Şimdi Ara

YENİ BİR İTOPYA REZALETİ (ÇÖZÜLDÜ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
23.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
363 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İtopya kendi ürünlerini satan bir firma değil. Tamamiyle ürün satıldıkça tedarik eden markaların desteğiyle var olan bir firma. İncehesap'ı tercih edin derim.
  • Hangi yolu çiziyon ?Rusdan füze alıp abd den uçak alarak mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Media marktan tıraş makinesi aldım 1 ayda sonra geldi her gün aradım uğraştım.Hepsiburada dan akıllı bileklik aldım iki tane aldımm bitane geldi 2.ni 2 ay sonra aldım.Türkiye de böyle sorunlar herkez de var.Bende Ssd alıcam itopyadan burada ki şikayetleri görmeden önce bişeylerin yanlış olduğunu anlamıştım çünkü 450 lik anakartı 350 ye satıyodu bu anda 70 lira çıkardı ramı 620 ye satıyodu 690 yaptı.Sepetimdeki ürünler sürekli arrttı böyle oynak fiyat politikası yapan firmalara güven olmaz bi pazarlamacı olarak biliyorum bunu ama sadece ssd alıcam 217 lira bi problem olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSon

Media marktan tıraş makinesi aldım 1 ayda sonra geldi her gün aradım uğraştım.Hepsiburada dan akıllı bileklik aldım iki tane aldımm bitane geldi 2.ni 2 ay sonra aldım.Türkiye de böyle sorunlar herkez de var.Bende Ssd alıcam itopyadan burada ki şikayetleri görmeden önce bişeylerin yanlış olduğunu anlamıştım çünkü 450 lik anakartı 350 ye satıyodu bu anda 70 lira çıkardı ramı 620 ye satıyodu 690 yaptı.Sepetimdeki ürünler sürekli arrttı böyle oynak fiyat politikası yapan firmalara güven olmaz bi pazarlamacı olarak biliyorum bunu ama sadece ssd alıcam 217 lira bi problem olur mu?
    Açıklarsa ve durumun uygunsa git elden al derim.
  • İncehesap iyi oraya da bakabilirsin. Bana göre en iyisi aracı bir firmanın olması mesela hepsiburada, n11 gibi gibi. En azından bi yamuk yaptıklarında arada biri oluyor işler daha kolay yürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaceless_

Bu firmanın reklamını yapanların gözümde 5 kuruş değeri yoktur. Bunca şikayeti görüyorlar ama hiiiç takmıyorlar. İtopya reklam yaptırıyor müşterinin kartından parayı çektikten sonra keyfine bakıyor, Enis Kirazoğlu, Tuna pintipanda, Jahrein, Donanım Arşivi, wtcn ferit ve diğer ismini bilmediğim yayıncılar youtuber'lar da gelen paralarla keyfine bakıyor. Üstlerinde hiçbir sorumlulukta hissetmiyorlar. Bu elemanlar " lan şimdi ben takipçilerime reklam yaptım, benim para kazanmamı sağlayan bu adamlar ben bunların derdini dinleyip itopya'ya çeki düzen vermeleri için görüşeyim " gibi bir davranışta sergilemiyorlar olan kandırılmış müşteriye oluyor.

Bunca zaman yaaaa vatandan bilmem neyden bir şey alınır mı falan diyordum ama mallık ediyormuşum. İndirim oluyor vatanda bazen itopyayla aralarında 50 lira fark çıkıyor işte o 50 liranın sebebi hizmet...

Arızalı mı çıktı al götür değiştir. İade mi edeceksin git iade et zaman kaybetme. Muhattap mı arıyorsun karşındalar.

Piyasada toplasan E-Ticaret yapan firmaların sağlamını bir elin parmağını geçmiyor...
    O saydığın kişilerde vizyon olsa son kullanıcıdan taraf olurlar. Ama vizyon kısıtlı olduğundan, şu an para akıyorken aman ses çıkarmayalım kafasındalar. Biri PS Türkiye'yi eleştirene küfür eder, öbürü mağduriyet yaratan firmalar hakkında konuşmak yerine ölü taklidi yapıp canlısına bakar... Halbuki son kullanıcının yanında olsalar uzun vadede daha kazançlı çıkarlar.

