Şimdi Ara

yeni çıkan beko led tv mi samsung 40b651 mi yada 653 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2500 veya 2600 tl civarı az enerji tüketen full özellikli görüntüsü iyi bir tv almak istiyorum.Samsung lcd 40b650 serisini inceledim.çok iyiler.Ancak beko yeni f102-202 led tv özellik olarak samsungadan daha fazla kataloğundaki ifadelerden full HD değilde sanki HD Ready gibi anladım acaba yanılıyormuyum .Beko led TV yi kullanan varmı .Katalog değerlerine göre Enerji tüketimi yönünden beko led tv samsung lcd ye göre daha az tüketiyor .yorumlarınızı bekliyorum .Ne dersiniz hangisini almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreerme92 -- 5 Şubat 2010; 9:47:21 >

• LED TV olupta HD Ready olan TV hiç duymadım. LED TV'ler full HD olur. Birde bu Full HD Ready kelimesini anlıyamadım. Zaten daha üstü çözünürlük yok şimdilik TV piyasasında.
  • bekoya 2600 tl para verilir mi arkadaşım?kağıt üzerinde yazılanlara bakma derim git mediamarkete bütün markaların modellerini izle.ben 2 yıl önce pioneer almıştım plazma bir yakınımda arçelik almıştı.bizim tv yi izileyince çok pişman oldu.aynı hataya düşmemeni tavsiye ederim.bu işin uzmanı firmalar varken bekoya o kadar para verilir mi?
  • Fiyat olarak skıntın yok ise tabikide samsung al derim aslı varken fotokopiye para verilmez
  • Biri murat 124, digeri Volvo, size kalmış.
  • Yani hayret ettim. Telefunken ile Samsung'u karşılaştırsanız bu kadar farkı anlarım. Ama BEKO hiç te yabana atılacak bir marka değil. Tamam. Belki Samsung daha iyi olabilir. Ama BEKO murat 124 ise, Samsung volvo değil. O kadar da değil hani. Samsung ancak Doğan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Yani hayret ettim. Telefunken ile Samsung'u karşılaştırsanız bu kadar farkı anlarım. Ama BEKO hiç te yabana atılacak bir marka değil. Tamam. Belki Samsung daha iyi olabilir. Ama BEKO murat 124 ise, Samsung volvo değil. O kadar da değil hani. Samsung ancak Doğan olabilir.

arkadaşım samsung görüntü üretel led modül kısmını üreten firma.beko nedir?samsung gibi dünya elektronik deviyle karışlaştırılır mı hiç?tabi ki o paraya samsung alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin dediğiniz (HD READY 1080p) yani artık FULL HD Kullanmıyor yani eskiden daha fazla kullanılırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Yani hayret ettim. Telefunken ile Samsung'u karşılaştırsanız bu kadar farkı anlarım. Ama BEKO hiç te yabana atılacak bir marka değil. Tamam. Belki Samsung daha iyi olabilir. Ama BEKO murat 124 ise, Samsung volvo değil. O kadar da değil hani. Samsung ancak Doğan olabilir.

+1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Sizin dediğiniz (HD READY 1080p) yani artık FULL HD Kullanmıyor yani eskiden daha fazla kullanılırdı

kardeş bekoyu samsungla kıyaslayan arkadaş +10000 diyosun ama imzanda lcd nin kralı var.kendinle çelişiyorsun bence.
  • Sayın emreerme92 ,

Samsun 650 seris tvler kaliteli ve kendini kanıtlamış seri. Forumda çok fazla kullanıcısı arkadaşımız var. Bu arkadaşlar haklı olrak tvlerinden memnun oldukları için "650 iyidir , tercihinizi bu tvden yana yapın" diye size istemeden yanlış yönlendirebilirler. Ya biraz sabredin beko tv kullanıcıları artsın veya forumda tek tük de olsa beko led tv alan arkadaşımız var. Sağlıklı yorum için onlara sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Sizin dediğiniz (HD READY 1080p) yani artık FULL HD Kullanmıyor yani eskiden daha fazla kullanılırdı

kardeş bekoyu samsungla kıyaslayan arkadaş +10000 diyosun ama imzanda lcd nin kralı var.kendinle çelişiyorsun bence.

