Şimdi Ara

yeni ev aldım bi konuda yardım yalıtım konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kredi kullanarak ev aldım mart ayında evi 1 sene önce biraz para vererek inşaat ken almıştım

ev duvarların arasında köpük yalıtımlı olarak yapıldı ama KÖR cepheye sadece tuğla ile yaptı yalıtımsız

ben bu evi yalıtımlı diye aldım belediyeden oturma raporu enerji kimlik belgesi çıktı şuanda 15 gündür oturuyorum bu evde kör cepheye yalıtım yapılması için şikayetçi olsam olurmu nereye şikayet etmeliyim

mütait ile mahkemeleşsem sonuç ne çıkar

bi yardımcı olurmusunuz bi söyleyecegim daha var onu daha sonra yazacagım

• kör cephe ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

kör cephe ne

binanın arka tarafı oluyor düz duvar yani arka tarafına başkası ev yapabilir mesala ama şimdi ev yok
  • Adam o belgeyi aldıysa bir şey yapamazsın. O belge zaten yalıtımın yapıldığının kanıtı.
  • tuğla arasına strafor koyarak yapılan yalıtımdan bahsediyorsanız maalesef bir halta yaramıyor benden söylemesi mantolama eğer dış duvarla sıva arasına yapılırsa işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1979ozkan1979

quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

kör cephe ne

binanın arka tarafı oluyor düz duvar yani arka tarafına başkası ev yapabilir mesala ama şimdi ev yok

tahmin etmiştim. çok kötü bir proje. oraya mantolama yapmazlar
  • yalarincilar gelir birazdan yalitimi bedavaya getirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzolasyon işiyle uğraşmıştım. Kör cepheye izolasyon yapmayan çakallar olabilir piyasada. İlk başta sorununuzu izolasyonu yapan firmaya bildirin. Eğer gelir tamamlarlarsa, ya da bir çözüm sunarlarsa sorun yok, yok yapmayız derlerse bir avukata danışıp dava açabilirsiniz. Kör cepheye izolasyon yapmamakta ne demek?
  • dava açarsın bılırkişi gelır ınceler muhtemelen haklı bulunursun
  • BUNUNLA EVLEN
     yeni ev aldım bi konuda yardım yalıtım konusu
    YALITIMA GEREK YOK
  • mütaitin benden daha 10 bin tl alacagı var bu parayı ona daha vermedim

ama kör cepheye yalıtım yapması konusunda bastıracagım bakalım ne çıkacak ama ben istiyorumki dava açarsam sonuç ne olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.