ARKADAŞLAR ÇOK ARAŞTIRMA YAPTIM. EN SON BİR KARAR VERDİM AMA HALA KARARSIZIM.
35.000 TL YE OPEL CORSA 1.3 CDTI ENJOY İLE ANLAŞTIM TELEFONDA AMA BAYİYE DAHA GİTMEDİM.SIZCE NASIL PUNTO EVO 1.3 DYNAMIC VEYA FORD FIESTA MYFIESTA TDCI VEYA İ20 . BU ARAÇLARA GÖRE SEÇİM NASIL ? LÜTFEN TAVSİYE. HAFTA ARTIK BİR ARABA ALMAK İSTİYORUM. BEYNİM BULANDI. LÜTFEN TAVSİYE???
bence corsa doğru tercih..o olmadı fiestaya bakın
95 hp tavsiye ediyorum.
b sınıf bi arabaya 35 tl cok fazla. bu paraya c sinif arac alip LPG takabilirsiniz. ornek:focus
PEKİ FOCUS ALDIĞIMDA GARANTİ DIŞINA ÇIKMADAN LPG TAKTIRALABİLİNİYOR MU? YA DA BU GARANTİYİ SAĞLAYAN HANGİ FİRMALAR VAR?
Abime comfort focus almıştık ve daha acentada plakası çıkmadan Landirenzo kit taktirdik bı problem yok sadece motor garanti dısı kalıyor ama birsey olduguda yok. LPG ye en uyumlu motor zaten
kia ceed 1,6 dizel öneririm.bütçeye göre 90 veya 115bglikten birini. veya illa opel olsun diyorsanız astra classic dizellere bakın donanımı güzel ama kia kadar performanslı değil motoru. b segmente bu kadar para vermem şahsen.
b sınıf bi arabaya 35 tl cok fazla. bu paraya c sinif arac alip LPG takabilirsiniz. ornek:focus
ozaman kimse dizel almasın c sınıfı astra dizelin fiyatı 50 binliradan başlıyor sizin demenize o fiyatada c sınıfı araç alınmaz d veya e sınıfı araçlara bakın diyesi geliyor insanın ozaman bu böyle gider lüx suv lara super sportlara kadar
Punto Evo Dynamic daha iyi bir tercih olur.İki araç aynı alt yapıyı,aynı motoru kullanıyorlar aralarında pek fark yok.Corsa donanım olarak zayıf ama Evo donanım olarak gayet iyi.
gunluk ne kadar yol yapıyorsunuz bilemem illa dizel olsun diye yazmadıgınızdan dolayını bunu öneriyorum honda jazz olabilir benzinlide olsa yakıt tüketimi baya az ve konfor olarakta fiesta corsaya göre önde bana göre yüksek ve ferah bir araç tabi illa dizel araba diyorsanız fiesta öneririm.
Bence en iyisi corsa 1.3 dizel . hem turbosu var serii. hem az yakıyor , hem vergisi düşük , hemde servisi var ve parçası ucuz ... çok para vermeye yada tüp taktırıp aracın orjınallığini bozmaya gerek yok ..
Ben 36.500 e 3 hafta önce aynısını adım ve memnunum. Aldığınız fiyatta çok iyiymiş. Kaçırmayın derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme