Bugün öğlen arası her zamanki gibi arkidişle Şok Market' e gittik. Abur cubur alıp kasaya geldiğimizde şaşırdık, her zamanki çıtır gitmiş yerine daha güzel olan çıtır gelmişti. Yeni çıtır o gün işe başlamış olmalı ki müşteri ödemesi alabilmek için tecrübeli erkek kasiyerin gelmesini bekliyordu. Bu yüzden bizim arkamızda başka bir müşteri daha beklemeye başladı ve kuyruk oluştu. Diğer kasiyer yardıma yetişince önümüzdeki müşterinin işlemini tamamladı ve gönderdi. Sıra bize geldiğinde arkadaşla çıtır kasiyere bakmaktan kendimizi alamadık. Sırf muhabbeti uzatmak için tam hesabı kapatacakken "Kasa arkası Çizi istiyorum" deyip 6' lı paket Çizi' yi de poşete ekledim. Arkidiş kartla temazsız ödeme yaptığımı görür görmez poşeti alıp marketten çıktı ama ben beklemeye devam ettim. Normalde beklemezdim ama bu defa ödeme sonunda cihazın vereceği slip beklemeye başladım. Aslında muhabbeti koyulaştırmak mümkündü ama tecrübeli erkek kasiyer sanki birşeyler sezinlemiş gibi başımızdan ayrılmadı, dik bir şekilde bize bakmaya devam etti. Slip alıp orayı terk ettim... |
Bildirim