Şimdi Ara

Yeni Caddy mi Yeni Connect mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araç almayı düşünüyorum bende 2 araç arasında kaldım geçen ay çıkan yeni Caddy veya Yeni connect, Caddy i 1.6 102 hp comfortline versiyonunu alacağım, Connect i ise 1.6 115 hp titanium benim için büyüklük biraz önemli connect yakıt, parça, donanım, motor olarak daha iyi Caddy ise daha büyük sanki sizce hangisi ?
     Yeni Caddy  mi Yeni Connect mi ? Yeni Caddy  mi Yeni Connect mi ? Yeni Caddy  mi Yeni Connect mi ?

• Bence connect mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konunun aynısını bende açmıştım.
    Biz Connet almaya karar verdik.
    Caddy'nin piyasası hariç önde olduğu konu yok bence.
    Objektif bir yorum değil belki de ama ben Connect öneririm.

• caddy'nin yeni olduğuna inandın mı? Audi'ye özeniyor nede olsa vag.Tabi ki connect
  • hocam ikisininde fiyatı yaklaşık 70000 tl.Bence kamyonet ruhsatlı araçlara o kadar para verilmez,ama illa ikisinden birisi olacaksa connect derim.
  • Hocam evet banada connect mantıklı, cam tavan, ön park sensörü gibi 6-7 tane özellik caddy den fazla ve motoru 10 hp daha güçlü daha az yakıyor, parçası ucuz ama connect dahamı küçük bagaj hacmi olarak caddy daha büyük sanki ? ve görünüm olarakta caddy i daha güzel buldum iç ve dış olarak
  • Hocam teknik verilere göre caddy 8 cm daha uzun oda bagajı etkilermi sizce ne yapmalıyım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayni soru gecen gun soruldu. Buyuk cogunluk connect dedi. Ben de connect demistim. Connect

• connectin sağ koltuğa 12+ yaş çocuklar oturamaz herhal, berbat görünüyor diz mesafesi
  • elektrikli açılan arka camlar, makas olmayan arka amortisörler, ön cam rezistansı, 50 km hıza kadar otomatik frenleme, geri görüş kamerası, ön park sensörü ve ve 6 ileri vites gibi özellikleri ile bile tercih sebebidir connect
  • Connect yeşil zeytin ise caddy içi biberli yeşil zeytin.

• Connect fena durmuyor ama benim önerim Ford Courier sınıfının en iyisi diyebilirim her anlamda.
  • 52'ye kangoonun en dolu paketi varken diğer ticarilere bakmak ...

• Yeni Caddy Comfortline 1.6 TDI 102 PS liste fiyatı 68.230 TL olarak gözüküyor.

TOURNEO CONNECT 1.6 L TDCİ 115 PS Titanium liste fiyatı ise 69.020 TL.

Aralarındaki fiyat farkına, donanıma, performansa bakacak olursak connect daha mantıklı bir seçenek olacaktır.

1.6 TDCI 115 PS 270nm tork (Overboost ile 285 nm) + 6 İleri Vites
    Cam tavan
    Ön arka park sensörü
    Aktif şehir içi güvenlik sistemi
    Elektrikli açılan arka camlar(eski connectlerde arka camlar açılmıyordu)
    SYNC
    Geri görüş kamerası
    Yarı bağımsız arka süspansiyonlar

Bunlar connect'in caddy'e göre bazı artıları. Caddy'de halen makas kullanılmakta ve buda konfora çok etkili. Güvenlik konusuna gelecek olursak :

''Ford Tourneo Connect, Sınıfında ilk kez EuroNcap'dan 5 Yıldız Alan Model Oldu.''

-Bağımsız çarpışma testi otoritesi Euro NCAP tarafından maksimum not olan beş yıldız ile notlandırıldı.
    -Yolcu korumasında %94 başarı sağlarken genel korumada % 83'lük başarı elde etti.
    -Ford hem bu sınıfta hemde büyük sınıfta Tourneo Custom ile sınıfında ilk ve tek 5 yıldız alabilen firma oldu.

Ayrıca yakıt konusunda da connect yine çok iddialı bir model. Eski connectlerde ortalama 6.0 lt tüketim vaad ediliyordu fakat yeni modellerde bu 4.4 lt'ye düşürüldü. Ortalama %25'lik bir düşüş var demektir.

• yeni kedi derken neresi yeni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caddy o karizmasiyla kandirsada yinede Cam tavanli Connecti tercih ederdim

• Makawatt kullanıcısına yanıt
    ne alaka şimdi ben anlayamadım da.
  • Çevremde gördüğüm için söyledim

• J.Astb33 kullanıcısına yanıt
    ve ekstra olarak ford'dan indirim alma şansın var(1 hafta önce bir önceki seri connect'i aldığım bayiye sordum Trafik siğortası içinde 68000 tl dedi.)

ve 24 ay sıfır faiz kampanyası var.
  • Connect

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.