• Bende vatan bilgisayardan kasa aldım güç kaynagı arızalı geldi. İade için kod aldım ama ups sistemler 10 mayısa kadar yok dedi (bana yakın şube). Vatan bilgisayarı arıyorum sırada 59 kişi oluyor açmıyorlar. Birkez açtılar. Kargonun geldiği ankara söğütözü şubeye kendim götüreyim depoya teslim edeyim dedim olmaz kargoyla gitmesi gerek dediler ortada kaldım. Kargo almam dio vatan sen getirme dio ortada kaldım iade süresi dolacak bozuk güçkaynagıyla kalacam. Türkiye de çoğu firma aynı. Amazon.tr ürün çeşitliliği bol olsa asla bu firmalardan almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vatan demişiniz ama vatanda şuan aynı. Kasa aldım güç kaynagı arızalı iade için ups kodu verdiler ups kargoyu almıyor sistem 10 mayısa kadar yok diye. Vatanı arıyorum sırada 59 kişi bekletio. Neyse zor bela ulaştım. Ups kabul etmio kargonun geldiği şubeye elde götüreyim depoya teslim edeyim dedim olmaz diolar kargoda ben 10 mayısa kadar almam dio. İade süresi dolacak ortada kalacam. Sadece itopya falan degil Türkiye de çoğu firma boyle. Müşteri herzaman mağdur edilio. Devlet bu işe el atmadıkça mağdur olup ağlamaya devam edeceğiz.

• Ürün alacak arkadaşlar, Şikayet varda itopyaya bakın. sonra vazgeçersiniz :)
  • Bir insan neden 800liralik bir klavye alır ki?

• O arkadaş sakat Allah ailesine sabır versin diycemde onlarda aynıdır.
  • Genel olarak yoğunluk ve gecikme problemi var zaten.
  • Fabrikasından, distribütöründen garanti durumlarında müşteriye verilsin diye gönderilen ürünleri satarak fiyat avantajı sağlarsan, garanti durumlarında öyle döt atarsın. Ucuz diye her şeye atlanmaz. Diğer adamlar bilmiyor mu ucuza satmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

Bu mesaj silindi.
    O senin cahilliginin verdigi çomar düşüncen. Adam olup ilk okulu bitirseydiniz durumu idrak ederdiniz.

• Taaa liseye gidiyorum.Logitech ses sistemim var x530. Bassin onundeki saci cikardim ama yamuldu.Logi teknik servisini aradim ozamanin parasi 50lira dediler bildigin delikli izgaraya sadece sistemi 150liraya almistim zaten,bizimi sevceksiniz* ayak ustu dedim kapattim :D logiteche mail attim adresimi istediler istediler verdim,1ay sonra filan kargo geldi actim baktim bassin saci :D

• aferdersiniz de amazon farken itopya'dan ürün almak poh yemektir.

Amazon.de den Anakart aldım 2 kere arızalandı 1 tl para vermeden değiştirdiler, garanti bitmesine 1 hafta kala tekrar arızalandı amazon.de yeni ürün alın o gelince eski ürünü bize iade edin paranızı iade edeceğiz dedi ve dediğini de yaptı.

Değişim ve iade süreçlerinde 100 - 200 tl nakliye ücreti ödedim Makbuzu verince hemen nakliye ücretini de geri iade ettiler.

2 yıl kullandım arıza sonucu iade ettim ve paramı güncel euro kuruna göre aldım.

Yeni anakart için 497 tl fark ödemiş oldum.
    Aramızdan 50 gün geçti ve bir baktım Amazon'dan mail gelmiş, Efendim bizden Anakart aldınız sizden gümrük ücreti için 54 euro aldık ama gümrük masrafı çıkmadı dürüstlük ilkesi gereği size 54 euro'yu iade ediyoruz bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz 2 yıl oyunca Amazon güvencesi altındasınız... böyle bir mail geldi.
    Ben inanmadım dolandırıldım sandım Temsilci ile görüşmem sonucunda Kredi Kartıma tam 400 Türk Lirası iade yapıldı...

Asus Maximus X Hero Wifi Anakart arızalanıp yerine Asus Maximus Xİ Hero Wİfi Anakart alarak güncellemiş oldum. Toplam maliyetim nakliye vs dahil 97 tl oldu.

2 yıl önce aynı anakartı İtopya'dan alsaydım ne olacak dı ?

• Kesinlikle haklısınız arkadaşlar ve güzel örnekler vermişsiniz, aynı şekilde arkadaşımın üst seviye bir monitör almıştı, bir süre sonra görüntü de oluşan sıkıntılar nedeniyle geri gönderdik ve anında parası hesabına geri yattı, hiç bir sorun yaşamadık.Bende imzamda ki klavye,mouse ve monitörü oradan aldım, hızlı ve sorunsuz kargo sistemi de ayrıca çok iyi.
  • Ne güzel çıktı oldu herkese, konu tavan yapmış.
    Amazon.de den ürün alabiliyor muyuz? Amazon tr mi yoktu o zaman, onu anlamadım.

• Drift D kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye vardı ama aradığım ürünler yoktu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.