Şimdi Ara

Yeni ekran kartı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarım baya bi eski ve geçen gün Cod 4 ü yükledim ve çalıştırmaya çalışırken shader sorunu çıktı ve yeni ekran kartı almaya karar verdim fakat anakartımla nasıl uyumlu olacağını bilmiyorum anakartım:

Abit IS7-V2

Bundan bikaç ay önce ekran kartım yanmıştı atı 9250 agp 128 mb di ve yerine nvidia gforce 4 mx 440 takmışlar nasıl bişey alırsam uyar anakartıma ?
    Bide 512 + shader 2.0 olsa yeter fiyatı fazla değildir sanırım pes 2008 vb oyunlar sadece shader yüzünden çalışmıyor ve şuanki shaderim 0 görünüyor hangi ekran kartlarını tavsiye edersiniz ? link atarsanız sevinirim..

Şimdiden Teşekkürler...

• Forumun ikinci el bölümünden agp 3850-4650 bak...

al link, satıcıyı tanımam zaten pahalı satıyor...

http://resim.donanimhaber.com/m_52426389/mpage_1/f_/key_3850//tm.htm#53981094

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK SITH -- 28 Ekim 2011; 21:34:06 >
  • Kardeş bu benim anakarta uyumlu olması için agp olması yeterlimi yoksa mb side önemlimi yoksa vatanda buna benzer görmüştüm bitane.
  • agp olması yeterli...

fazla para verme agp karta, sistemi yenilemeye çalış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

agp olması yeterli...

fazla para verme agp karta, sistemi yenilemeye çalış...

+10
  • Zaten bikaç sene sonra yeni bi kasa alabilirim yada pc içinde ramı hard diski fln olan ama şimdilik idare etse yeticek bana malum bayram da geliyo bunu alsam benimkine uyarmı ?http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11160-01-20r-hd3450-gddr2-512mb-64bit-agp-ati-dx10.1-ekran-karti-%2811160-01-20r%29/productdetails.aspx?I_ID=40372
  • quote:

Orijinalden alıntı: andryan

Zaten bikaç sene sonra yeni bi kasa alabilirim yada pc içinde ramı hard diski fln olan ama şimdilik idare etse yeticek bana malum bayram da geliyo bunu alsam benimkine uyarmı ?http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11160-01-20r-hd3450-gddr2-512mb-64bit-agp-ati-dx10.1-ekran-karti-%2811160-01-20r%29/productdetails.aspx?I_ID=40372

uyar ama yavaş kart...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimkinden iyidir heralde benmki Nvidia gforce 4 mx 440 128 mb. Vermişken sistemin hepsini yazıyımda sonra sakat olmasın işlemcim intel 3.20 ghz 512 mb ddr pc3200 ramım var bide o kartı alırsam nasıl olur pc ? yada yeni ram tavsiye edermisiniz ?
  • AGP Olarak önerebileceğim kart HD3850'dir. Abim 3 senedir o kartı kullanıyor bi sorun yok Ve günümüz oyunlarını bile low seviyede rahatlıkla oynatıyor. 3850 al rahat et derim.
  • Kardeş ben fazla para vermek istemiyorum aslında iymiş senin dediğinde ama işte 2katı fiyat bide bu ddr la alakası varmı uyumun ?
  • 3850 pahalı bir kart değildir yahu. DDR ile bir alakası yok uyumun.
  • Herşey için çok teşekkür ettim son olarak bu ati hd3450 de Windows 7 ve vista diyor bnmki xp.Takınca sorun olmaz dimi ?
  • Yok canım ne sorunu olacak
  • Çok saolun baya bi yardımınız oldu bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.