Şimdi Ara

Yeni sdd dim nasıl...6000mbs yazmaAcayip hızlı degilmi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd nin yeni ram diski ile 4gb ram bellegini hertürlü işinize kullanabilirsiniz.Şuan 4gb ram bedava gerisi paralı satılıyor..
    Ne faydası olur derseniz...Şöyle açıklıcam..windows un ön bellegini ram diske gönderdinizde bilgisayar uçaktan jet motoruna terfi ediyor.
    http://www.radeonramdisk.com/software_downloads.php
    deneme de yaptım remdeki veriler silinmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 9 Aralık 2015; 12:52:55 >

• yeni ayarları veriyorum.Bu şekilde yaparsanız oyunlardada sorun çıkmaz.Fakat 4gb ram varsa sizde 4gb için 16-4096 yapın 8gb için 16-8048 yaparsanız kafanız rahat eder.16 yapmadınızda nolur diskten kullanır agır çalışır.Ramden kullanması için ram disk i yüksek tutun.
    fotograftaki gibi yaparsanız farkı hissedeceksiniz.

• DETROID D kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin tesekkurler. Fakat ram disk olayı artık eskide kaldı. Su anda o hızı verebilen ssd ler mevcut.

http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/ssd950pro/overview.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdeliruzgar

Bilgilendirme icin tesekkurler. Fakat ram disk olayı artık eskide kaldı. Su anda o hızı verebilen ssd ler mevcut.

http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/global/html/ssd950pro/overview.html

Ama halen çok pahalılar o dediniz sdd ler.
    Bilgisayara restart attiginda gidiyor mu oraya yazdiklarin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Restart atınca , cashe olarak kullanıyorsan silmesini ayarlayabilirsin . HDD olarak kullancaksan açılış ve kapanışta image yazar yada kopyalar , genelde ayrılan ramin büyüklüğüne göre image oluşturulur .
    SSD olmadan ramdisk kullancaksanız sadece cashe olarak kullanmanızı tavsiye ederim .

Bunlar da benim Ramdisk hız testlerim .

Yeni sdd dim nasıl...6000mbs yazmaAcayip hızlı degilmi.  Yeni sdd dim nasıl...6000mbs yazmaAcayip hızlı degilmi.

Sadece cashe olarak kullanıyorum , geri kalan işlemler için ssd ler mevcut :)

@DETROID : Kullandığın ramlar nedir ? Okuma yazması çok yavaş .

Edit : Ramdisk yazılımına gelince . Yazılım yeni değil . 2 yıl kadar önce AMD bu yazılımı DataRam Dan lisansını aldı .

Yazılımını orijinali :http://memory.dataram.com/products-and-services/software/ramdisk

Yanlış hatırlamıyorsam Dataram sadece 1GB ücretsiz kullandırıyor . AMD nin sürümünü kullanmak daha mantıklı , 4GB ye kadar serbest .
    Ayrıca bilgisayarınızda AMD ram varsa daha fazla kullanmanıze izin vermekte program .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 10 Aralık 2015; 13:38:44 >

• Rapid mode'u kapatmazsaniz erkenden bozulur ssd ve blue screen problemleri baslar dikkat edin yazma problemler ram yetersizligi download yapilan dosyalarin dogru yazilamamasi vs vs. Bosuna acmayin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb0fGod -- 10 Aralık 2015; 13:15:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 mb/sn neyinize yetmiyor anlamıyorum ki. Rapid mod la heba ediyorsunuz güzelim SSD leri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Restart atınca , cashe olarak kullanıyorsan silmesini ayarlayabilirsin . HDD olarak kullancaksan açılış ve kapanışta image yazar yada kopyalar , genelde ayrılan ramin büyüklüğüne göre image oluşturulur .
    SSD olmadan ramdisk kullancaksanız sadece cashe olarak kullanmanızı tavsiye ederim .

Bunlar da benim Ramdisk hız testlerim .

Yeni sdd dim nasıl...6000mbs yazmaAcayip hızlı degilmi.  Yeni sdd dim nasıl...6000mbs yazmaAcayip hızlı degilmi.

Sadece cashe olarak kullanıyorum , geri kalan işlemler için ssd ler mevcut :)

@DETROID : Kullandığın ramlar nedir ? Okuma yazması çok yavaş .

Edit : Ramdisk yazılımına gelince . Yazılım yeni değil . 2 yıl kadar önce AMD bu yazılımı DataRam Dan lisansını aldı .

Yazılımını orijinali :http://memory.dataram.com/products-and-services/software/ramdisk

Yanlış hatırlamıyorsam Dataram sadece 1GB ücretsiz kullandırıyor . AMD nin sürümünü kullanmak daha mantıklı , 4GB ye kadar serbest .
    Ayrıca bilgisayarınızda AMD ram varsa daha fazla kullanmanıze izin vermekte program .

Ben laptop rami kullanıyorum ddr3 1600mhz 4gb.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mephalay

Bilgisayara restart attiginda gidiyor mu oraya yazdiklarin ?

hayır silinmiyor..Aynı hdd gibi kalıyor.
    Pahali olmasi ayri konu. Fakat yayginlastikca ucuzlayacak bu teknoloji. Ssd lerin ilk ciktigi zamanki yuksek rakamlari dusunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.