Şimdi Ara

YENİ BİR İTOPYA REZALETİ (ÇÖZÜLDÜ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
23.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
363 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlı geliyor mu gümrük ödemenin dışında bir zararı var mı? Çünkü 100 usd olan bir diski o zaman oradan alırım 4 tb olarak burada 2 tb o fiyata?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    hezeyanınında , pisliğinde , kötülüğünde boğul.
  • Aynen öyle rusdan hava savunma sistemi alıp, israile karşı, abd de uçak alıp rusayay karşı kullanabilrisin. Bunlar teklonoji transferidir. Drone üretiminde Türkiye 1. sınıf bir ülke mekanik ve yazlım olarak. AKP öncesi tank mermisi için yalvaran bir ülkeydik Almnayaya bebeler bilmez.
  • Drift D kullanıcısına yanıt
    1. Satıcı Amazon Olacak
    2. Ürün stok da ise gönderildikten 1 gün sonra TR'ye geliyor gümrük vs işlemleri vs 4-5 günde Teslim ediliyor.
    3. Gümrük vergisini peşin ödüyorsunuz vergi fazla çıkarsa amazon aradaki farkı karşılıyor. Hesaplanandan az vergi alınır veya hiç alınmazsa 50 gün sonra amazon fazla miktarı geri iade ediyor. Bana yaptılar.
    4. 2 yıl Amazon garantisi var arızalandı diyince tamam yenisini gönderiyoruz diyorlar sizde eski ürünü ptt ile geri gönderiyorsunuz size nakliye ücret iadesi yapıyorlar.
  • Benim senin yaşadığın rezaletten çok büyüğünü anlattığım konum:
    https://forum.donanimhaber.com/delikli-laptop-ve-hukuk-tanimaz-itopya-rezaleti--143088688#143088688

Senin konu kadar ilgi çekmedi ama benzer bir süreç yaşadım diyebiirim. Arayacağız diye özel mesaj atıp aramıyorlar bir de.

Hani tamam doğru, birçok alışveriş sitesi sorunlu ancak bunlar gibisi yok, buna eminim. KESİNLİKLE UZAK DURUN!!!
  • Şimdi de değişeb bişey yok yerli uçak tank helıkopter dediler helikopteri boyası italyan motoru abd anca esadı oldurucez şam da namaz kılıcaz diyip 100 lerce askerimizi şehit etsinler nerde esad ? Şama girdiler mi? 2 kasaba alınca seviniyolar

• Ben anlamıyorum bu işi harbiden. Yani bu iş senin benim yada başka bir kişinin kurduğu ticari bir işletme sen müşterini memnun edeceksin ki satış yap para kazan ne gerek var böyle abudık gubıdık işlere
  • Bu konuları görmek çok iyi hiç alışverişim olmamıştı bundan sonra da asla alışveriş yapmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Drsteteskop

iTopyadan sipariş vercektim bu olay beni biraz düşündürttü
    Ben de yorumları görünce monitörden vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bugün toplama bilgisayar baktım bu siteden. Önünden geçmem artık. Geçmiş olsun sizede.

• +1 le destekledigim konu.

22 sinde 7000 TL lik sipariş verdim. Hala bekliyorum. Müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız. Ben konu sahibi gibi 1 saat bekleyemedim.

Elbette Corona sürecinde gecikme olabilir ama bunun müşterileri arayarak bilgi verilmesi ile telafi edilmesi gerekirdi.
    1 saat telefonda bekletip sonra kapatmak değil.

Cumaya kadar bekleyip duruma göre iptal edeceğim siparişimi.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 24 Aralık 2020; 21:35:22 >
  • trollsen komik degilsen daha komik
  • Bu itopya hakkında açılan kaçıncı konu, kaçıncı bilmem ne başlığı altında yorum. Bizim insanımızda da var sorun. Hala deli gibi alışveriş yapıyorlar. O kadar şikayete rağmen firmanın umrunda değil. Gelen paraya bakıyor. Güzel de geliyor.
  • Ben kendime her zaman şunu derim asla ve asla Türkiye'den ELEKTRONİK ÜRÜN ALMA. sürekli amazon de amazon com gibi sitelerden alıyorum çünkü iade süreçleri dğişim süreçleri inanın mükemmel ötesi bir şey. Sakın ve sakın ucuz diye adım atmayın böyle sitelere.
  • mr07 M kullanıcısına yanıt
    Ya hocam önüne gelen virüsü bahane ediyor.

Geçen gün n11 ve gittigidiyor üzerinden steam bakiye satan birine mesaj attım. Stok var olarak 200 tl’lik bakiyeleri satışa koymuş. 3 gün sonra cevap yazdı “evet stoğumuz var, virüsten dolayı hemen dönüş yapamıyoruz”diye. Suistimal başka bie şey değil. İnsanı salak yerine koymaya çalışıyorlar

• boogiee90 kullanıcısına yanıt
    O konuda tabii haklısın. Kaç haftadır devam eden süreç bu. Adam akıllı firma olsa önlem alır, bı şeyler yapabilirdi. Ama ülkemizde hangi kurum kriz yönetimi için bı kaç personel alıp ayrı birim kurar ki ?!

Yasaların daha çok tüketici tarafında olmasi üreticiyi daha dikkatli olmaya itecektir bence.
    Eminim firma da buraları okuyordur. İmajını(!) düzeltmesi çok zor değil. Ara kardeşim musterini , covidten dolayı aksaklık oldu özür dileriz de, 100 200 neyse indirim yap, ki yapmasa bile müşteriyle az ilgilense bizim milletimiz de anlayışsız değil anlar.

Ama işte karşıda muhattap bulamazsa müşteri her yerde adını kotuler. Telefon kapatmak nedir ya ?

Hala geç değil ama. Bakalım, pek umudum yok gerçi

• weehwet kullanıcısına yanıt
    hocam şube yakınsa git götür birşey kaybetnmezsin. yüzyüze konuşarak daha cabuk halledersin
  • Klasik İtopya 3-5 Gün Sonra bu konuyuda Silerler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.