencede ehliyeti al...... bi kaç ay alış arabaya..tuning olayına sonra gir.........

Hocam o sundan kaynaklanıor ii bliirm Ehliyet olmadıgı icin stress biras korku karısık bir sekilde Daha dikkatli suruyorsunuz kendimden biliyorum.... Ehliyetsiz surdugunuz takdirde sadece araba ve arabalarla ilgilenirsiniz birinin size carpması ya da carpmanız takdirinde neler olacagını hayal etmek bile istemezsiniz...

O yuzden Eliyetsiz kullanmak daha dikkatli kullanmaya neden olabilir ama İradesi saglam bir adam icin ehliyeti aldıktan sonrada herseyi yapabilirmisssinzi gibi gelior ozmn da kazalar baslıor o yuzden ne olursa olsun once ehliyetle biras gez sonra tune yaptır bosuna para verme yane biras ehliyetli gezmeye alıs (ehliyetsiz gezmiorsanda artık bişi demiorum 1 yıl daha bekle)

Ehliyetsiz gezmeyi tavsiye ve tasvip etmiyorum...

• arkadaşlar ehliyet demek sonuçta ceza-i ehliyet yaşınıza ulaşmışsınızdır demek. sizin kaza yapmayacağınız anlamına gelmez
    allah korusun bir yaya çarptığında eğer ehliyetin yoksa yandın ömrün billah kurtulamazsın sen haklı bile olsan (ki haklı sebebin yok)
    ama ehliyetin varsa en azından elinde belge olur.
    iyi kullanırım olayı olsaydı eğer durum , ehliyeti olupta trafikte olan bir çok öküz var sonuçta.
  • sen önce düz yolda yürümeyi öğren sora araba kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.