Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.683
Cevap
131
Favori
142.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkürler hocam. Macle sorunsuz gibi görünüyor 🙏☺️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JustStreaming J kullanıcısına yanıt

Bir tane yazılım vardı. Bu ekranı alınca kaldırdığım için adından emin değilim ama galiba better display di. Kurduktan sonra tekrar açmamı bile gerektirmedi. Ondan unuttum. Desteklemeyen ekranlarda çözünürlük ayarı yapmaya izin veriyordu. Önceki ekranı da sorunsuz kullanıyordum.

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Evet hocam better display yazılımın adı. Ama native destek iyidir :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam sizin coil whine durumunuz nasıl? Monitörden ne kadar ses geliyor?

• G8 oled almaya niyetim vardı sanırsam MSI stoklara girmesi beklenir gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgür Karagöz Ö kullanıcısına yanıt

LG'nin de ürünü sonraki ay satışa başlanacak, Avrupa'ya ne zaman gelir bilmiyorum.

• Brotha B kullanıcısına yanıt

Hocam bu oledlerin 1. 2. 3. Nesil olduğunu nereden anlayabiliriz.

Samsung QD-OLED'ler bu şekilde.

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotha -- 24 Mart 2024; 16:40:55 >

LG'ye sorduğumda nisan ortası gibi türkiye'de satışa çıkmasını bekliyoruz demişlerdi.

Tüm 32" 4K 240Hz QD-OLED paneller 3. nesil.

2K olanları ise isimlerinden takip ediyorum

hocam hepsiburadada ürün stokta olmadığı için yorum linkini alamıyorum siz alabildiniz mi steam hediye bakiyeyi ?

• muratdinc1 M kullanıcısına yanıt

Valla hiç denemedim bile. Bir ara bakarım diye.

• Bayadır stok gelmedi. Ne zaman gelecek acaba? 31 mart sonrası mı gelir?

Bir de alanlar, alsalar bile stok görürseler paylaşırsa mükemmel olur. alacağım ben.

• sniktwolverine kullanıcısına yanıt

Hocam beklediğimden çok daha hızlı geliyormuş, Alienware’in 4k oled monitörü kaç aydır Avrupa’da Türkiye’ye hiç stok gelmedi. LG’nin hemen gelmesi sevindirici, acaba ne kadar stok gelir.

Alienware gelmemesi çok noormal değil mi? O grubun tonla ürünü var hiç biri gelmiyor, monitör neden gelsin?

Asus, MSI tüm dünya ile aynı anda, daha fazla stokla geldi belki de. Hiç bir yerde stok yokken burada satıldılar. Adamlar DH forumda üyelik açıp biz de alabilir miyiz, gelir mi diye soru sormuştu :)

• claswan kullanıcısına yanıt

msi az stok getirdi.

• Bu monitörlerin kısa vadede Türkiye pazarına yüksek stoklarla geleceğini düşünmüyorum. Çünkü ülke ortalamasının çok üstünde fiyatlara sahipler, bu yüzden de müşteri kitlesi az. Az stok getirip, alım gücü olan insanlara yüksek fiyattan satmaya çalışacaklardır. Stok fazla olunca, potansiyel alıcı sayısı artmayacağı için, avrupada her halükarda satacakları stoğu başlangıç aşamasında buraya yönlendirmelerinin anlamı yok. Ama üretim açısından çok hacimli bir üretim varsa o zaman buraya da gelebilir tabi.

• JustStreaming J kullanıcısına yanıt

bizde 2 tür kullanıcı grubu var.

1) ucuz işlevsel

2) en iyisi hangisi?

pazarlamayı doğru yaptığın sürece istediğin ürünü istediğin kadar satarsın bu ülkede. Avrupa'dakiler küfür ediyorlar 1300 dolara monitör mü olur diye :) :)

1.5 150hp motorlu araca 3.5 milyon verip sıraya giren bir milletiz :)

Pahalı, lüks hobi ürünlerinin, oyuncu ürünlerinin fazla satılmayacağını düşünenlerdendim, ama olayın içine girdikçe öyle olmadığını gözümle gördüm. dalga geçeceğin ürün fiyatlarını adamlar sorgu sual etmeden gidip topluyor. En iyisi hangisiyse onu ver falan yapıyorlar topkapı vatan'da... para böyle bir şey :)

• claswan kullanıcısına yanıt

Bunun bir sebebi de bozuk enflasyon algısı ve son 2 yıllık faiz politikası. Seçimden sonraki sürecin, önceki zamanlar gibi olmayacağını düşünenlerdenim. Ciddi bir sıkılaşma geleceğini düşünüyorum. TL'nin reel olarak değerleneceğini, enflasyonun baz etkisine gireceğini, dolar kurunun ciddi şekilde bir artış yaşamayacağını ve üstüne ücretli çalışan kesim için maaş artışlarının beklenenden çok daha düşük olacağını düşünüyorum. Bu senaryoda senin söylediğin 2 kullanıcı grubu içerisinde, 2. sinden daha fazla insanın 1. ye zorunlu geçiş yapacağını öngörüyorum. Dolayısıyla bu durum "en iyisi" segmentindeki ürünlerin satışına yansıyacaktır. Şahsi beklentilerimdir, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir 😄

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.