Şimdi Ara

Yeni meslek lisesi mezunuyum bir 5 dknızıı ayırırımsıınız lütfen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesi bilgisayar bölümü yeni mezun oldum .Direk geçiş hakkımı kullanmak istiyorum bana önerebileceğiniz bölüm ve üniversitelr varmı ? şimdiden teşekkür ediyorum.

• daha yenisin o zaman kardeşim :)
    2012 ösym klavuzunu araştır sınavsız yerleşebilieceğin bölümler yazıyor orda
  • -Bilgi işlem
    -Bilgisayar
    -Bilgisayar Donanım
    -Bilgisayar yönetimi
    -Bilgisayar işletimi Teknisyenliği
    -Bilgisayar Programcılığı
    -Bilgisayar Yazılımı
    - Bilişim Teknolojileri
    Basım ve Yayın Teknolojileri
    Bilgi Yönetimi
    Bilgisayar Operatörlüğü
    Bilgisayar Programcılığı
    Bilgisayar Teknolojisi
    Coğrafi Bilgi Sistemleri
    internet ve Ağ Teknolojileri
    Pazarlama
    kardeşim sen eğer "-" ile başlayan bölümlerin biriden mezunsan onların altında bulunan bölümleri tercih edebilirsin eğer sınavsız geciş istiyosan bu bölümler sınavsız geçişle alıyor
  • kardesim benimde matemetiğim kötü olduğu için programalmadan biraz korkuyorum acıkcası.
  • newmayin
    Kardesim sağol.Ben bunalra gidebileceğimi saten az çok biliodum ama içlerinden hangi bölüme gitmeliyim diye çok kararsızım hangisi iyidir hangisinde iş imkanı daah kolaydır bi yardımcı olursan seviinirm.
  • ben bu bölümleri inceledim kardeşim bilgisayar programcılığı iyi ama matematiğim iyi değil diyorsun yoksa iyi güzel bir bölüm
    basım ve yayın tekno. araştırdım şöyle diyor geleceği; bana kalırsa buda fena değil
    Bir diğer merak edilen soru ise bölümden mezun olduktan sonra nerelerde çalışılabileceği. Haber ajanslarında, gazetelerde, internet haber sitelerinde, televizyonlarda, radyolarda editör ve muhabir olarak görev alabilirsiniz

bilgi yönetimide araştırdım kardeşim çalışma alanları çok hoşuma gitti
    Bankacılık / Sigortacılık
    · Lojistik
    · İşletme Yönetimi
    · Üretim Yönetimi
    · İnsan Kaynakları Departmanları
    · Satış Departmanları
    · Pazarlama Departmanları
    · Stratejik Planlama Departmanları
    · MIS Departmanları
    · Kobiler

İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı mezunları aşağıdaki unvanlara sahip olabilirler:
    Sistem Uzmanı
    Ağ Uzmanı
    Bilgi İşlem Uzmanı
    Sistem Destek Uzmanı
    Sistem ve Ağ Danışmanı
    Sistem Yöneticisi
    Ağ Yöneticisi

bu meslekler iyi derim ben kardeşim karar sana kalmış bu mesleklerin myo da ders programlarını incele o zaman daha iyi olur senin için

• kardesim eywallah şimdi araştırorum.beniim kafamda bilgi güvenliği teknolojileri daha yatkındı ama üniversitelrin oldugu sehirler kafama yatmadı. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • basım yayımda güzel kardesim sne bana çok yardımcı oldun hea :) basım yayım la grafik tasarım aynı şey demi mesela çanakkale 18 mart gökce ada ünsiine bakıom grafik tasarım yazıor bazı yerlerde de basım yayın yazıor aynımı farklımı acaba ?
  • evt kardeşim grafik tasarımla aynı sayılır eğer dikey geçiş sınavına giricem diyosan ben öneririm bu bölümleri tamamlarsın Bu programdan dikey geçiş yapılabilecek lisans programları; İletişim Tasarımı, İletişim, Grafik Sanatları, Grafik Tasarımı, Grafik, Grafik Öğretmenliği, Gazetecilik, Fotoğraf ve Video, Basın ve Yayın, Görsel Sanatlar, Görsel İletişim Tasarımı, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Matbaa Öğretmenliği, Reklam Tasarımı ve İletişim, Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümleridir.
  • arkadaşa bölüm önerilmiş birde üniversite önerisinde bulunun üniversitede bölüm kadar önemli bazı okullar gerçekten konum olarak iyi yerlerde olmuyor liseden farksız oluyorlar
  • artık iş alımlarında hangi üni diye bakmıyolar ne mezunuzun hangi bölümdesin diye bakıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmayin

artık iş alımlarında hangi üni diye bakmıyolar ne mezunuzun hangi bölümdesin diye bakıyolar

orası doğru ama en azından gittiginde kendini üniversitede okuyormuş gibi hissetmeli lisede degil mesela bizim buradaki meslek yüksek okulunun liseden farkı yok şehirin çok dışında bir yerde
  • üniler bilerek şehrin dışında kuruluyo zaten öğrenciler deslerinden alıkoymasın diye senin şehir nereki üni li hissetmek istiyosan gidip dışarda okucan kendi şehrinde değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.