Bildirim
YENİ HONDA ACCORD
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hiç gitme boşuna :) -
DAĞ FARE DOĞURDU BENCE....
GELİŞTİRME AŞAMASINDAKİ RESİMLERDE GÖRÜNEN ACCORD NEREDE.....
SPORTİF GÜZELLİK GİTMİŞ, SANKİ ESKİ ACCORDA BOLCA MAKYAJ YAPMIŞLAR...
HADİ MOTORU DEĞİŞTİREMEDİNİZ (7-8 PS ARTIRMIŞLAR, YAZILIMLA OYNASAN BU KADAR OLUR), BARİ ŞANZUMANI DEĞİŞTİRİN 6 VİTES VEYA CVT OLSUN....
YENİ KEŞFEDİLEN BİR EK DONANIM BİLE YOK...
CİVİC SEDAN DAHA "ŞAHSİYETLİ" DURUYOR KANIMCA....
AHHH, AHHHH NE UMUTLARLA BEKLEMİŞTİK...
GERİYE BEKLENECEK BİRTEK OPEL-INSIGNIA KALDI...
-
Honda bayilerinde düzenlenecek etkinliklerle satışa sunulacak yeni Accord, kalitesi, teknolojik yenilikleri ve çekici tasarımı ile premium özellikler sergiliyor.
Yeni Honda Accord’un Euro 5 emisyonlarını karşılamak üzere dizayn edilmiş 2.0 litre i-VTEC motoru, bir önceki model ile aynı seviyede performans sağlarken (6300 d/dak'da 156 PS) sınıfında lider bir yakıt tasarrufu sunuyor.
Daha sportif bir tasarım ve eşsiz güvenlik sistemlerinin yanı sıra mükemmel dinamik özellikleri 69.500 YTL’yeeeeeeee
-
VE TABİKİ FİYATI DA......... -
Jantları da benim arabadan arak -
motor eski motor değil
civictekinin 2.0 olanından
eskisi dohc du bu sohc -
bence hiç de güzel olmamış buradan hondaya daha güzel birşey yapılabilirdi. -
Stoplardan aşağı doğru inen ve tamponda keskin bir çizgi oluşturan rezalet ne öyle hiç yakıştıramadım hondaya çok kaba durmuş.
Araba eskisine göre biraz daha büyük galiba..yada bana öyle geldi resimlerden. -
gerçekte görmeden yorum yapmayın gerçekten heybetli duruyor ve donanımları gayet iyi...en azından vw.cileri biras susturur :) -
civic ekibinin tasarımına pek yaklaşamamış, ama donanım vs. diğer özellikleri zengin duruyor. -
eski accord neydi yaw..
hazır modifiyeli araba..süperdi bence...D sınıfı gibi değildi -
Honda ne yapmış yahu
Aracın arkası duvar gibi dümdüz çizgilerden oluşmuş...
Çin malı görünümü var.İçide tek renk.Farklı renkler kullanabilirdi...C5 bunun yanında Otel -
BU ARABADA EN SONUN DA KOYMUŞLAR DEDİĞİM TEK ÖZELLİK ŞU OLDU.
SUNROOF VE CAM LAR GÜVENLİK NEDENİ İLE KAPILAR KİLİTLENMESİ DURUMUNDA KENDİLİĞİNDEN KAPANABİLİYOR OLMASI BENCE SONUNDA HONDA NIN MÜŞTERİLERİNİ BİRAZ OLSUN DİKKATE ALDIKLARINI GÖSTERMEKTEDİR.
BAKALIM BİR ZAMAN SONRA BİCİM CİVİC ,HB GİBİ ARAÇLARA AKSUAR ANLAMINDA TAKILABİLECEK DURUMDA OLURLAR MI?
SAYGILARIMLA... -
quote:
Orjinalden alıntı: okyaypay
hiç gitme boşuna :)
ooo hocam senide arka koltukların mesafesi araca düşman etti anlaşılan -
ben honda'nın yazeks bayisinde aracı inceledim.test sürüşü yapmadım ama iç mekanı olsun dış görünümü olsun çok hoşuma gitti.özellikle önden bakışı çok hırçın : ) -
Ah bide resim çeken olsaydı -
Sizleri düşünerekten tam elimi telefona atacaktım ki atamadan geri çıktı galeriye girdiği gibi
quote:
Orjinalden alıntı: LİTEON
Ah bide resim çeken olsaydı
-
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
Sizleri düşünerekten tam elimi telefona atacaktım ki atamadan geri çıktı galeriye girdiği gibi
quote:
Orjinalden alıntı: LİTEON
Ah bide resim çeken olsaydı
Oda güzel -
valla hiç aklıma gelmedi resim çekmek.arabanın büyüsüne kapılmışım : )
Benzer içerikler
- honda city paket sıralaması
- check system ne demek
- cmbs nedir
- honda hrv neden tutulmuyor
- honda city neden tutulmuyor
- honda civic 2022 fiyat listesi
- honda zrv 2024 fiyat
- honda elektrikli
- yeni honda accord
- honda elektrikli suv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X