Şimdi Ara

yeni c4 benzinli yakıt tüketimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
20.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni c4 benzinli arabası olan varsa km ve yakıt tüketimini paylaşırmısınız benim c4 aracım 1300 km de çehir içi 100 lt 9.2 yakıyor.

• Merhaba, ben aracımı dün aldım. Benzinli otomatik vites. Henüz 200km'de olduğundan ortalamaya dikkat etmedim. Ancaqk bugün otoyolda 140-150 km süratte anlık tüketim 20 lt'ye yakın gördüm. Acaba benzinli almakla hata mı ettik diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDRAHOR

Merhaba, ben aracımı dün aldım. Benzinli otomatik vites. Henüz 200km'de olduğundan ortalamaya dikkat etmedim. Ancaqk bugün otoyolda 140-150 km süratte anlık tüketim 20 lt'ye yakın gördüm. Acaba benzinli almakla hata mı ettik diye düşünüyorum.
    benim aracımda 1300 km'yi geçti. şuan ortalama yakıt 8.7 gösteriyor..yüzde 80 sehiriçi kullandım..fazla gelmedi bana ve memnunum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmus

benim aracımda 1300 km'yi geçti. şuan ortalama yakıt 8.7 gösteriyor..yüzde 80 sehiriçi kullandım..fazla gelmedi bana ve memnunum açıkçası

Alıntıları Göster
    Şimdi 1000 kmdeyiz. Dün otobanda 200e kadar denedim. Onun dışında 100-120 arası ve 750 kmlik yolda ortalama 90km hızla 10.7 yaktı. Biraz daha uslu kullanırsam dediğiniz ortalamaya geleceğim herhalde. Selamlar.
  • quote:

Şimdi 1000 kmdeyiz. Dün otobanda 200e kadar denedim. Onun dışında 100-120 arası ve 750 kmlik yolda ortalama 90km hızla 10.7 yaktı. Biraz daha uslu kullanırsam dediğiniz ortalamaya geleceğim herhalde. Selamlar.

Alıntıları Göster
    araba tamamen açıldığında şehir içi ortalama yakıt tahmininiz nedir ben satış sorumluma sormuştum bi tanesi 6000 km deymiş 100 km de 7,5lt yakıyormuş şehir içi, pek inandırıcı gelmedi bana, sizlerin tahmini nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirix -- 18 Haziran 2011; 12:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirix

araba tamamen açıldığında şehir içi ortalama yakıt tahmininiz nedir ben satış sorumluma sormuştum bi tanesi 6000 km deymiş 100 km de 7,5lt yakıyormuş şehir içi, pek inandırıcı gelmedi bana, sizlerin tahmini nedir.

bana göre de inandırıcı değil..sehiriçi o değerlere gelmesi mümkün değil gibi..keşke gelse ilerde :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    1300 km nin gerçekçi olduğuna inanmıyorum bende de aynı model var vites değiştirme göstergesine uyarak gittiğim halde sürekli şehir içinde kullanarak 1 depo ile maksimum 660 km yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 yakıt tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: et1972

1300 km nin gerçekçi olduğuna inanmıyorum bende de aynı model var vites değiştirme göstergesine uyarak gittiğim halde sürekli şehir içinde kullanarak 1 depo ile maksimum 660 km yaptım.

Alıntıları Göster
    Selamlar, bence karma kullanımda 8 tl'i geçmemesi lazım çünkü bizim 2005 model 1.6 110 beygir verso vardı 1600 kg ffelandı araba ama ortalamam 8-8.5 tl gösteriyordu.
    Bence arabanızla 5000 km i yapın sonra yol bilgisayarını sıfırlayıp deneyin.
  • quote:

bende de en fazla şehir içinde gideceği 650 civarı bir depoyla zaten..%70-80 şehiriçi kullandım..şuanda 8.7 ortalama..gerçekçi bul veya bulma
  • quote:

quote:

bende de en fazla şehir içinde gideceği 650 civarı bir depoyla zaten..%70-80 şehiriçi kullandım..şuanda 8.7 ortalama..gerçekçi bul veya bulma

Alıntıları Göster
    ben bayiye sormustum benzinli ile 600 km yaparsın demişlerdi.
    dizelde ise 900 km yaparsın demişti yeni 2011 c4 lerde

• quote:

Orijinalden alıntı: aristotlee

ben bayiye sormustum benzinli ile 600 km yaparsın demişlerdi.
    dizelde ise 900 km yaparsın demişti yeni 2011 c4 lerde

Alıntıları Göster
    Bursa- Bozüyük , Bozüyük - Bursa 230 km. ve Bursa da 30km (şehiriçi)

260 km. yol bilgisayarındaki harcama 100km de 5,7 lt.

(Hız90-110 km arası)
  • quote:

quote:

Benim aracım 5.5 yakıyor şehir içinde 1000 km gidiyorum,pardon yanılış yere yazmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.T.A

quote:

quote:

Benim aracım 5.5 yakıyor şehir içinde 1000 km gidiyorum,pardon yanılış yere yazmışım.

Alıntıları Göster
    c4 1.4 vti aracımla 1 depo ile 810 km yaptım. Full şehiriçi klima alındığı günden beri açık kullanıldı. Bu arada aracım su an 1911 km de. Bana yakıt olarak uygun geldi. Sizce nasıl yakıt tüketimi? Ortalama yakıt tüketimide yol bilgisayarında 7.4 olarak görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hytdmrbs

c4 1.4 vti aracımla 1 depo ile 810 km yaptım. Full şehiriçi klima alındığı günden beri açık kullanıldı. Bu arada aracım su an 1911 km de. Bana yakıt olarak uygun geldi. Sizce nasıl yakıt tüketimi? Ortalama yakıt tüketimide yol bilgisayarında 7.4 olarak görünüyor.

Alıntıları Göster
    Ben de sizin gibi 1.4 vti aldım. Ben küçük bir şehirde kullanıyorum aracı. Bilgisayar 8 l civarı bir değer gösteriyor. 320 km deyim henüz. Yakıt beklediğimden iyi çıktı. Sanırım bir depo ile 750 km civarı yol yapacağım. hytdmrbs Hocam sizi bulmuşken sorayım aracınıza ne kadar kasko primi ödüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Ben de sizin gibi 1.4 vti aldım. Ben küçük bir şehirde kullanıyorum aracı. Bilgisayar 8 l civarı bir değer gösteriyor. 320 km deyim henüz. Yakıt beklediğimden iyi çıktı. Sanırım bir depo ile 750 km civarı yol yapacağım. hytdmrbs Hocam sizi bulmuşken sorayım aracınıza ne kadar kasko primi ödüyorsunuz?

Kaskoyu 1.100 TL ye yaptırdım 10 taksit. Liberty sigorta. Araç ile ilgili baska sorun olursa yardımcı olabilirim
  • quote:

Merhaba, ben aracımı dün aldım. Benzinli otomatik vites. Henüz 200km'de olduğundan ortalamaya dikkat etmedim. Ancaqk bugün otoyolda 140-150 km süratte anlık tüketim 20 lt'ye yakın gördüm. Acaba benzinli almakla hata mı ettik diye düşünüyorum.
    yol bilgisayarının ayarlarını kontrol et. o verilerde bi yanlışlık var. bu kadar yakması imkansız...ekrandan ayarları var bunların oradan 100/lt olanı seçmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rk1061

yol bilgisayarının ayarlarını kontrol et. o verilerde bi yanlışlık var. bu kadar yakması imkansız...ekrandan ayarları var bunların oradan 100/lt olanı seçmen gerek.

Alıntıları Göster
    yaklaşık 3000 km yaptım yüzde 80 şehir dışı ortalama 7,5 lt ve ortalama hız 52 km gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan2000

yaklaşık 3000 km yaptım yüzde 80 şehir dışı ortalama 7,5 lt ve ortalama hız 52 km gözüküyor.

Alıntıları Göster
    159 hp lerin yakit verisi var mi elinizde?
  • quote:

hocam senin şehiriçi bilgilerin gayet hoşmuş..seri bir trafik var gibi yaşadığın şehirde..araçlarımız aynı, ben hatayda yaşıyorum 2600 km oldu, ortalama yakıt 8.5 lt ortalama hız ise 27 km/h
  • quote:

quote:

hocam senin şehiriçi bilgilerin gayet hoşmuş..seri bir trafik var gibi yaşadığın şehirde..araçlarımız aynı, ben hatayda yaşıyorum 2600 km oldu, ortalama yakıt 8.5 lt ortalama hız ise 27 km/h

Alıntıları Göster
    yok yanlış anlamışsın ağırlık şehir dışı tatile çıktım geldim 2400 şehir dışı 600 şehir içi gibi düşün.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.