Şimdi Ara

Yeni başlicam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.21 yaşındayım 4 senedir araba kullanıyor bundan 2 sene öncede dayımda kanuni racer 200 vardı onun vitesiyle 1'den 2ye atmayla boş yolda biraz çalışmıştım anında debriyajı kavramıştım arabadanda tecrübem olduğu için.Tabiki trafikte işler çok daha farklılaşır bununda bilincindeyim.Şimdide motora başlamak istiyorum kullanımı rahat cebimi zorlamicak görüntüsüde hoş olan motor düşünüyorum üniversite öğrencisiyim.

SAYGILAR

• bende sizin gibiydim, scooter aradım ettim ama en sonunda vitesli almaya karar verdim, gittim mondial mh 125 drift modelini aldım güzel sıkıntısız bir modelmiş, internette de pek sorun yaşayan görmedim açıkçası, bakımını yap bin tarzı görünüşüde güzel,
  • Honda der giderim..
  • Bu arada başlık konusunda kusura bakmayın başlicam falan baya katletmişim .
  • Mondial 'in 50-125 cc arası olan modellere bakabilirsin. Bir arkadaşımızın dediği gibi drif modeli olabilir. Öğrenci için ideal makinadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: low

Mondial 'in 50-125 cc arası olan modellere bakabilirsin. Bir arkadaşımızın dediği gibi drif modeli olabilir. Öğrenci için ideal makinadır.

CC olarak 125 i geçmemeni öneririm. En azından 1-2 sene tam hakim olmayı öğren.
  • Bütçeyi göremedim ama ekipmanlar ile 3500-4000 düşünüyorsan ve sıfır düşünüyorsan Mondial Drift,Salcano Wolf sana göre motosiklet sitesine bakmanı öneririm model'e kullanıcıları diye ekleyip google aratırsan bulabilirsin motorlarla ilgili kullanıcıların değerlendirmesini.

örnek (mondial drift kullanıcıları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 9 Eylül 2013; 1:06:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.