Şimdi Ara

Yeni batarya şarj sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende hp pavilion g6 laptop var öldüğü için yeni bir batarya aldım taktım şarja taktım beyaz bir ışık yanıyor şarj olup olmadığını nasıl anlayacağım açmadan çünkü 11 saat şarj olması gerekiyor ilk seferde

• yanlış hatırlamıyorsam; şarj olurken kırmızı, dolduğu zaman beyaz yanması lazım.
  • Bataryanın türü nedir? Lityum ion batarya ise haftada veya 10 günde bir %15-20 ye kadar boşaltıp normalde prize takılı kullanabilirsiniz diye biliyorum ben. Yine lityum ion batarya ise ilk şarj diye bir durum yok bildiğim kadarıyla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykuş®

Bataryanın türü nedir? Lityum ion batarya ise haftada veya 10 günde bir %15-20 ye kadar boşaltıp normalde prize takılı kullanabilirsiniz diye biliyorum ben. Yine lityum ion batarya ise ilk şarj diye bir durum yok bildiğim kadarıyla..
    8 saattir şarjda ve adaptör ısınmamış beyaz ışık yanıyor bu ne demek? 2012 de aldım
  • ozajon O kullanıcısına yanıt
    Bataryanın türü üzerinde yazar oradan bakıp internetten araştırabilirsiniz. Fakat büyük ihtimalle boşuna duruyor şarjda.

• quote:

Bataryanın türü üzerinde yazar oradan bakıp internetten araştırabilirsiniz. Fakat büyük ihtimalle boşuna duruyor şarjda.
    ayrıca usb vantilatörlerden aldım yaz için serinlemek için o da pc den sadece elektriği çekiyor di mi işlemciye etkisi yok?
    İşlemci ile ilgili bir durum değil kullanabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İşlemci ile ilgili bir durum değil kullanabilirsiniz.
    harddisk dolu değilse sadece internette birkaç siteye girsem ve youtube dan video izlesem bu hp laptopımın aşırı ısınmasını engeller mi?
  • quote:

Bataryanın türü nedir? Lityum ion batarya ise haftada veya 10 günde bir %15-20 ye kadar boşaltıp normalde prize takılı kullanabilirsiniz diye biliyorum ben. Yine lityum ion batarya ise ilk şarj diye bir durum yok bildiğim kadarıyla..
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi Wifi Pro Sinyal Yakınlaştırıcı - Güçlendirici 300 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-wifi-pro-sinyal-yakinlastirici-guclendirici-300-mbps-global-versiyon-p-HBV00000RC5TI?magaza=Nethouse

bu ürün sinyalimi 800 kbps den gerçek hızım olan 6 mbps ye yükseltir mi?

Duruma göre değişir başka bir cihazdan normal internet hızınızı alabiliyorsanız sorun laptopta ise işe yarayabilir.

• quote:

Duruma göre değişir başka bir cihazdan normal internet hızınızı alabiliyorsanız sorun laptopta ise işe yarayabilir.
    laptopda değil sorun maalesef bağlantı yetersiz banyoda çekmiyor odaya gelince çekiyor laptop wifi, sence bu durumda da işe yarar mı xiaomi sinyal güçlendirici?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.