|
Yeni çalışmalara göre alkol tüketimi anketleri kullanıcı verilerinden etkilenmiş olabilir
-
-
Bazı insanlar dini nedenlerden ama bazı insanlar ise tadını bir türlü sevemedikleri için alkol kullanmaz veya kullanamazlar. Tıpkı bazı insanların acı, tuzlu, ekşi sevmemesi gibi bu insanların da yaradılışlarından ötürü dillerindeki tat noktacıkları olması gerekenden daha fazla ve daha duyarlıdır. Bu duyarlılık nispeten acı ve kötü bir tadı olan alkolü kendileri için katlanılmaz bir içecek haline getirebilir. Bu yüzden alkol kullanmayan birine ısrarla iç alışırsın, dur sana Baileys ısmarlayayım seversin, yada sen bağnaz, gerici misin gibi terbiyesizlikler yapmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 17 Ocak 2021; 11:7:6 > -
Icmek istemeyene, sebebi ne olursa olsun, icmesi icin israrda bulunmak zaten yanlistir
-
Alkol kullanan bir çok kişi içmeyene düşman gözüyle bakıyor , gerici bağnaz diyor. Bu tezatı açıklayabilecek birisi var mı? Birebir şahit olduğum olaylar var bu sayı oldukça fazla bu düşüncelerini açığa vuranlar la saklayanlar aşağı yukarı aynı şeyi düşünüyor
-
İnsanlar ağzı ile içebilseler (herkesi kastetmiyorum, becerebilenler de toplam içenlere oranlarsak az sayıda da olsa var) alkol tabi ki zararlı birşey olmazdı.
"Akşam iki tek attım tamam bitti" diyebiliyorsan, kendini kaybetmeden durabiliyorsan, amenna.
Çoğu insan alkolü bilhassa dozunu kaçırdıktan sonra başka bir canlıya dönüşüyor maalesef.
Bakıyoruz yaralamalı kavgaların,cinayetlerin çoğu alkol tüketildikten sonra. Trafk kazaları desen öyle.
İnsanlar bağımlılık ve bunların sonuçlarına bağlı olarak işlerini, evlerini, ailelerini kaybediyor. En önemlisi hem fiziksel hem mental sağlıklarını kaybediyorlar. Hatta sadece alkol sebepli ölümler de azımsanmayacak kadar çok.
Boşuna alkol kötülüklerin anasıdır denmiyor.
13 seneden fazla oldu ağzıma ne içki ne sigara sürmüyorum. Uyuşturucu zaten ot, esrar bile denememiştim çok şükür.
Hiçbir eskikliğini de hissetmiyorum bunların. Hatta olmamaları daha iyi bunların ne olduğunu bilen biri olarak.
-
alakası yok, alkolü yasaklamak isteyenlerin sahte mağduriyet çabası. "bugün ne mağduriyet bulsam da farklı hayat tarzlarına kesik atsam".
-
Neyi alakası yobaz dediğiniz dinci diye tanımladığınız kitleden 1 gram farkınız yok
Ben direk yaşadığım olayları söylüyorum bunlar bi çoğu yüzüne söylüyemiyor zaten
bazıları gözü dönmüş yüzünüde söylüyor
-
Kimseye yobaz demiyorum diyorum hala "yobaz dediğiniz" diyorsun :)
Kimse sana zorla içiremez ama alkol yasaklanırsa zorla insanların alkol alma özgürlüğü engellenir. Veya fahiş zamlarla da bu yapılabilir. Dolayısıyla burada mağduriyet senin dediğinin tam tersi. -
içen içsin banane
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
alakası yok, alkolü yasaklamak isteyenlerin sahte mağduriyet çabası. "bugün ne mağduriyet bulsam da farklı hayat tarzlarına kesik atsam". |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X