Şimdi Ara

Yeni Kia Sportage Hyundai Tucson yada Vw tiguan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar bu 3 araçtan birini yakın zamandan almayı düşünüyorum. (10 gün).....Yaklaşık 2 sene 2006 ford mondeo ghia x otomatik aracı kullandım. Kronik arızaları ve bulunduğum yerde usta namında insanlar olmadığı için illallah ettim ve aracimi yok pahasına sattım. Sportage ve tucson test ettim. Sportage bana daha tok ve kaliteli geldi. Sportage için En full ve dct sanzimanli donanım için 124000 tl teklif aldım. Tucson ise 116000 tl teklif aldım. Diğer yandan yeni tiguan aklımı çekmeye başladı. 1.4 Tsi dsg higline ve diğer opsiyonlar eklendiğinde fiyat uçacak gibi duruyor. Bütün araçlara sıvı lpg uygulanacak. Bütçe 130.000 civarı. Siz olsanız ne yapardınız. Bu 3 aracı bilen test edenlerden tavsiye bekliyorum.. Önceliğim sportage.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: arman_guney

Sevgili arkadaşlar bu 3 araçtan birini yakın zamandan almayı düşünüyorum. (10 gün).....Yaklaşık 2 sene 2006 ford mondeo ghia x otomatik aracı kullandım. Kronik arızaları ve bulunduğum yerde usta namında insanlar olmadığı için illallah ettim ve aracimi yok pahasına sattım. Sportage ve tucson test ettim. Sportage bana daha tok ve kaliteli geldi. Sportage için En full ve dct sanzimanli donanım için 124000 tl teklif aldım. Tucson ise 116000 tl teklif aldım. Diğer yandan yeni tiguan aklımı çekmeye başladı. 1.4 Tsi dsg higline ve diğer opsiyonlar eklendiğinde fiyat uçacak gibi duruyor. Bütün araçlara sıvı lpg uygulanacak. Bütçe 130.000 civarı. Siz olsanız ne yapardınız. Bu 3 aracı bilen test edenlerden tavsiye bekliyorum.. Önceliğim sportage.

3 aracıda test etmedim. kapısını bile açmadım. ama alacak olsam sportage ı tercih ederdim.

• Bence 3 üde parasını haketmiyor o fiyatlara Bmw mercedes gibi sedan araba tercih ederdim. Ama suv olarak malesef bu fiyatlara ancak bunlar var. Birde Bmw x1 in fiyatı ne kadar araştırdınız mı

• sıvı lpg konusunu bir araştırdınız mı ?

bu araçların motorları daha çok yeni, sportage saçma bir fiyatla girdikten sonra normale döndürmüş fiyatları nispeten ama testini henüz yapmadım.

tucson malzeme kalitesi dışında iyi bir araç, yakışıklı. sportage resimlerde kötü gözüküyordu, yolda görmeye başladım tek tük resimlerden iyi ama genede bir orantısızlık var.

eğer donanımlar arasında bir fark yoksa tucson derim, bunun dışında kuga makyajlı olarak geliyor, yeni 3008 geliyor, seat ve skoda da geliyor ama anladığım kadarı ile bekleyecek durumunuz yok.

kadjara da bir bakın derim.
  • Sportage cok güzel bir araç ancak yeni kasası tasarım olarak bence çok kötü o fiyatları etmez diye düşünüyorum tucson daha mantıklı.Yeni tiguan test sürüsü yapmadım ama tasarım olarak o da hoşuma gitmişti.Ama bence fiyat sebebiyle 3 aracida eledi.Alacak olsam tucson alırım

