Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1527. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.560
Cevap
294
Favori
1.577.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15241525152615271528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de yazışmaları görünce dikkat ettim. 225/45/17 ilk lastikleri var üzerinde. 94 yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmez kullanıcısına yanıt

orjinal akü efb yine aynı şekilde takıldı diye hatırlıyorum ama yinede kontrol edeyim sizin akü fiyatı da uygunmuş genelde bosch veya varta tercih ederim ama bir tavsiye üzerine gittik hayırlısı olsun diyelim Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) 

• sizi mutlu edecektir hayırlı olsun kısa bir örnekte vereyim PremiumContact lastiklerle kayak merkezine gittim kar lastiği olmamasına rağmen patinaja düşmeden o kadar güzel çıktı ki araç i20 1.4 dizeldi bundan sonra başka marka almam dedim sıcak havalarda yağmurda çok iyi bir lastik (kar lastiği ile kıyaslanmaz) ağrılık olarak yorum yapamam sitenin lastik bulucu veya mevcut lastiğinizin üzerindeki değerlere bağlı kalmanız iyi olur diye düşünüyorum

kazasız sürüşler dilerim

• Merhabalar, aracım 2018 dizel otomatik, geçen hafta içerisinde start stop devreye giriyor ancak tekrar motor çalışmıyordu, akünün bitmesinden kaynaklı olduğunu düşünüp bakımın da gelmesi nedeniyle haftasonu bakımda aküyü de değiştirdim, akü değişim sonrası ışıklarda start stop sonrası araç çalışmadı ve uyarı verdi “aracı manuel çalıştırın” şeklinde, 80 km yol yaptım ama son durumda start stop devreye giriyor sonrasında frenden ayağımı çekince bir mekanik bir gıylama sesi çıkıyor ve çalışıyor. Sorun ne olabilir?

Aracı eurorepar servisinde basımını yaptırıyorum, servise gitsem iyi niyet garantisine alırlar mı acaba (yeni akü eurorepar)

• 2020 model aracımı yetkili servise periyodik bakıma getirdim, çıkan fiyat 13,500. Muhtemelen bir tık indirim yaparlar ödeme esnasında, bilgi olması için yazdım. Klasik bakımlara ek buji değişikliği yazıyor şimdilik.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende 2015 dizel 115.000 bakımını 3300 tl ye yaptım euro repar da

• Selamlar bu aracın kroniği falan var mı? Özellikle otomatiği nasıldır? 2015 1.6 BlueHDi Active EAT6 otomatik vitesini almayı düşünüyorum.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt

Araç iyi kullanılmış, bakımları yapılmışsa otomatik vites sorun çıkartmaz. Kullanımı oldukça iyidir.

Dizel motorun performansından ve cimri tüketiminden memnun kalırsınız.

Dizel motorlu araçlarda adblue deposu sorun yaratabiliyor. Bu gibi durumlarda depo değişiyor ki pahalı bir çözüm. Piyasada adblue enjektörü tamir eden yerlerde var. Son seçenek ise yazılım ile adblıue deposunu iptal etmek. Bununda maliyeti düşük.

Kronik bir sorun olarak klima çalışırken rahatsız edici bir ses duyabilirsiniz. çözümü klima ayağının değişmesidir.

Bu başlıkta "kronik" sözcüğünü aratırsanız yapılan yorumları daha ayrıntılı görebilirsiniz.

motor şanzıman konusunda bence rakipsiz ve başarılı abdlue sorunu yaşatabilir ben yaşadım depo değişimi oldu ancak bu konuda kullanılan adblue ve doldurma şekli çok önemli ona dikkat edilirse bence sorun olmaz neredeyse yeni nesil bütün dizel araçlarda adblue sorunu oluyor premium markalarda bile benim şuan kronik diyebileceğim ikinci sorun kapı gergilerinin ses yapması başka herhangi bir sorun yok

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Adblue doldurma şekli derken ne kastediyorsunuz?

• cinquanta kullanıcısına yanıt
    sıvı havayla temas ettiğinde kolayca kristalleşiyor mümkün olan en kısa sürede huni veya başka bir araçla hızlıca doldurulup deponun kapağı iyi şekilde kapatılmalı

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Bunu öğrendiğim iyi oldu. Yazın bende adblue sorunu yaşamıştım. Akdeniz’in cehennem sıcağında güneşte beklememiş, üretim tarihi yeni adblue kullanmıştım. Yaptığım kısa araştırmada piyasadaki en iyi adblue nun Shell de olduğuna karar verip, oradan almıştım.

Ucuz ama kullanımı riskli bir malzeme.

kesinlikle güneşin altında dışarda duran adblue almayın mümkünse kapalı bir yerde üretim tarihi yeni olsun ben euro repardan dolduruyorum hem depolarında muhafaza ediyorlar hemde üretim tarihine istediğim gibi bakıyorum bakımdan bakıma doldurtuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfydn -- 4 Aralık 2024; 12:23:6 >
  • Özelden sorulan soruyu burada yanıtlayayım. Belki düzeltme veya ilave etmek isteyen olur.

İlk çıkan 308 lerde e-hdi şanzıman vardı. Kullananlar memnundu.

Sonra EAT6 ya geçildi (6 ileri vites). Kullandığım 2017 modelde var. Memnunum.

Son çıkanlarda EAT8 (8 ileri vites) kullanılıyor. Bunlar hakkındada bir sorun duymadım.

Kullandığım araba 1.6 dizel. Bildiğim kadarıyla sorunsuz bir motor. Performanslı ve ekonomik. Daha sonra 1.5 dizele geçilmiş olabilir.

Aklınıza takılan başka konular varsa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinquanta -- 7 Aralık 2024; 16:47:59 >
  • 2019 308 1.2 sahibiyim. Satıp ustune ekleyip aracı yenileyecegim açıkçası 308den daha fp bir alternatif de bulamadım. Temizinden 2023 mü daha mantikli olur yoksa 24 mü? Şerit takibi, çarpışma önleyici ve koltuk ısıtmasız olmasın istiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    E-hdi şanzuman değil motorun ismi. Sanzuman Auto6R diye isimlendiriliyor. Düz vites mantığı ile çalışan otomatikleştirilmiş bir yapıya sahip.

• y.suat kullanıcısına yanıt

Bilgi eksikliğim. Düzelttiğiniz için teşekkür ederim.

Yardımlarınız için teşekkürler. 2015 1.6 Bluehdi EAT6 Active ile aranızdayım :)

Birkaç konuda yardımınıza ihtiyacım var. Değiştirmek istediğim birkaç şey var. Farların sarı, gündüz ledlerin beyaz olması garip duruyor, beyaza çevirmek istiyorum farları. Birde hoparlör almam gerekiyor arkalardan birinden hiç ses gelmiyor, birinden az ses geliyor şuan. Eskiden Pioneer iyi diye biliyorum farklı bir öneriniz varsa onu da söylerseniz sevinirim.

Kaliteli Led ampul alabilirsiniz ancak aracınızda mercekli far yoksa aydınlatmasında ya da karşıdan gelenler için sorun olabilir.
    Hoparlör için orijinali kullanabilirsiniz. Amfi olmayınca ne kadar kaliteli alırsanız alın memnun etmez.

• m@spir M kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var hocam , aküyü değiştirmedim daha konuya bakacağım umarım sorunlarımız çözülür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15241525152615271528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.