Şimdi Ara

YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
4
Favori
91.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılıyorum spoiler siz lancer olmaz olamaz olmaması lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

spoyle yakışmış araca

spoylersiz lancer zaten gerçek bir lancer değildir.

yakışmaması mümkün değil.

hayırlı günler.
  • quote:

aracı inceleyen arkadaşlar aracın iç plastik kalitesi hakkında yorum yapabilirmi..
    ben inceledim çok kalitesiz gibi geldi.. Kapı kolunun bulunduğu kısım falan çok basit duruyor..
    dizayn olarak içi güzel ama malzeme kalitesi iyi değil bence. bu araç birkaç yaşına girince bu kalitesizlikten dolayı sorunlar çıkarabilir..
    ama göstergeleri falan çok hoş aracın..

katılıyorum. Eski lancerin iç malzemesi daha kaliteliydi. ön konsol idare eder ama kapı içleri el freninin olduğu bölge kötü. Ulugölde incelemiştim aynı bayii de c4 de satıyorlar. C4 sedan inanın bundan çok daha kötü. Kalitesizlikten sorun çıkmaz ama bu fiyatlar düşmezse piyasada tutulan bir araba olma hayali suya düşer lancerin. Eski kasada olduğu gibi az satılan her yerde servisi olmayan 2. elde çok değer kaybeden bir marka olma imajından kurtulamaz.

• Merhabalar,

İnanın yorumlar güzel eleştiriye şayan ama bazılarını düzeltmek istiyorum.
    Türkiye'de 59 merkez servis olmak üzere servislere bağlı tali servisler bulunmakta ve Türkiyenin her yerinde servis ve yol yardımı hizmetinden faydalanabilirsiniz. Detaylı bilgi için Temsa Dialog yada yol yardımından yararlanabilirsiniz. 2. el değeri türkiye'de düşük ok ama artık 2. el değeri de eskiye oranla geliştirilen stratejilerle geliştiriliyor ve 2.el değeri daha da artacak. Aracın fiyatı hiçbir marka ve modelde olmadığı gibi Mitsubishi'de de liste fiyatından satılmayacak. bence inebilecek olduğu dip fiyatlara yakın fiyatlarla satılıyor, bu donanımdaki aracı kimsenin eski kasa fiyatlarına (26.000 ytl) düşmeyeceğini bilmesini isterim çünkü eski araçla yenisi arasında donanımdan kaynaklanan fiyat farkı olduğunu, Yeni Lancer Sport Sedan 1.5 İnvite ile geçtiğimiz pazar gecesi yaptığım testte hava yağmurlu olmasına rağmen yüksek hızlardaki performansı ve yol tutuşu ile fiyatını hak ettiğini düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

quote:

aracı inceleyen arkadaşlar aracın iç plastik kalitesi hakkında yorum yapabilirmi..
    ben inceledim çok kalitesiz gibi geldi.. Kapı kolunun bulunduğu kısım falan çok basit duruyor..
    dizayn olarak içi güzel ama malzeme kalitesi iyi değil bence. bu araç birkaç yaşına girince bu kalitesizlikten dolayı sorunlar çıkarabilir..
    ama göstergeleri falan çok hoş aracın..

katılıyorum. Eski lancerin iç malzemesi daha kaliteliydi. ön konsol idare eder ama kapı içleri el freninin olduğu bölge kötü. Ulugölde incelemiştim aynı bayii de c4 de satıyorlar. C4 sedan inanın bundan çok daha kötü. Kalitesizlikten sorun çıkmaz ama bu fiyatlar düşmezse piyasada tutulan bir araba olma hayali suya düşer lancerin. Eski kasada olduğu gibi az satılan her yerde servisi olmayan 2. elde çok değer kaybeden bir marka olma imajından kurtulamaz.

Kapı kolları ve cam açma düğmeleri için doğru tespitte bulunmuşsunuz.

Yeni Lancer'ın cam açma düğmelerinin bulunduğu kısım.
     YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR)

Eski Lancer'ın cam açma düğmelerinin bulunduğu kısım.

Yorumsuz...

• satış şefi arkadaş test etmiş ve fiyatını hakettiğini söylüyor...
  • @supremum, gerçekten eski Lancer'ın cam düğmeleri çok daha kaliteli duruyor haklısınız bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

çok güzel paylaşım hocam teşekkürler

araç çok güzel ama rakipleri de çok güçlü doğrusu dediğiniz gibi..