• İllallah ettim deyip dsgli araba bakiyorsaniz demek ki daha sizin hesap kapanmamis
    0km yerine ikinci el olarak tucson alin,ikinci el zararinizi dengelersiniz.tucson iihs testlerinden tam puanla cikti,dizayn cok iyi.lpg ile dizel suv ekonomisi yaparsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Sevgili arkadaşlar bu 3 araçtan birini yakın zamandan almayı düşünüyorum. (10 gün).....Yaklaşık 2 sene 2006 ford mondeo ghia x otomatik aracı kullandım. Kronik arızaları ve bulunduğum yerde usta namında insanlar olmadığı için illallah ettim ve aracimi yok pahasına sattım. Sportage ve tucson test ettim. Sportage bana daha tok ve kaliteli geldi. Sportage için En full ve dct sanzimanli donanım için 124000 tl teklif aldım. Tucson ise 116000 tl teklif aldım. Diğer yandan yeni tiguan aklımı çekmeye başladı. 1.4 Tsi dsg higline ve diğer opsiyonlar eklendiğinde fiyat uçacak gibi duruyor. Bütün araçlara sıvı lpg uygulanacak. Bütçe 130.000 civarı. Siz olsanız ne yapardınız. Bu 3 aracı bilen test edenlerden tavsiye bekliyorum.. Önceliğim sportage.

3 aracıda test etmedim. kapısını bile açmadım. ama alacak olsam sportage ı tercih ederdim.

Tsk ederim. Sportage çok rafine ve güvenlikli bir araçtı. Test surusunde satış temsilcisi 150 km hızla giderken bile aracta ses yoktu. Aynı hızda ellerini direksiyondan çekti frene bastı. Araç sağa sola çekmeden olduğu yere çakıldı. Gene 120 km hızda direksiyonu acil ve sert şekilde sağa kırdı sonra sola kırdı araç en ufak güvensizlik hissi vermedi. Ancak tucson çok daha yaylaniyordu sanki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    5 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Tsk ederim. Sportage çok rafine ve güvenlikli bir araçtı. Test surusunde satış temsilcisi 150 km hızla giderken bile aracta ses yoktu. Aynı hızda ellerini direksiyondan çekti frene bastı. Araç sağa sola çekmeden olduğu yere çakıldı. Gene 120 km hızda direksiyonu acil ve sert şekilde sağa kırdı sonra sola kırdı araç en ufak güvensizlik hissi vermedi. Ancak tucson çok daha yaylaniyordu sanki.

Haklısınız hocam sizin önerileriniz benim için çok önemli. Bir ara gene konu açmıştım bana 2008 santafe önermiştiniz. Araçtan çok memnun kalmıştım. Ama hemen satmak zorunda kaldım onuda.

• arman_guney A kullanıcısına yanıt
    Hocam onu begendiyseniz spo alın bende sürdüm yeni sportageyi gerçektem güzel ama konforu daha iyi olabilirdi gibi gelmişti bana.Fren yol tutus derseniz Kia hyundaiden daha iyi oluyor zaten sportagelerin fren yol tutusu çok sağlam benim babamda da 2015 eski kasası var ordan biliyorum içinize sindiyse alın gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobil alemi

Hocam onu begendiyseniz spo alın bende sürdüm yeni sportageyi gerçektem güzel ama konforu daha iyi olabilirdi gibi gelmişti bana.Fren yol tutus derseniz Kia hyundaiden daha iyi oluyor zaten sportagelerin fren yol tutusu çok sağlam benim babamda da 2015 eski kasası var ordan biliyorum içinize sindiyse alın gitsin.

Eyw hocam aynen dediğiniz gibi spo daha iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: ArslanF

Bence 3 üde parasını haketmiyor o fiyatlara Bmw mercedes gibi sedan araba tercih ederdim. Ama suv olarak malesef bu fiyatlara ancak bunlar var. Birde Bmw x1 in fiyatı ne kadar araştırdınız mı

Baktim x1 opsiyonlarla baya baya tuzlu geliyor... Kore araçlarında donanımlar ucuz sunuluyor

• arman_guney A kullanıcısına yanıt
    GT-Line PRESTIGE için liste fiyatından 4600 TL indirim almışsınız. tucson dan ise 4250 TL. ikisi arasında 8000 TL fark var. bu farka sportage da xenon, akıllı bagaj kapağı gibi artılar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

sıvı lpg konusunu bir araştırdınız mı ?

