Şimdi Ara

yeni bilgisayar aldım asus s510 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bilgisayar aldım hiç birşey yüklü değil win 10 kuramıyorum nedeni internetten indirdiğim ne rufus proğramı ne de win 10 inmiyor indirdiğim proğramların hepsini açmaya kalktığımda şu hatayı veriyor sorry you can not 'indirilen proğramın adı örneğin rufus'on endless. you can install aplicitions from our app center
    yardımınıı bekliyorum ne yapmalıyım

• windows 7 usb dvd tool ile deneyin birde
  • Ayarlardan windowsu sıfırla sonra sıfırlama bitince rufus ile windowsu yazdır usb ye büyük ihtimal düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar teşekkürler cevaplar için bilgisayarda endless os 3 yüklü bunu kullanan daha önce hiç oldu mu .
    hiç birşey indiremiyorum
  • sural S kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara windows kurulumu hazırlamak için başka bir bilgisayarı kullanman gerekiyor. Bilgisayarın ile birlikte gelen endless os, işletim sistemi kurulmamış bilgisayarın bazılarına kurulan bir yazılım. O yüzden internete girme desteği verse kullandığın programların misal rufus gibi bir programı çalıştıracağının garantisi yok ki zaten bir çok programın desteklediği işletim sistemi vardır.

İnternete girmek için o sistem üzerinde kullandığın tarayıcı indirmeleri desteklemiyor da olabilir.

O yüzden başka bir bilgisayar windows usb'si hazırlayıp bilgisayarına kurulum yapman gerekiyor.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sural

arkadaşlar teşekkürler cevaplar için bilgisayarda endless os 3 yüklü bunu kullanan daha önce hiç oldu mu .
    hiç birşey indiremiyorum

baska pc de ac rufusu yap

internet kafede filan yaparsin ya da arkadaslarinin pc si filan varsa yap

O isletim sisteminde calismiyodur belki rufus

• endless os da windows uygulamalari calismaz. (dolayli yöntemlet hariç diyelim)

Cunkü endless os debian tabanli bir linux işletim sistemdir.Linux depoda belki rufus benzeri yazilim vardir ama
    senin en basitinden rufus kullanmak icin baska cihaza ihtiyacin var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 8 Şubat 2018; 22:30:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Freedos laptop aldım yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekkürler herkese.
    peki başka bilgisayara var rufus u onunla yükleyip nasıl çalıştırmam veya neler yapmam gerektiğini adım adım söyleyebilecek var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.