• bu aracı hep beğenmişimdir nedense..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Ön tasarımı Volvo'ya ve başka modellere benzetenler vardı. Lancer'ın ön tasarımı yine Mitsubishi'nin efsane araçlarından biri olan Galant'a dayanıyor.

bende bunu defalarca kez yadım durdum.

en gıcık olduğum şey yeni lancer konusunda " önü volvo çakması gibi olmuş" lafı.

arkadaşları suçlamıyorum tabi galant ülkemize nadir olan bir araç.

buyrun mitsubishinin D segmenti aracı.

aracın güncel versiyonun resmini de ben koyayım bu kasayla pek alakası kalmadı galantın.

ülkemize getirilse değişik bir alternatif olur.

hayırlı günler.

Mitsubishi seven biri olan dediğinize katılmıyorum, far kısmı galantı andırabilir fakat özellikle burun kısmına ve kaputun bittiği yere dikkatlice bakarsanız s40'a ne kadar benzediğini daha iyi anlarsınız..

Ayrıca bu kadar güzel dış tasarıma yine sıradan bir iç tasarım giydirip yazık etmişler :(

• s40 ta lancerdeki sportifliği göremiyorum.

ayrıca lancerde kaput; yukarıdan dar aşağı doğru genişleyerek iniyor

galantta da aynı dizaynı görebilirsiniz.

s40 te ie adeta bir kalkan misali

ben küt olmaları dışında bir benzerlik göremiyorum.

kırmızı bir galant remi olacak ona bakarsanız galant lancer benzerliğini daha iyi görebilirsiniz

hayırlı günler.
  • quote:

s40 ta lancerdeki sportifliği göremiyorum.

ayrıca lancerde kaput; yukarıdan dar aşağı doğru genişleyerek iniyor

galantta da aynı dizaynı görebilirsiniz.

s40 te ie adeta bir kalkan misali

ben küt olmaları dışında bir benzerlik göremiyorum.

kırmızı bir galant remi olacak ona bakarsanız galant lancer benzerliğini daha iyi görebilirsiniz

hayırlı günler.

merhaba tasshelhoff

Lancer çok daha sportif ama bu aracı ilk görenler için aaa s40 benzemiş demelerine engel değil, bunda da en büyük sebeb ön direkten itibaren gelen çizgi ve kaputun ön ızgara doğru gelen kısmı..

Ayrıca bir arabanın başka bir markayı andırması normal bunu bir dezavantaj olarak algılamak lazım,

Burda yeni bir konu açılıp detaylı fotoğraflarla anket yapılsa galantama yoksa s40 mı andırıyor diye muhtemelen %70 s40 andırıyor çıkar ( istersen böyle bir anketde açabiliriz )

• yeni lancer in ön ızgarası çok mükemmel,diger birçok markada ızgara alta dogru daralırken,lancer da genişlemiş.
    örnegin audi modellerindeki ızgara da hoşuma gidiyor o daralarak iniyor.
    ama lancer gerçekten kendine has ve farklı bir model olmuş.
    estetik olarak bence genel bir bütünlügü yakalamış bir araç,yani o yüksek kasasıyla bu kadar sportif bir duruşu yakalayabilmiş.
    şöyle tabir edeyim;hem makam arabası,hem spor araba olabilecek bir araç.
    çok tok duruyor ve bu haliyle bile müthiş bir agresifligi var.
    aslında lancer 1.5 L/109HP gerçek lancer degil.
    gerçek lancer 2.4 L/168HP

• inceleme icin tesekkurler, yakında test surusu de yaparak bakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabrero -- 11 Ekim 2008; 3:13:50 >
  • Çoğunluk gibi bende iç mekanını beğenmedim ama dış dizayn çok başarılı..
  • http://www.araba.com/1092741.html
    arkadaşlar sizce bu araba nasıl?acayip bi duruşu var..
  • Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joker23

http://www.araba.com/1092741.html
    arkadaşlar sizce bu araba nasıl?acayip bi duruşu var..

bu araba evo değil.

galant. ama çok güzel bir galant.

otomatik evo ilk kez evo x te çıktı.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Ekim 2008; 20:41:02 >
  • oldukça güzel bir araba olduğunu düşünüyorum...
  • Fiyatlarda 3000 ytl'yi aşan indirimler söz konusu arkadaşlar.
    Kampanyalı fiyat listesi aşağıda.
  • colt czt'de kullanılan 1.5 turbo motor ya da en azından tam otomatik şanzman yerine 6 ileri amt ile satılmadıktan sonra bu indirimli fiyatlarla bile zor işi. en azından ben almayı düşünmem. çok yakın fiayatlara 0km civic, corolla hatta 32.000 e dizel kia ceed var. Corolla'da mmt seçeneği de var. Görüntüsü gerçekten harika, alıp hem motor hem dış görünüşü modifye etmek için mükemmel bir araç.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.