< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1523. sayfa)
-
-
Al abi yakışır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kasa yola tutunma açısından yeterince inatçı aslında, fakat şöyle anlatsam daha doğru olur herhalde, farklı araçlar. Öyle birbirinin devamı gibi değil. T9'daki direksiyon netliği ve kıvraklık P5'te yok mesela, buna karşılık P5'te kalite algısı çok yukarıda, Vag 'dan da bayağı müşteri çalıyor bu açıdan. Eski Leonculardan bayağı P5'e geçen var.
T9 kıvraklık açısından özel bir araç, hem yüksekte oturuyorsunuz hem de çok iyi yön veriliyor. O sürüş zevkini başka araçta bulmak zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.2 motor olup da aracında silkeleme hisseden var mı?
Benimki 2. viteste hiç gaz vermeden veya çok az gaz verirken 20-30 km hızlarda giderken ara ara hafifçe 1-2 kere silkeliyor. Diğer viteslerde olmuyor bu. Sokak aralarında 2. vites 20-30 km hızlarla giderken oluyor.
Neden kaynaklanıyor olabilir bu?
-
1 ile 2 arasında kararsız kalıyor ve silkeliyor.
Tüm araçlarda var bu, normal. Hatta 2 - 3 arasında da var aynı durum. Sanki arada 2.5 vites var gibi davranıyor.
-
Arkadaşlar 1.2 puretech aracımda
2. Vitesten 3. Vitese geçerken hissettiyor birtek duraksiyor sanki diğer geçişleri hiç bir şekilde anlamıyorum herkez böyle bir durum varmı benim araç mi sıkıntılı
EAT şanzımanlar soğukken biraz silkeler. Çok rahatsız ediyorsa şanzıman yağını değiştirmek faydalı oluyormuş.
Bazen o silkelemeyi yüksek viteslerde de yapabiliyor. Özellikle 1500-1700 devir arasında kesiklik, silkeleme gibi bir durum bende hissediyorum. Facebook grubunda sorduğumda birçok kişi aynı şeyi yaşadıklarını söylemişti.
Arkadaşlar carplay'i kablosuza çeviren şu aletten kullanan var mıdır? memnun olduğunuz bir cihaz var mı? almak istiyorum da. kabloyla uğraşmamak için:
-
Bunun farklı bir modeli var Mibox benzeri bir model. Çok memnunum açıkçası. Bu da iş görecektir diye düşünüyorum.
peki araca binince ne kadar süre sonra bağlanmış oluyor? ve direkt carplay ekranı mı geliyor yoksa siz menüye girip seçmek durumunda mı kalıyorsunuz?
-
Bluetooth açık ise araca bindiğimde bağlanmış oluyor genellikle. Carplay ekranının gelmesi ise 10 ile 20 saniye arasında gerçekleşiyor. Tek dezavantajı uzun yolda kullanınca telefonun şarjı çabuk bitiyor veya telefon ısınırsa donma, kesinlik falan olabiliyor. Ama büyük konfor kesinlikle tavsiye ederim.
Ben uzun süredir görseldeki cihazı sorunsuz kullanıyorum. Tek bir olumsuz yanı var. Mesela eşimin telefonu Apple. Ona bağlandığı zaman cihaz sürekli carplayde kalıyor. Android Autoya tekrar bağlanmak için cihazı defalarca çıkar tak yapıyorum. Bazen arabayı kapatıp açmak bile gerekiyor. Eğer sürekli bağlanan cihazı değiştirmeyecekseniz(apple/android) normal kablosuz carplayden farkı yok. Tavsiye ederim.
Not: Sadece makyajlı kasadaki multimedyalarda çalıştığını söyleyenler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtx510 -- 8 Ekim 2024; 20:22:16 >
İzmir'de bakım için tavsiye edebileceğiniz özel servis var mı?
Europar servisleri aklımdan geçiyor.
2021 model aracım garantisi bitti yetkili servise götürmeyi düşünmüyorum.
Km 50 bin oldu triger, buji, balata, fren hidrolik yağı, akü falan hepsi değişecek muhtemelen.
Bornova, Bayraklı civarı tavsiyere açığım.
şoför koltuğunda sırtımı sert yaslayınca tık diye bir ses geliyor koltuğun içinden doğrulunca tekrar tık sesi geliyor normale dönüyor zamanla gevşeyen biyeri mi var anlamadım başına gelen oldu mu hiç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Size tavsiyem yetkili servis ile devam etmeniz. 5bin lira daha pahalı olur ama iyi niyet garantisi devam etmiş olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim aracımda 2021 model bende bosch car servisinden fiyat almıştım arada 2,500 Tl fark vardı yetkili serviste yaptırdım biraz ters olabilir ama çiğli arkas çalışanları iyi ustalar orayı tavsiye ederim
-
2015 308i satmayı düşünüyor.
408, Grandland arasında kaldım, seçim yapamıyorum.
1.2 motordan uzak durayım diyorum, başka seçenek bulamıyorum. Yine PSA ya geliyorum.
Yılda 15bin km yapamadığım için benzinli düşünüyorum. Ne seçsem bilemedim :)
Bu aralar benim gözüme e-3008 takılıyor. Menzili de daha makul seviyelere gelmiş. %10 ötv ile mantıklı geliyor bana.
Yüce devletimizin elektrikli araçlara da ötv yi köklemeden önce almak akıllıca olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 16 Ekim 2024; 18:57:22 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X