Şimdi Ara

YENİ REKORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece saat 02.30 da oturdum bilgisayarın başına, yemek ve diğer zaruri ihtiyaçlar hariç hiç kalmadım. 27 saate yakın olmuş.

• iide abi hiç msn e gelmiyosun
  • ben ce yakında gereksizlerde devam edecez
  • quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

ben ce yakında gereksizlerde devam edecez

bu smileyi nerden buldun kardeş ? süper bişey
  • 3 gün , 1 . günün sonunda 4 saatlik uyku ile 3 kişi starcraft oynamıştık. düşünüyorumda gençken psikolojik sorunlarım vardı galiba
  • 27.5 saat oldu. Maydonoz çok merak ettim şu an kaç yaşındasın..

Sağol be 17_Ocak senin seviyeni düşürmek istemem..
  • estf abi o nedemek
  • walla ben e cok kastım zaman vıce cıtyde btırmıstım tam olarak 19 saat ama wc falan cıkınca 15 falan
    helal
  • 24
    dediğim olayda 17-18 dim lisedeydim
  • Evet Arkadaşlar şu an itibariyle yaklaşık 34.5 saattir bilgisayar başındayım, ama kendi rekorumu kırmak gibi bir gayeyle başlamamıştım (26'lara kadar) fakat sanırım artık dayanabileceğim kadar dayanmayı deneyeceğim. Bu arada kendi kullanıcı adımı Hackledim Mail adresimi değiştirirken yanlış yazmış olmalıyımki bi daha giremedim, rapor verirken bu kadar uzun ara vermemin sebebide bu oldu.
  • yeni imzan daha güzel sende fazla zorlama
  • tşk ederim spotlightkit, şu ana kadar zorlamadım zaten, ama az önce kızım karambolden bana bi bardak süt kakaladı sanırım o uykumu getirecektir, bence son bir iki saatim kaldı.40 olabilseydi iyi olurdu.
  • daywalker nerdesin msn de de yoksun bea
  • Evveet artık yemiyo arkadaşlar ben uyumaya gidiyorum Sevgiyle kalın, Allaha emanet olun.
  • iyii uykular ruyanda belkı gsnın sampıyon oldunu gorursun
    (yannıs anlasılmasın)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.