İşte Yeni Grande Punto Sedan ilgilenenlere duyurulur!!!
fotoşop daha geçen pazar d200'ü antalya'da tekrar gördüm hiç de böle değildi özellikle arka tarafı
Valla ben de bilemem kardeş öyle karşıma birden çıkınca vereyim dedim ben de foruma!!!
quote:
Orjinalden alıntı: cemturkozz
Valla ben de bilemem kardeş öyle karşıma birden çıkınca vereyim dedim ben de foruma!!!
zaten senden önce tofaş takımı sayfasında verilmişti bu resim yine de düşündüğün için teşekkürler
Oha abi ya berbat bir photoshop çalışması Arka kısım aceleye gelmiş sanki
evet arka kısım cidden çok belli.ama bence çıkracakları modelde bundan farklı olamz
böyle çıkarsa yeni model aynı honda city.
ben çok bi farklılık göremedim. yani.
dediğiniz gibi photoshop ve arkası çok kötü olmuş.
hayırlı günler
Bu arabayı ben geçen sene test edilirken tofaşın içinde görmüştüm marea ve grande punto karışımı bişeydi. Hala daha trafikte gezen kamoflajlı arabalar grande punto ve marea kaporta kullanıyor. Asıl araç tofaşın içinde 1 ay kadar önce toplandı grande puntoyada o kadar çok benzemiyor. Yandan a3e daha çok benziyor ve Punto gibi b sınıf değil c sınıf bi araç olacak. Ön hatları puntoya benziyor ve d200 deiğimiz araç mareadan daha büyük. Anlayacağınız d200 puntodan çok farklı olacak.
çok kötü bi photoshop ben paintle daha iyisini yaparım
ama işin kötüsü gerçeyinini bundan daha iyi görüneceyini sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: tasshelhoff
böyle çıkarsa yeni model aynı honda city.
ben çok bi farklılık göremedim. yani.
dediğiniz gibi photoshop ve arkası çok kötü olmuş.
hayırlı günler
honda city den çok daha büyük olucak bir üst sınıf.
kasımda photoshopsuz hali görülebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
fotoşop
Değildir abi...
Photoshopda bu kadar kötü yapılmaz...
bu kadar beceriksiz bir grafiker görmedim bnde grafikerim ama bu kadarina pes diyorum renk tonu 30 cyan farkediyor tamponun onun olmadığıda belli oluyor yuh diyorum
photoshop değil ama araç aşırı kamuflaşlı test ediliyor.
belki fikir verir.
bana bu işi öğretmeye kalkma hata yaparsın yukardaki photoshop alttaki değil yukardakinin arka stopları daha uzun ve berbat yapmışlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme