Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1525. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.595
Cevap
293
Favori
1.581.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15231524152515261527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 2022 Şubat tan beri okuyucu olarak takip ediyordum ancak bugün triger değişikliği için İzmir Arkas a gidince yazma ihtiyacı duydum. Aracım 2021 Şubat çıkışlı, şu an 69000 km de. 70000 de garantisi dolacak, bu yüzden 70 olmadan trigeri değiştirmeye karar verdim daha bir kaç yıl daha binmeyi düşündüğüm için. Aldığım rakam 17640 TL işçilik 22559 TL de parça, parçalara yağ ve bilimum filtre vb. de dahil olduğu için hadi diyelim ki 6-7bin TL de bakım ücreti düşse bile 33000 TL triger için çok uçuk değil mi? Egem e gitmek istemiyorum, yaptıkları işin peşinden koşmak gerekiyor. Yarın bir de eurorepar Lara sorucam, bakalım nasıl bir fiyat çıkacak. Bu konuda tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.
    Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• koothrapalli K kullanıcısına yanıt
    triger ücretsiz değişim kampanyası var ama size çıkmadı mı sordunuz mu servise. benim aracım 2015 dizel bir kere ücretsiz değişti ikinci bir değişim daha olacak oda ücretsiz 180.000 km de olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfydn -- 30 Ekim 2024; 18:28:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sfydn S kullanıcısına yanıt

Yok maalesef, vin numarasını girince hiç bir geri çağırım kampanyası yoktur diyor.

Hocam çok pahalı geldi bana, triger değiştirmedim henüz ama dışarıda işçilik dahil 15-20bin bandına yaptıranları gördüm. Yarı yarıya neredeyse

• Ben de haftaya 4. yıl bakımına gidicem, araç 1.2 2020 model. 9100 TL fiyat verdiler, bakalım.

• Lundy kullanıcısına yanıt

Kilometre kaç hocam? 9100TL ye neler dahil ?

• ele.elec.eng. kullanıcısına yanıt

Kilometre 39bin. 29binde komple sandık motor değişti garantiden zincir triger sorunundan dolayı.

Standart yıllık bakım filtreler ve yağ değişimi olacak.

Mayıs sonunda 5500TL idi, 9100de fazla değil mi

• Arkadaşlar merhaba. 2017 model active paket 1.6 hdi 92 hp 308 almış bulunuyorum. Araçtan genel olarak çok memnunum. Fakat aracın orta ekranı ile ilgili bir sorunum var. Telefon bluetooth ile bağlı olduğunda şarkı geçişleri aşırı yavaş gerçekleşiyor. Ekranda şarkının veya çalan videonun adı değişiyor ama sesin değişmesi 5-6 saniyeleri buluyor. Peugeot servisine gittiğimde araba için bir yazılım güncellemesinin olmadığını söylediler. Bu durumun çözümü için bir yol bulunuyor mu? Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

Gidince bi pazarlığını yapıcam hocam zaten

• Herkese merhaba 2016 model 1.6 bluehdi 308 sabibiyim aracimda termostatla alakali sorun yasiyorum erken aciyor buyuk ihtimalle cok gec isiniyor arac internetten termostat fiyatina bakinca 14 15 bin civari gozukuyor bunlarda termostatin bu kadar pahali olmasi enteresan biraz sorun şu bu termostati kütüksüz olarak sadece icini degistirebilirmiyiz başina gelen varmi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Termostatin gorseli bu yani ustundeki vidalardan acip icindeki termostati degistirebiliryiz

• Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu)

Serviste kontrol ettirin asinma varsa garantiden degismeleri lazim..Cogu kisi garantiden degistirdi trigeri..Bastirin biraz..

9100 ₺ İzmir-Arkas fiyatı, İzmir-EGEM'den fiyat aldım 10500 dediler :))

• Eurorepar lar 17500 (tek çekim) ve 20000 (2-3 taksit) TL fiyat verdi. Egem 25-30 bandına çıkarsınız, kesin rakamı motoru açmadan veremeyiz dedi. Hazır gitmişken garanti uzatmayı sordum, zaten 5 yıl 70000km vardı onu 100,000 yapmak için 8000 TL istediler, verdim trigeri de 75000 bakımına bıraktım.

• Arkadaslar 2021 modelde bluetooth cihazi nasil silebiliyoruz? Telefonu silip tekrar baglamam gerekiyor da. Aractaki panelden yapamadim. Telefondun kendisinden yapiyorum ama aracta halen gozukuyor. Nasil yaparim bilen var mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de oldu. Sonra kendiliğinden düzeldi. Garip bir durum.

• Arkadaşlar selam, araç 40bin km'de yetkili servis lastikler aşınmış dedi.

Continental 4 lastik için 15bin ₺ fiyat verdiler, İzmir'de yaşıyorum çok yoğun bir soğuk yok, sadece ara ara yağış var. Aracı 40k kilometre Michelin Primacy 4 fabrika çıkış lastikleri ile kullandım.

Sizce Continental mı daha uygundur yoksa Michelin Primacy 4'ten devam mı etmeli?

Merhaba. İzmir gibi ılıman bir yerdeyseniz Michelin Cross Climate 2 lastiği öneririm.

lastik ebatınız kaç acaba?

• 
Sayfa: önceki 15231524152515261527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.