Şimdi Ara

Yeni kart aldım????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Powercolour hellhound rx 6600 aldım gpuz verileri normal mi bios falan ? çünkü csgo oynarken fanlar bir durup bir dönüyordu bunun bir ayarı falan varmıdır amd kullananlar yazabilir mi?

Yeni kart aldım????

• Öncelikle hayırlı olsun ekran kart iniz herşey olması gerektiği gibi fanların bir yukselip bir düşmesi ya da kapanması ısıya baglidir örnek 60 dereceye gelmeden ekran kartı fanlar calismiyor 60 dereceyi geçtikten sonra fanlar çalışmaya başlar yazılım üzerinden de ayarlabilirsiniz bunları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Biraz da olsun içim rahatladı.

• Powercolour un sitesinde kartın fan programı vardır büyük ihtimalle. Isınırsa fanlar çalışır ısı normalse fanlar çalışmaz o otomatik ayar olarak geliyor. Birçok kart böyle dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

hocam bişey daha sorucam furmark testi yapıcaktım arayüzde rx 6600xt yazıyor gpu-shark'ta da rx 6600xt yazıyor normal mi?

• HasaNovigrad42 kullanıcısına yanıt
    Sizin ekran kartiniz rx6600 diğer programlar da xt eklentisine takılmayın gpu Z de rx6600 gözüküyor çünkü diğer programlar da otomatik ayni segment kart olduğu için rx6600 veya rx6600xt bir sorun sıkıntı olmaz testlerinizi yapabilirsiniz ekran kartinizi güle güle kullanın tekrardan hayirli olsun.

• Adrenaline yazılımından fan curve ayarlayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.