Forum bebe dolu daha düne kadar yazmayı bilmiyordu ama gene tam öğrendi denemez çünkü forumda + 1000 gibi mesaj yazmak yasak, dediğiniz gibi kendisi ile çelişen adam kaynıyor dünya.
  • telefunkenin kıyaslanacağı marka bence beko burda anlaşalım samsunguda kıyaslayacağın markalar belli ya siz dünyadan bir habersiniz yada boşa yazı yazıyorsunuz dünyada samsung lg sony philps bu adamlar yarışıyor burda biz beko ile samsungu kıyaslıyoruz desenki lg vede samsungu kıyaslayalım derim tamam kıyaslayalım ama beko vede samsung kıyaslaması biraz komik kaçıyor birde evet dünya markası beko ama nedense dünya forumlarında ben hiç raslamıyorum veya 1000 mesajdan 1 tanesi neden acaba açın yabancı forumları bakın araştırınhangi markalar var sony e ben desemki hadi be olurmu adı var markası var veya panasonick tv ye desem burda işi bilenler bana nasıl gülerler tahmin edin bekoyu kıyaslayacaksan vestel ile kıyasla arçelikle sakın kıyaslama kel hasan hasan kel olur
  • Ben LG led TV'nin üstüne tanımam. Televizyon teknolojisi en iyi LOEWE de var fakat LG'yi henüz incelediğim için tek geçiyorum. Ha Loewe TV'de son noktadır araştırın derim. Beko da neymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sechill

Ben LG led TV'nin üstüne tanımam. Televizyon teknolojisi en iyi LOEWE de var fakat LG'yi henüz incelediğim için tek geçiyorum. Ha Loewe TV'de son noktadır araştırın derim. Beko da neymiş

Biraz enteresan cevap olmuş özellikle LG tek geçmeniz bana tuaf geldi !!!

Oysaki LG amerika ve avrupada orta sınıf kalitede ürünleri piyasaya sürer malesef henüz bu imajınıda kıramadı-elbetteki Lg küçümsemekte saçmalık olur çunki belli başlı panel üreticilerinden biridir sonuçya !!!

Dünyada markalar bellidir Loewe-bang & olufsen konuşmaya gerek yok zaten her zaman butik modellerin öncüleridir !!!

Fakat dünyda kalitenin imajı bellidir Sharp özellikle japonya ve amerikada her zaman 1 numaradırlar-Değil LG sony dahi Sharp'ın imajına yaklaşamaz !!!

Sharp'ı panasonic-pioneer,Hitachi,Sony,Toshiba ve diğerleri takip eder !!!

Bu sıralamayaı incelerseniz farkı görürsünüz !!!

2010 Panasonic-Pioneer ortak üretimlerinin yılı olacaktır !!!Sebeb ise Panasonic yeni modellerinde pioneer'i kullanacaktır bu ay Japonyada panasonic viera-pioneer kuro yeni serilerini piyasaya sürdü !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: sechill

Ben LG led TV'nin üstüne tanımam. Televizyon teknolojisi en iyi LOEWE de var fakat LG'yi henüz incelediğim için tek geçiyorum. Ha Loewe TV'de son noktadır araştırın derim. Beko da neymiş

Biraz enteresan cevap olmuş özellikle LG tek geçmeniz bana tuaf geldi !!!

Oysaki LG amerika ve avrupada orta sınıf kalitede ürünleri piyasaya sürer malesef henüz bu imajınıda kıramadı-elbetteki Lg küçümsemekte saçmalık olur çunki belli başlı panel üreticilerinden biridir sonuçya !!!

Dünyada markalar bellidir Loewe-bang & olufsen konuşmaya gerek yok zaten her zaman butik modellerin öncüleridir !!!

Fakat dünyda kalitenin imajı bellidir Sharp özellikle japonya ve amerikada her zaman 1 numaradırlar-Değil LG sony dahi Sharp'ın imajına yaklaşamaz !!!

Sharp'ı panasonic-pioneer,Hitachi,Sony,Toshiba ve diğerleri takip eder !!!

Bu sıralamayaı incelerseniz farkı görürsünüz !!!

2010 Panasonic-Pioneer ortak üretimlerinin yılı olacaktır !!!Sebeb ise Panasonic yeni modellerinde pioneer'i kullanacaktır bu ay Japonyada panasonic viera-pioneer kuro yeni serilerini piyasaya sürdü !!!

Ben şu anda Türkiye piyasasındakilerde henüz incelediklerim arasında LG 'yi tek geçerim dedim. Loewe un de televizyon teknolojisinde son nokta olduğunun altını çizdim. Yanlış anlaşılma olmasın !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sechill -- 6 Şubat 2010; 2:12:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.