Şimdi Ara

Yeni Fiesta/Leon/Auris hangisi KARAR: Fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar 3 kişilik bir aileyiz 42bin limitimiz var kredi çekeceğiz, araç benzinli manuel olacak lpg takılmayacak

-Yeni Fiesta Titanium 1.0 Ecoboost 39.400tl metalik renkli bayiden aldıgım fiyat - 1026kg - yıllık vergi 517tl

-Yeni Leon Referance 1.2tsi bayiden fiyat almadım metalik renkli 42,500tl - 1134kg - yıllık vergi 517tl

-Yeni Auris Life 1.33 bayiden fiyat almadım sanırsam metalik renkli 40.500tl - 1195kg - yıllık vergi 827tl

bu 3 model arasındayım bazılarınız diyecek c ile b sınıfı kıyaslanmaz vs.

bizim ailemize fiestanın iç büyüklüğü gayet iyi yetiyor onun dışında bu kadar para vermişken bir üst sınıfın baz modelleride var

aracın performanslı ve ekonomık olmasını ıstıyorum nispetende konforlu ekonomı durumunda sanırım auris listeden ayrılıyor ama sizlerede sormak ıstedım

aracın büyüklüğünün önemli olmadıgı bu durumda sanırım segmentınde önemı kalmıyor siz ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mefta046 -- 23 Mart 2013; 20:19:19 >

• 43.ooo liraya 1.5 TDCI 75 bg titanium x alabiliyorsunuz.

buna hayır derseniz leon'a yönelin bence.
  • leon tabiki
  • leon derim bende
  • Arabada ne kadar vakit geçiriyorsunuz bilmiyorum, ama 40 bin bandında dizel araç alınabiliyor aslında, ekonomi açısından düşülebilir... Ben reanult yeni clio IV lere de bir bakın diyeceğim... Dizeller bile 40bin civarına alınabiliyor, fiesta mı leon mu derseniz, leon ağır basıyor zira golf platformunda daha geniş bir araç, ben leon derim ama yeni clio 4'ü incelemeden karar vermeyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekleme: yılda 10.000km yapıyorum, clio4 bakmıstım ama benzınli alacağım ve clionun 0,9 motoru vardı bu yuzden fiestanın motoru ve değerleri clio ile karsılastırıldıgında daha mantıklı görünüyor,

leonun sürüş dinamiği(yol tutuşu) ve konforu fiestadan dahamı iyidir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefta046

ekleme: yılda 10.000km yapıyorum, clio4 bakmıstım ama benzınli alacağım ve clionun 0,9 motoru vardı bu yuzden fiestanın motoru ve değerleri clio ile karsılastırıldıgında daha mantıklı görünüyor,

leonun sürüş dinamiği(yol tutuşu) ve konforu fiestadan dahamı iyidir acaba

Hocam clio altı üstü b sınıfı araç. Arkasi da ferah degil. Zaten gidip bi test sürüsü yapsaniz anlarsiniz.

Ic mekani gidip görün içiniz isinirsa auris alın. Leon ise daha sade tasarımlı. Fr modeli olmadan reeimlerdeki gösteriş yok. Ama begenirseniz 10 numara araç.

Clio yu düşünmeyin bile.. biz de 3 kişilik aileyiz tatile çıkarken b sınıfı araçlar bildiğin işkence. .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o paraya yeni çıkan auris alınabiliyorsa kaçırma
  • fiesta alırsan uğraşırsın servisleriyle,1 ecoboost ama sağlam yakıyor uzun yolda 80 i geçersen tamamdır işte 8 in altına inemessin,,auris 1.33 önermem diğer motorları iyidir , golf 7 1.2 midline ve leon bence en iyisi
  • Fiesta'nın içi kadar bunalım, basık, dar, ruh sıkıcı bir iç mekan yok.

Leon derim ben. En azından güvenlik ekipmanları Fiesta'ya göre tam. Tüm hava yastıkları, ESP, Diferansiyel kilidi gibi güvenlik ekipmanları eksiksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefta046

arkadaşlar 3 kişilik bir aileyiz 42bin limitimiz var kredi çekeceğiz, araç benzinli manuel olacak lpg takılmayacak

-Yeni Fiesta Titanium 1.0 Ecoboost 39.400tl metalik renkli bayiden aldıgım fiyat - 1026kg - yıllık vergi 517tl

-Yeni Leon Referance 1.2tsi bayiden fiyat almadım metalik renkli 42,500tl - 1134kg - yıllık vergi 517tl

-Yeni Auris Life 1.33 bayiden fiyat almadım sanırsam metalik renkli 40.500tl - 1195kg - yıllık vergi 827tl

bu 3 model arasındayım bazılarınız diyecek c ile b sınıfı kıyaslanmaz vs.

bizim ailemize fiestanın iç büyüklüğü gayet iyi yetiyor onun dışında bu kadar para vermişken bir üst sınıfın baz modelleride var

aracın performanslı ve ekonomık olmasını ıstıyorum nispetende konforlu ekonomı durumunda sanırım auris listeden ayrılıyor ama sizlerede sormak ıstedım

aracın büyüklüğünün önemli olmadıgı bu durumda sanırım segmentınde önemı kalmıyor siz ne tavsiye edersiniz

hocam lpg takılmayacaksa leon derım.hem motor performanslı hemde cok ekonomık.kullanın zaten 1.2 tsi farkını hıssedersınız.ama bence 2 3 bın fazla verıp style donanım almak daha mantıklı.

• toyota auriste metalik renk fiyat farkı almıyorlar. 1.33 metalik kırmızı, park sensörü, halı paspas, trafik sigortası, çelik jant 40bin tl fiyat aldım. Elimizde sis farı yok demişlerdi, olsa onu da ekletmeye çalışacaktım. İzmit Kayalar plaza.
  • Sürüş dinamikleri,tasarım ve sportiflik ön plandaysa,iç hacmi size de yeterli geliyormuş,üstelik donanım titanium fiesta derim ben
  • Hocam elinizdeki bütçeyle eğer b sınıf bir araç alacaksanız bence dizel alın en azından değer kaybı daha az olur. C sınıfı alacaksanız da Leon alırdım heralde ben. Hem TSI motor hem de vergi avantajı var. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengiz Ç. -- 27 Şubat 2013; 18:11:50 >
  • 3u arasindan Leon alinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

Sürüş dinamikleri,tasarım ve sportiflik ön plandaysa,iç hacmi size de yeterli geliyormuş,üstelik donanım titanium fiesta derim ben

Fiestanın sürüş dinamikleri auris ve leonla karşılaştırılamaz b sınıf araç sonuçta.. Auris 1.33 life LPG ile çok az yakar ama araç boş aynı şekilde leonda öyle ama auris güvenlik olarak 3 arasında en dolusu.. Leon ise daha performanslı..önceliğe göre kararınızı verin hocam..

• Leon donanım olarak daha iyi.
    Performans olarak daha iyi.
    Vergi avantajı da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: дltuğ

quote:

Orijinalden alıntı: BirDHayranı

Sürüş dinamikleri,tasarım ve sportiflik ön plandaysa,iç hacmi size de yeterli geliyormuş,üstelik donanım titanium fiesta derim ben

Fiestanın sürüş dinamikleri auris ve leonla karşılaştırılamaz b sınıf araç sonuçta.. Auris 1.33 life LPG ile çok az yakar ama araç boş aynı şekilde leonda öyle ama auris güvenlik olarak 3 arasında en dolusu.. Leon ise daha performanslı..önceliğe göre kararınızı verin hocam..

A-B-C segment arabalarına çok fazla ilgim yok,forumda çok fazla d-e gibi segment araçların konuları açılmadığı için yardımcı olmaya çalışıyorum haliyle.Ancak fiesta'nın sürüş dinamikleri şu an sınıfında en iyisi,bir üst segmentteki araçlarla da rahatça rekabet edebilir,esp'siz bile aracın yol tutuşu oldukça iyi.makyajlı kasayla birlikte yeni donanımlar gelmiş, "bence" daha güzel bir görünüme kavuşmuş.bu şekilde alınır mı tartışılır fakat opsiyonlarla birlikte full donanım bir fiesta olsaydı hiç şüphe etmeden fiesta derdim.ancak yine de titanium donanımlı bir fiesta söz konusu ve diğer mukayese edilen araçların donanımı bildiğim kadarıyla baz donanım.ben mi daha az biliyorum,siz mi daha çok biliyorsunuz bir fikrim yok ama iç mekanı yeterli geldiğine göre fiesta diğer araçlarla kıyaslanabilir hatta ford'un birçok ödül aldığı motorla birlikte alınabilir benim fikrim bu.

• Leon tabi ki
    C sınıfı bir araç
    vergi avantajı var
    performansı ve yakıtı tatminkar.
  • Fiesta B sınıfı araçlar içinde iyi bir araç,motoru ve donanımı içinde alınabilir ama diğer 2'si C sınıfı bir araç...Bence Leon 1.2 TSİ alınabilir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.