Şimdi Ara

Yeni Lcd Tv'imde Ölü Piksel Var, Ne Yapabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ne olduğunu bilmiyorum ama ölü pixel bir maduriyet değil normal karşılanan birşeydir belirli bir rakama kadar üreticiler tarafından. Eğer aldığınız bayi ile sözlü bir anlaşmanız yoksa zaten hiç bir üretici değiştirmez cihazınızı. Zaten lcd tv'lerde izleme mesafenizden ölü pixeli farketmeniz mümkün değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 911GT3

Ne olduğunu bilmiyorum ama ölü pixel bir maduriyet değil normal karşılanan birşeydir belirli bir rakama kadar üreticiler tarafından. Eğer aldığınız bayi ile sözlü bir anlaşmanız yoksa zaten hiç bir üretici değiştirmez cihazınızı. Zaten lcd tv'lerde izleme mesafenizden ölü pixeli farketmeniz mümkün değildir.

kardeş sadece ölü piksel değil ,kasada çizikler de vardı,bir sürü donanımforum üyeler tavsiyelerde önerilerde bulundu,bugün giriş yaptım,başlık silinmiş...neden ???neden???
  • hilmibor geçmiş olsun , Marka/Firma ile ilgili şikayet ve memnuniyetsizlik ile ilgili konular'a girdiğiniz için Başlığınız silinmiş'tir...
    bu tip konular belli bir süre sonunda amaçından uzaklaşıyor , malum ürünlerini satmak ve diğer markalar'ı kötülemek isteyen kullanıcılar var , Bu yaptırımı uygun görmüşler'dir , saygılar...,
    Örnek: Samsung alınmaz , Phılıps çok kötü vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Ocak 2009; 16:21:30 >
  • aslında aynı modellerden veya konulardan 50 tane başlık gormekteyiz son zamanlarda...karma karıştı forum..bu karışıklıga bir duzenleme getirir umarım sn signore...
  • çözümü form köşelerinde aramanız bence yanlış..yani burası bilgi paylaşım formu..bişeler öğrenelim diye çapa sarf ediyoruz
    kardeşim konun içeriğini bilmiyorum ama aldığınız tv de 1 adet ölü pixel var ise şunu yapın.. ilk 1 hafta içinde servisi çağırın rapor tutsun..sonra ilgili firmayı arayın koşulsuz değiştirme talebinde bulunun.direk değiştireceklerdir. ..süre uzar 1 -2 ayı bulursa firmanın sözleşmesinde belirttiği şartlarıda kabul etmiş olursunuz.. şartlar size uygun değilse 8.5 ytl verin açın bi dava ne alırsanız alın 30 gün içinde tüketici mahkemesi lehinize karar verir.. bunun 1 adet yada 11 adet olmasının hiç önemi yok. bu kadar basit ..
    ölü pixel tek samsungda yok satılan her lcd de var bazısını gözle göremezsiniz. beni açıkcası 1 adeti bile deli edeer. gözün içine cam gibi batıyor şayet beyaz ise ..nokta bi ışık gibi sırıtıyor.. benim gözlerim pek iyi görmez ama 6 metreden görünüyor meret bazıları görünmüyor bunalrı yazılım ile tespit edebilirsiniz.. kara bi nokta gibi oluyor bu türüde..
    Bana kızmayın ama burda şöyle deseniz doğru olurdu..ne yapayım? lcd de ölü pixel çıktı ne yapayım?
    dost acı söyler ..yinede kızacaksanız kızın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 19 Ocak 2009; 16:37:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

hilmibor geçmiş olsun , Marka/Firma ile ilgili şikayet ve memnuniyetsizlik ile ilgili konular'a girdiğiniz için Başlığınız silinmiş'tir...
    bu tip konular belli bir süre sonunda amaçından uzaklaşıyor , malum ürünlerini satmak ve diğer markalar'ı kötülemek isteyen kullanıcılar var , Bu yaptırımı uygun görmüşler'dir , saygılar...,
    cevap için sağ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

çözümü form köşelerinde aramanız bence yanlış..yani burası bilgi paylaşım formu..bişeler öğrenelim diye çapa sarf ediyoruz
    kardeşim konun içeriğini bilmiyorum ama aldığınız tv de 1 adet ölü pixel var ise şunu yapın.. ilk 1 hafta içinde servisi çağırın rapor tutsun..sonra ilgili firmayı arayın koşulsuz değiştirme talebinde bulunun.direk değiştireceklerdir. ..süre uzar 1 -2 ayı bulursa firmanın sözleşmesinde belirttiği şartlarıda kabul etmiş olursunuz.. şartlar size uygun değilse 8.5 ytl verin açın bi dava ne alırsanız alın 30 gün içinde tüketici mahkemesi lehinize karar verir.. bunun 1 adet yada 11 adet olmasının hiç önemi yok. bu kadar basit ..
    ölü pixel tek samsungda yok satılan her lcd de var bazısını gözle göremezsiniz. beni açıkcası 1 adeti bile deli edeer. gözün içine cam gibi batıyor şayet beyaz ise ..nokta bi ışık gibi sırıtıyor.. benim gözlerim pek iyi görmez ama 6 metreden görünüyor meret bazıları görünmüyor bunalrı yazılım ile tespit edebilirsiniz.. kara bi nokta gibi oluyor bu türüde..
    Bana kızmayın ama burda şöyle deseniz doğru olurdu..ne yapayım? lcd de ölü pixel çıktı ne yapayım?
    dost acı söyler ..yinede kızacaksanız kızın derim
    sağol kardeş

• sn.panasonika nasıl 8.5 tl dava açarım anlayamadım-nangi avukat böyle bir şey yapar,yoksa belediye ye mi tüketici bölümüne başvurmayılım???
  • kasasında çizik varsa direk kafasına atacaksın kardeş
  • hilmi kardesim ne yaptin, verdigim numaralari aradinmi? Bizi bilgilendir gelismelerden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: romeoclarks

hilmi kardesim ne yaptin, verdigim numaralari aradinmi? Bizi bilgilendir gelismelerden...
    kardeş masajlar silindiği için ...tekrar alabilirmiyim?sağol kardeşim
    bugün samsung yetkili servis gelecek,bakalım şu çiziklerle ilgili ne diyecekler,ben yapı olarak insanlarla pek tartışmam,ama bugün biraz daha sert davranacağım
  • hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hilmibor

sn.panasonika nasıl 8.5 tl dava açarım anlayamadım-nangi avukat böyle bir şey yapar,yoksa belediye ye mi tüketici bölümüne başvurmayılım???

adliyeye gidince bi dava dilekçesi yazackasın. davalı/davacı/dava konusu ..bu kadar..
    pulu-ıvırı-zıvırı 8.5 ytl tutar.. hatta paranız yoksa bu miktarı verecek bi arkadaşınızdan borç alın.. her türlü dava açılıyor bu şekilde ..ciddi davaalr için avukat talep etme hakkınızda kanunda belirtilmiş(ücretsiz)..bunun için gerekmez.bazı yerler bunu ücretsiz yapıyor..bazı belediyelerde ofisler var. ücretsiz yapıyor.. birde dava açarken 8.5 ytl nizide isteyin. yani davayı kazanırsam mahkeme masraflarımın karşıdan talep edilmesi diye bi ibare ekleyin adliyede 3-5 günde sonuçlanır..hızılı yani

açıkcası size şunu diyeyim..diğelim lcd aldınız.. hiç bir sorunu yok..ama bir yerinden kıllandınız..servis tv çalışıyorsa sorun görmez.. siz çağırın ..gelsin. (bu süre mümkün mertebe 15 gün içinde olmalı). ben tek bir sorun görmedim desin..teşekkür edin..adam gitsin..sizin elinizde ne var bi adet servis raporu v alırken adınıza kesilmiş bir adet fatura..kapı gibi iki adet belge
    onların göremediğini tüketici heyeti öyle bi görüyorki şaşarsınız.. birde hoppada gübbede yerlerden mal almayın..benim bu dediğim yetkili satıcıdan aldığınız mal için geçerli. servis raporunda ne ayzdığının hiç öenmi yok..dava konusuna malı aldım 3 gün sonrda servis hizmeti aldım ne iş oturuun buna bi çözüm bulun deyin
    yetkisiz yerlerden alınan mallarda şu sorun var adam malı ben şundan ..şundan denen kişi ondan diye uzar gider .devamlı evrak ister mahkeme..neyse aklın yolu bir kardeşim..ne yapacağını bilirsen yapman gerekenide yapmış olursun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 19 Ocak 2009; 17:08:53 >

• Dead/Stuck-pixel klasik bir sorundur TFT-LCD lerde ve bunu paneli alan herkes dile getirir ve bunu sonucunda ise
    örneğin benim gibi en azından Modül den anlayan biriside çok ciddi eleştirebilir(elbette üsluba vede kurala uymak kaydıyla)
    Bunun için örneğin Samy(S-PVA lardan dolayı)çok ciddi eleştiri almaktadır,çünkü Samy Modüller bu konuda en riskli
    Modül tipidir!!

Ayrıca ilgili başlıkta bahsedilen çizik v.s ise yine bir sorundur ve bunu kullanıcı elbette burada paylaşabilir,yani onu yazma
    bunu yazma,şunu yazamazsın v.s v.s,iyide ne yazacak o zaman üyeler,kaldıki çoğu zaten bu konuda hiç bir bilgiyede
    sahip değildirler!

Ancak son olarak Hilmi sende olayı biraz fazla ajite ettin,bunu kabul et, neticede burası bizim babamızın sitesi değil,her yerin bir usulü vardır,bunu kabul etmek gerekiyor,burada yazı yazdığımız sürece!

Selamlar
  • Sn Albani,
    açıkcaı bilgi konusu şöyle:
    Ben oldukça seçici davranıyorum..sizin yazdığınız konular oldukça kapsamlı ve bilimsel. mümkün mertebe okumaya çalışıyorum. yani net bilgiler. faydalı bilgiler(bilgiden kastım açıkcası bu)

Burdaki insanların %90 ı şu hatayı yapıyor:
    ne alayım? şunumu alayım? şunda takıldım bunu mu alayım? biri şunu al dese inanın gidip alacak bu sınıfa bende gidiyorum. bende gaza gelip aldığım ürünelr oldu .yani deneme-yanılma yöntemi ile alış-veriş yapıyorum . bunu açık ve net olarak dile getiriyorum yani %90 ın içinde bende varım. ama en azından bir malı alırken arkasında gerçekten bir firma var mı diye bakıyorum.. bunuda en azındn bu formdaki bilgiler sayesinde öğrenmiş oldum .birde ürün gözüme hoş görünüyorsa tamam diyor direk alıyorum..

• quote:

hilmibor geçmiş olsun , Marka/Firma ile ilgili şikayet ve memnuniyetsizlik ile ilgili konular'a girdiğiniz için Başlığınız silinmiş'tir...

Bu da bir bilgi paylaşımıdır, arkadaş açtığı konuyla ilgili yazılarının hiçbir yerinde x markası kötüdür,sakın almayın v.b. ibare kullanmamış.
    Söylediğinde ana fikir olarak kesinlikle haklısın ama bu vaka ( ) o kapsama girmiyor bence.

• quote:

Orjinalden alıntı: bobita

quote:

Bu da bir bilgi paylaşımıdır, arkadaş açtığı konuyla ilgili yazılarının hiçbir yerinde x markası kötüdür,sakın almayın v.b. ibare kullanmamış.
    Söylediğinde ana fikir olarak kesinlikle haklısın ama bu vaka ( ) o kapsama girmiyor bence.

İyi okumaş'sın .....
    quote:

Bu tip konular belli bir süre sonunda amaçından uzaklaşıyor , malum ürünlerini satmak ve diğer markalar'ı kötülemek isteyen kullanıcılar var , Bu yaptırımı uygun görmüşler'dir , saygılar...,

• sn.albani hocam eğer bir yanlışım varsa defalarca özür dilerim,ama sizde hak verin,para topluyorsunuz pahalı bir cihaz alıyorsunuz,sonra da hayal kırıklığı,kim olsa ayni şey yapar diye düşüniyorum,o yüzden tf da yazdım,şikayetvara da yazdım,iki gün çıldırdım resmen,salona bile girmedim lcd görmemek için...

neyse bugün yetkili servis geldi,tutanak tuttu,lcd ile beraber sonra beraber satın aldım yere gittik,neysa tartışa tartışa,cihazı aldılar,onların bir suçu yokmuş,kapalı kutudan pek böyle ürün çıkmazmış,nerdeyse dolaylı yollarda siz suçlusunuz diyeceklerdi,neyse 3 kabuslar dolu gün geçti,bir kaç gün sonra yeni lcd gelecek

bana destek verenlerden allah razı olsun,hepinize teşekkürler,sn.albanez eğer bir yanlışım olduysa tekrar özür dilerim
    saygılar
  • sn.albani hocam eğer bir yanlışım varsa defalarca özür dilerim,ama sizde hak verin,para topluyorsunuz pahalı bir cihaz alıyorsunuz,sonra da hayal kırıklığı,kim olsa ayni şey yapar diye düşüniyorum,o yüzden tf da yazdım,şikayetvara da yazdım,iki gün çıldırdım resmen,salona bile girmedim lcd görmemek için...

neyse bugün yetkili servis geldi,tutanak tuttu,lcd ile beraber sonra beraber satın aldım yere gittik,neysa tartışa tartışa,cihazı aldılar,onların bir suçu yokmuş,kapalı kutudan pek böyle ürün çıkmazmış,nerdeyse dolaylı yollarda siz suçlusunuz diyeceklerdi,neyse 3 kabuslar dolu gün geçti,bir kaç gün sonra yeni lcd gelecek

bana destek verenlerden allah razı olsun,hepinize teşekkürler,sn.albanez eğer bir yanlışım olduysa tekrar özür dilerim
    saygılar

Hilmi kardeşim,benim sana lafım yok aslında,sadece bazı şeyleri hatırlattım genel olarak+

Neyse bunlar önemli değil,ayrıca senin gibi,aynen senin durumunda olan bir dünya insan var memlekette,yani yalnız değilsin!!

---
    Bu arada yemişim ben böyle Satıcı yerin laflarını,kutudan böyle çıkmış!!!bari kırık çıksaydı bide!!
    Geç sen bu ayakları şimdi,Allahtan herifler hizaya gelmişler ve malı geri aldılar++
    Böyle çok dehleme yapıyorlar bunlar,herkes uyanık olsun!

Selamlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.