Bildirim
Yeni batarya şarj sorunu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yanlış hatırlamıyorsam; şarj olurken kırmızı, dolduğu zaman beyaz yanması lazım. -
Bataryanın türü nedir? Lityum ion batarya ise haftada veya 10 günde bir %15-20 ye kadar boşaltıp normalde prize takılı kullanabilirsiniz diye biliyorum ben. Yine lityum ion batarya ise ilk şarj diye bir durum yok bildiğim kadarıyla..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 saattir şarjda ve adaptör ısınmamış beyaz ışık yanıyor bu ne demek? 2012 de aldımquote:
Orijinalden alıntı: baykuş®
Bataryanın türü nedir? Lityum ion batarya ise haftada veya 10 günde bir %15-20 ye kadar boşaltıp normalde prize takılı kullanabilirsiniz diye biliyorum ben. Yine lityum ion batarya ise ilk şarj diye bir durum yok bildiğim kadarıyla.. -
Bataryanın türü üzerinde yazar oradan bakıp internetten araştırabilirsiniz. Fakat büyük ihtimalle boşuna duruyor şarjda.
ayrıca usb vantilatörlerden aldım yaz için serinlemek için o da pc den sadece elektriği çekiyor di mi işlemciye etkisi yok?quote:
Bataryanın türü üzerinde yazar oradan bakıp internetten araştırabilirsiniz. Fakat büyük ihtimalle boşuna duruyor şarjda. -
İşlemci ile ilgili bir durum değil kullanabilirsiniz.
harddisk dolu değilse sadece internette birkaç siteye girsem ve youtube dan video izlesem bu hp laptopımın aşırı ısınmasını engeller mi?quote:
İşlemci ile ilgili bir durum değil kullanabilirsiniz. -
quote:
Bataryanın türü nedir? Lityum ion batarya ise haftada veya 10 günde bir %15-20 ye kadar boşaltıp normalde prize takılı kullanabilirsiniz diye biliyorum ben. Yine lityum ion batarya ise ilk şarj diye bir durum yok bildiğim kadarıyla..www.hepsiburada.com
Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-pro-sinyal-yakinlastirici-guclendirici-300-mbps-global-versiyon-p-HBV00000RC5TI?magaza=Nethouse
bu ürün sinyalimi 800 kbps den gerçek hızım olan 6 mbps ye yükseltir mi?
-
Duruma göre değişir başka bir cihazdan normal internet hızınızı alabiliyorsanız sorun laptopta ise işe yarayabilir.
laptopda değil sorun maalesef bağlantı yetersiz banyoda çekmiyor odaya gelince çekiyor laptop wifi, sence bu durumda da işe yarar mı xiaomi sinyal güçlendirici?quote:
Duruma göre değişir başka bir cihazdan normal internet hızınızı alabiliyorsanız sorun laptopta ise işe yarayabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X