bu araçların motorları daha çok yeni, sportage saçma bir fiyatla girdikten sonra normale döndürmüş fiyatları nispeten ama testini henüz yapmadım.

tucson malzeme kalitesi dışında iyi bir araç, yakışıklı. sportage resimlerde kötü gözüküyordu, yolda görmeye başladım tek tük resimlerden iyi ama genede bir orantısızlık var.

eğer donanımlar arasında bir fark yoksa tucson derim, bunun dışında kuga makyajlı olarak geliyor, yeni 3008 geliyor, seat ve skoda da geliyor ama anladığım kadarı ile bekleyecek durumunuz yok.

kadjara da bir bakın derim.

Hocam sportage ve tucson bana tasarım olarak iyi geldi. Tiguan Polat kasa x5 ve passat karışımı olmuş. Kamyon gibi duruyor. R line Tiguan alınır binilir ancak fiyatı çok pahalıya gelecek bana. Amcaoglum batman vw yetkili servisi... Bir ara 2011 passat in anahtarı lazım oldu 900 tl fiyat verdiler. Doğuş oto o zaman benim için bitti... Benim için en uygun donanımlar güvenlik opsiyonları. 2001 den beri ehliyetim var ve hiç kaza yapmadım. Şükürler olsun.... Lakin çok dalginim.... Telefonla yada navigasyona uğraşırken kaza yaparım diye çok korkuyorum ve nitekim 2 defa tehlike atlattım. O yuzden şerit takip kör nokta uyarı ve çarpışma önleyici sistem mutlaka şart bana..... Bunları sağlayan kimse onu alacam

• Bence tuscon
    3 arabayida kullanmadim ama xenon lu tuscon lar cok guzel duruyor
    Biraz genisletilmis i20 gibi sanki

Imkan varsa yeni kasa x1 bakin
    Baz donanimi bile dolu gibi gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Bence tuscon
    3 arabayida kullanmadim ama xenon lu tuscon lar cok guzel duruyor
    Biraz genisletilmis i20 gibi sanki

Imkan varsa yeni kasa x1 bakin
    Baz donanimi bile dolu gibi gelir

tucson da 1.6 motor da standart xenon var mi?

• Tucson ve sportage test ettim. Sportage daha iyi bir araç. Tiguan tasarım, donanım ve fiyat olarak bu modellerin çok gerisinde.

Ancak ne olursa olsun LPG uygulatacaksanız bu modellere hiç bulaşmayın derim. Eski model daha iyi bir SUV alırdım.

• Tucson kuulanıyorum ve çok şükür oldukca memnunum . Sportage ve Tucson'dan hangisi daha hosuna gittiyse alabilirsin
    Tiguanda aynı ozellikleri istersen 150-160'ı gözden cıkarman lazım
  • Hocam yeni 3008e bi bakın derim

Fransız filan ama harbiden çok iyi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algülümvergülüm -- 28 Mayıs 2016; 23:08:09 >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Her vw konusunda dsg yazmaktan sıkılmadın mı ? Vw cc yeni kasa diye başlık açılsa bile orda dsg diyip ortalığı karıştırmaya çalışıyosun. Hayır sanki cvt gibi şanzumanlar bozulmuyor daha geçen gördük 35 bin liralık micraya 48 bin şanzuman parası istediklerini. Yeter artık sıkıyosun heryerde bi polemik yaratmaya çalışıyosun.

• Bana atar gider yapacagina 5bin tl lik faturalara eft gonder.insanlarin uyarilmasindan rahatsiz olmayın.cvt konusunda nissan konularina da sık sık almayin aldirmayin yazan bir uyeyim.dsg sorunlu bir sanzimandir,aksini iddia edebilecek argumanin varsa koy ortaya, her konuya hede hodo muhabbetine giripte fanboyluk yapmanin alemi yok.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.