Şimdi Ara

yeni ekran kartı taktım ama görüntü gelmiyor !!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar , asrock x79 anakart ta yeni 1060 taktım açılıyor gibi ama görüntü yok
    eski kartı taktım 660 oda aynı arka tarafta clear bios var onuda pil çıkartıp beklemeyide yaptık ama nafile.

anakartı aldığım yer eski bir vga kart bulup takman ve orda uefi gibi birşey dedi onu kapatmak lazımmış dedi başka çözümü olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atihanlı -- 2 Aralık 2018; 12:30:52 >

• Anakartınız bios upgrade istiyor muhtemelen yenı ekran kartının çalışması için.
  • Görüntüyü çevirici ile alıyosanız onla alakalı olabilir.
  • yok yazdığınız şeyler denendi son bios yüklü ,çevirici yok dvi bağlı .

dediğim gibi çalışan sistem zaten sadece ekran kartı değişti ne saçma bir şey anlamadım.
  • slm yazdıklarınıza baktım ve bu konuda elinizden çok kart geçtiği için belki böyle bir soruna denk gelmişsinizdir diye size sorim dedim şimdiden teşekkürler.

asrock x79 anakart ta yeni 1060 taktım açılıyor gibi ama görüntü yok
    eski kartı taktım 660 oda aynı arka tarafta clear bios var onuda pil çıkartıp beklemeyide yaptık ama nafile.

anakartı aldığım yer eski bir vga kart bulup takman ve orda uefi gibi birşey dedi onu kapatmak lazımmış dedi ?

sizce ne yapmam lazım gene clear bios mu yoksa eski bir vga 8x kart alıp adamın dediğinimi yapmak ...sğl..
  • anakartın biosu güncel ise görüntü almanız lazım. uefi desteği vardır yada yoktur ki görüntü almanızı etkilememesi lazım. eski vga demeyelim de nispeten ek güç girişi olmayan ve piyasadan ucuza bulunan geforce 8400, amd hd 5450 gibi kartlar denemenizi tavsiye ederim. Dikkat edeceğiniz nokta düşük profil kartlar çalışıorsa ve GPU-Z gibi uygulamalarda Pcı-e Veri Yolu 8X veya 4x görülüyorsa anakart arızalı yada gidicidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adana da olsaydınız testleri birlikte yapardık ama İstanbul daymışsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atihanlı

slm yazdıklarınıza baktım ve bu konuda elinizden çok kart geçtiği için belki böyle bir soruna denk gelmişsinizdir diye size sorim dedim şimdiden teşekkürler.

asrock x79 anakart ta yeni 1060 taktım açılıyor gibi ama görüntü yok

anakartı aldığım yer eski bir vga kart bulup takman ve orda uefi gibi birşey dedi onu kapatmak lazımmış dedi ?

sizce ne yapmam lazım gene clear bios mu yoksa eski bir vga 8x kart alıp adamın dediğinimi yapmak ...sğl..
    Eski bioslu x79da bu sorun var eski kart takıp biosu indircen sonra biosu yeni binmi /cab dosyasımı bakcan

Flasla at yada varsa destegı kendi programıyla at biosdan sonra acılmazsa kartım model uretıcısını degıstır yani: msi ıse asus al yada zotac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• demircibu kullanıcısına yanıt
    sky - fx 5200 kartı aldım 2 güne gelir artık deniyecem

demirci - artık beş kuruş para harcayamam başkasına eskiyi satsamda oda sorun yaşar yani inşallah çalışır bakalım.
    hevesle ekrankartını yeniledik bide eldeki anakarttanda olmayalım .

çok saçma mantıksız geldi bu hata ne biçim mühendisleri var.

neyse herkese teşekkürler
  • fx 5200 eski bir kart olup AGP Uyumludur PCI-E Destekli Anakartlarda Kullanılmaz. Ama Quadra Fx Serisi Bir Kart İse Tamam.

• fx 5200 dü agp 8x diye aratınca o çıkmıştı .çalışmazmı şimdi off gene bekleyeeceğiz kaç gün

yuva girişi buna benziyor

https://i.ebayimg.com/images/g/DX0AAOSwaEhZNZzn/s-l300.jpg
  • atihanlı A kullanıcısına yanıt
    çalışmaz o kart sizin anakartta.

• Benimde z77 anakart var yaşadığım durumu anlatayım birkaç aydır ekran kartım yoktu ve bu süre içinde 3770k nın dahili gpusunu kullandım ve yeni windows 10 sürümü çıkıncada sıfırdan format attım öyle kullandım ve geçen hafta vega56 kart aldım biosdan öncelikli görüntü birimi olarak igpu seçiliydi pcie yaptım kapattım sistemi kartı taktım asus anakart logosu geldi ama windows 10 logosunda sistem takıldı kaldı açılmadı windows 10 da amd sürücüsü dahili vardır ama boot esnasında sistemi açmayı beceremedi tabi yeniden igpuya aldım biosdan, vega kartta takılıyken windowsu açıp amd sürücüsünü kurdum igpu üzerinden sonra biosu yine pcie ye çevirip sistemi açtım ve win10 vega kartla açıldı.

Detaylıca yazdım okuyan birinin başına benzer bir durum gelirse böyle çözer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet konuyu kapatalım sorun çözüldü ben bios reseti becerememişim arkadaşım geldi pili çıkardı reset pin var onu yerini değiştirdi 15 dk bekledi ve görüntü geldi .

yani ilk önce bios RESET yapın benim gibi kafayı yemeyin.

dk 7,27https://www.youtube.com/watch?v=PbyB-drELXE

cevap veren herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atihanlı -- 7 Aralık 2018; 12:46:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.